Ανατριχίλα σήμερα 17/7 στην Elif - Ο Ουμίτ κοιτά κατάματα το καμένο πτώμα της Αρζού

Η Αρζού όμως τελικά είναι ζωντανή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατριχίλα σήμερα 17/7 στην Elif - Ο Ουμίτ κοιτά κατάματα το καμένο πτώμα της Αρζού

Μια ανατριχιαστική ανατροπή θα έχουμε στο σημερινό 17/7 επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του STAR, Elif, αφού ενώ ο Ουμίτ θα κοιτάξει κατάματα το καμένο πτώμα της Αρζού εκείνη λίγο μετά θα... επιστρέψει από τους νεκρούς!

Οι επιβάτες και ο Σελίμ τσακώνονται. Ο ένας από αυτούς σπάει το παράθυρο του ταξί και φεύγει. Ο Ουμίτ καλείται να αναγνωρίσει το πτώμα της γυναίκας, που βρέθηκε. Το πτώμα είναι καμένο και ο Ουμίτ επιβεβαιώνει πως είναι η Αρζού από τα προσωπικά της αντικείμενα, που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο. Είναι συντετριμμένος από τον χαμό της Αρζού και αναπολεί το παρελθόν. Θεωρεί ότι η Μελέκ και η οικογένεια Εμίρογλου ευθύνονται για αυτή την εξέλιξη. Θέλει να πάρει εκδίκηση και να τους κάνει να πληρώσουν. Η Ελίφ ρωτάει τη μητέρα της τι σημαίνει η λέξη «υποθήκη» και της λέει πως άκουσε τον Γιουσούφ να τη λέει. Η Μελέκ συνειδητοποιεί τη θυσία, που έκανε ο Γιουσούφ για να συγκεντρώσει τα χρήματα για τα λύτρα της Ελίφ.

Όταν τον ρωτάει σχετικά ο Γιουσούφ το παραδέχεται και η Μελέκ ανησυχεί μήπως χάσει το βιβλιοπωλείο. Ο Σελίμ πηγαίνει το ταξί στον ιδιοκτήτη του και εκείνος τα βάζει μαζί του για τη ζημιά. Ο Σελίμ του λέει πως όταν βλέπει αδικία δεν μπορεί να αδιαφορήσει, υπόσχεται να πληρώσει τη ζημιά και παραιτείται. Επιστρέφει σπίτι και ενημερώνει την οικογένεια. Ξαφνικά εισβάλει στο σπίτι ο Ουμίτ και τους απειλεί. Πιστεύει ότι η Μελέκ ευθύνεται, που η Αρζού έχασε το παιδί τους. Προσπαθεί να της επιτεθεί αλλά ο Σελίμ και ο Γιουσούφ τον απομακρύνουν. Ο Γιουσούφ του δίνει κάποιες εξηγήσεις για τη μέρα που πέθανε η Αρζού και καταφέρνει να τον ηρεμήσει. Ο Ουμίτ φεύγει με νέα ερωτήματα να τον βασανίζουν. Η Μελέκ φοβάται πως τώρα που πέθανε η Αρζού, ο Ουμίτ θα συνεχίσει να τους βασανίζει. Ο Γιουσούφ πιστεύει ότι δεν θα συμβεί αυτό γιατί η Αρζού είχε έναν διαφορετικό χαρακτήρα και ο Ουμίτ είναι πιο λογικός. Ο Τζεβαχίρ στέλνει δύο από τις εργάτριες να επισκεφθούν τη Μελέκ και να την πείσουν να επιστρέψει στη δουλειά.

Δείτε, επίσης, εδώ το φινάλε της σειράς!

Τραγωδία στην Elif: Η Γκοντζά πεθαίνει - Η Αρζού επιστρέφει από τους... νεκρούς

Και οι αμφιβολίες για τον θάνατο της Αρζού επιβεβαιώνονται. Μπορεί να βρέθηκε το DNA της στο αυτοκίνητο, αλλά η ίδια είναι πέρα για πέρα ζωντανή και συνεχίζει από μακριά να παρακολουθεί τους Εμιρόγλου. Αργότερα εμφανίζεται μπροστά στον σοκαρισμένο Ουμίτ, ο οποίος από τη μια θρηνεί τον χαμό της και από την άλλη έχει χάσει όλη την περιουσία του. «Δεν μπορεί να είσαι εσύ! Αναγνώρισα το πτώμα σου στο νεκροτομείο, δεν μπορεί», της λέει και εκείνη του απαντάει: «Εγώ είμαι! Εκείνο το πτώμα δεν ήμουν εγώ... Ηταν σχέδιο, δεν μπορούσα να μπω στη φυλακή! Η Γκοντζά ήταν». Η σκηνή κάνει flashback.

Η Γκοντζά πεθαίνει

Οταν η αστυνομία αναζητά την Αρζού για την απαγωγή της Ελίφ, η αδίστακτη γυναίκα βρίσκει το τέλειο σχέδιο για να γλιτώσει τη φυλακή: να σκηνοθετήσει τον θάνατό της. Ετσι βάζει να της φέρουν την Γκοντζά, η οποία την εκλιπαρεί να την αφήσει ελεύθερη. Η Αρζού της δίνει να φορέσει τα ρούχα της, το μαντίλι της και τα κοσμήματά της: «Ηθελες πάντα να γίνεις εγώ! Φορούσες τα ρούχα μου, το άρωμά μου... Ορίστε! Τώρα έγινες εγώ! Ετσι λοιπόν θα πεθάνεις στη θέση μου». Η Γκοντζά αντιστέκεται και η Αρζού την αναισθητοποιεί και στη συνέχεια καταγγέλλει ανώνυμα στην αστυνομία πως δήθεν βρήκε το αυτοκίνητο που ψάχνουν. Ετσι η αστυνομία βρίσκεται πίσω από την Αρζού. Ωστόσο σε μια στροφή εκείνη καταφέρνει να κρυφτεί με το αυτοκίνητο και στον δρόμο -στη θέση της- βγαίνει ένα άλλο ολόιδιο, όπου μέσα βρίσκεται η Γκοντζά αλλά αναίσθητη και με μαύρη περούκα. Κι έτσι γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για την Γκοντζά!

001: ΓΚΟΝΤΖΑ: Τι άλλο θέλεις από εμένα; Ασε με να φύγω!

Elif Γκοντζά πεθαίνει

Λεζάντα 002: Η Αρζού της δίνει να φορέσει τα ρούχα της... ΑΡΖΟΥ: Ντροπή! Πάρε και φόρεσε τα ρούχα μου! Γρήγορα!

Elif Αρζού νεκρή

003: ΑΡΖΟΥ: Υπέροχα! Αρχίζεις να θυμίζεις εμένα! Ομως, έμεινε κάτι τελευταίο! Φόρεσε και τα κοσμήματά μου!

Elif Αρζού σκοτώνει την Γκοντζά

005: ΑΡΖΟΥ: Τώρα έγινες εγώ! Πάντα ήθελες να μου μοιάσεις... φορούσες τα ρούχα μου, έβαζες την κολόνια μου, τα κοσμήματά μου, τα καλλυντικά μου... Κι αφού ήθελες να είσαι σαν εμένα, τώρα θα πεθάνεις στη θέση μου...

006: ΓΚΟΝΤΖΑ: Εχεις τρελαθεί! Βοήθεια!

Elif Αρζού δολοφονεί την Γκόντζα

Λεζάντα 007: Η Αρζού την αναισθητοποιεί και την τοποθετεί στο αυτοκίνητο.

Elif Γκόντζα αναίσθητη

Λεζάντα 009: Η Αρζού τηλεφωνεί στην αστυνομία και ενημερώνει πως δήθεν βρέθηκε το αυτοκίνητο με το οποίο την ψάχνουν.

Elif Αρζού δολοφονία

Από την Γιάννα Παπανικολάου