Άγριες Μέλισσες 16/7: Αυτό είναι το τέλος της πρώτης σεζόν

Μην το χάσετε σήμερα θα γίνει η ανατροπή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες 16/7: Αυτό είναι το τέλος της πρώτης σεζόν

Ήρθε το τέλος της πρώτης σεζόν της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες και σήμερα 16/7 θα παρακολουθήσουμε ένα συγκλονιστικό επεισόδιο αφού η Ελένη θα... "σαπίσει" πίσω από τα σίδερα της φυλακής για τον φόνο του Σέργιου!

Ο Παναγιώτης στήνει ένα νέο καφενείο, προκαλώντας την οργή του Σταμάτη ενώ η Ουρανία αποφασίζει, οριστικά, για τη σχέση της με τον Κυριάκο. Ο Δούκας βρίσκεται αντιμέτωπος μ’ έναν πολύ σκληρό εισαγγελέα, ο οποίος είναι αποφασισμένος να ξεσκεπάσει την υπόθεση της βιομηχανικής ζώνης. Ο Δούκας συνειδητοποιεί πως ο κλοιός γύρω του στενεύει. Πώς θα αντιδράσει; Και ενώ μια συνάντηση θα φέρει στο φως ένα θανάσιμο μυστικό, η μοίρα των τριών αδελφών κινδυνεύει να αλλάξει με τον πιο βίαιο τρόπο…

Δείτε εδώ και τα σχέδια που έχει ο ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν της σειράς!

Και ποιος θα είναι αυτός ο βίαιος τρόπος; Η φυλάκιση της Ελένης για το φόνο του Σέργιου. Ξέρουμε πολύ καλά, από τα σπόιλερ που έχουν κυκλοφορήσει, πως η Ελένη θα καταλήξει στη φυλακή. Πώς όμως θα γίνει αυτό;

Αυτό είναι το τέλος της πρώτης σεζόν στις Άγριες Μέλισσες - "Θα σαπίσεις" πίσω από τα σίδερα

Το τέλος για τις αδελφές Σταμίρη έχει πια φτάσει! Διαβάστε καρέ-καρέ όλα όσα θα δείτε στο φινάλε της σεζόν, που θα προβληθεί την Πέμπτη 16 Ιουλίου.

Οπως όλοι ήδη γνωρίζετε, η ίδια η Θεοδοσία κατά κόσμον, Χριστίνα Φαμέλη Χειλά, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της πως δεν θα βρίσκεται για πολλά ακόμη επεισόδια στις «Αγριες μέλισσες», μιας αυτή ήταν εξ αρχής η συμφωνία της με την παραγωγή. Ωστόσο, όπως μάθαμε μέσα από το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, η αποχώρησή της όχι μόνο θα είναι επεισοδιακή, αλλά θα καταφέρει να φύγει με το κεφάλι ψηλά, αφού θα έχει τιμωρήσει την αιώνια εχθρό της, την Ελένη Σταμίρη! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Η αποκάλυψη του Γιάννου & οι απειλές στην Ελένη

Οταν ο Γιάννος αποφάσισε να τα βάλει με τους Σεβαστούς προκειμένου να γλιτώσουν τη φυλακή οι αδελφές Σταμίρη, κανείς δεν είχε φανταστεί πως ο νεαρός αποκάλυπτε όλη την αλήθεια στο ημερολόγιό του. Και κυρίως η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω, που εκτός από τις τύψεις τους για τον άδικο χαμό του, ένιωσαν πως τίποτα δεν θα αποκάλυπτε το ένοχο μυστικό τους.

Η Θεοδοσία μαθαίνει για τον φόνο Άγριες Μέλισσες

Η Θεοδοσία μετά το διαζύγιό της με τον Λάμπρο αρχίζει σιγά-σιγά να ετοιμάζει τα πράγματά της για να φύγει από το σπίτι, καθώς δεν καταφέρνει με τίποτα να κερδίσει και πάλι τον άντρα της. Ενα πρωί καθώς ψάχνει στα ντουλάπια ανακαλύπτει ένα τετράδιο.

Το ανοίγει και βλέπει πως είναι το ημερολόγιο του Γιάννου! Στην αρχή διστάζει να το διαβάσει, αλλά η αγωνία και η περιέργειά της την ωθούν στο να μάθει τι είχε στο μυαλό του. Δεν αργεί γρήγορα να πάθει σοκ όταν φτάνει στο σημείο όπου διαβάζει την αλήθεια για τον φόνο του Σέργιου και τα δικά του σχέδια. «Εκείνο το βράδυ τον σκότωσαν και πολύ τις χάρηκα! Επιτέλους γλίτωσα από έναν τύραννο που μου φερόταν σαν σκουπίδι, με έβριζε και με χτυπούσε! Όμως η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω με έσωσαν! Και έσωσαν και όλο το χωριό από αυτό το απόβρασμα», γράφει σε κάποιο σημείο. Και συνεχίζει παρακάτω:

«Δεν θα αφήσω την Ελένη, την Ασημίνα και τη Δρόσω να πάνε στη φυλακή! Ειδικά τη Δρόσω μου... Θα αναλάβω εγώ το έγκλημα! Θα πάρω πάνω μου τον φόνο και εκείνες θα γλιτώσουν τη φυλακή». Η Θεοδοσία δεν μπορεί να πιστέψει όσα διαβάζει. Εχει σοκαριστεί. Δεν ξέρει αν πρέπει να μιλήσει ή να κρύψει την αλήθεια για όσα έμαθε. Αμέσως κρύβει το ημερολόγιο στα πράγματά της και για αρχή αποφασίζει να το κρατήσει μυστικό. Οταν όμως ανακαλύπτει πως ο Λάμπρος έχει αρχίσει και επίσημα να κυκλοφορεί με την Ελένη, έχοντας μόλις βγει το διαζύγιό τους, νιώθει και πάλι μίσος για εκείνη και αποφασίζει να την τιμωρήσει και να την καταδικάσει στη δυστυχία για εκδίκηση! «Θα σαπίσεις στη φυλακή», μονολογεί και εκεί τελειώνει η φετινή σεζόν.