8 Λέξεις: Ο Σίμος βάζει φυλακή την Βίκυ - Τι θα δούμε στο νέο κύκλο

Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
8 Λέξεις: Ο Σίμος βάζει φυλακή την Βίκυ - Τι θα δούμε στο νέο κύκλο

Το Youweekly.gr μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ θα σας αποκαλύψει τις εξελίξεις και όσα πρόκειται να δούμε στο νέο κύκλο της σειράς 8 Λέξεις, που θα ξεκινήσει από Σεπτέμβρη στον ΣΚΑΙ! Ένα από τα highlights που θα συμβούν στην σειρά είναι η φυλάκιση της Βίκυς από τον Σίμο!

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου για το περιοδικό Tv24

Η Βίκυ τάραξε τις ζωές όλων στο πέρασμά της! Λειτούργησε αρχικά ως βοηθός του Δημήτρη και οι δυο τους προσπάθησαν να «τρελάνουν» την Ηλιάνα, ενώ όταν πήρε τη θέση του Γιάννη Μητροφάνη όταν εκείνος πιάστηκε στη φυλακή, άρχισε να εξουδετερώνει κόσμο. Πάντα με την καταλυτική βοήθεια του Φοίβου Μαρόγλου που ήταν ήδη μπλεγμένος στο κύκλωμα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TV24 όμως, η δράση της Βίκυς θα τελειώσει σύντομα από τη στιγμή που θα ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος της πετυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ. Και γι’ αυτό θα ευθύνεται αποκλειστικά ο Σίμος Καρατζάς. Καλύτερα όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Στο κότερο...

Στα πρώτα επεισόδια της σειράς, Bίκυ και Φοίβος βρίσκονται στο κότερο με σκοπό μια μαζική επίθεση εναντίον επιφανών πολιτικών και επιχειρηματιών του τόπου. Εκεί θα βρεθεί και ο Μιλτιάδης Μαρόγλου, γεγονός που ο Φοίβος θα αγνοεί. Οταν, μετά από λίγη ώρα, η Βίκυ στρέψει το όπλο της πάνω στον Μιλτιάδη και ο Φοίβος συνειδητοποιήσει τι πάει να κάνει, θα προσπαθήσει να αποτρέψει την επίθεση στον πατέρα του, όμως δεν θα τα καταφέρει. Μια σφαίρα θα ρίξει κάτω τον Μιλτιάδη, όμως ακόμα μία από το όπλο του μπράβου του Μιλτιάδη θα πετύχει τη Βίκυ.

8 Λέξεις νέα επεισόδια

Ο Φοίβος θα την πάρει αιμόφυρτη και θα τη σύρει σε ένα ασφαλές σημείο μέχρι να αναρρώσει πλήρως, ενώ την ίδια στιγμή θα χαροπαλεύει ο πατέρας του στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα και ενώ η Βίκυ είναι καλύτερα και αρχίσει να κινείται, θα μάθει πως η ζωή της κινδυνεύει από τους ανώτέρους της! Θα μπει λοιπόν στη διαδικασία να σκοτώσει και εκείνους. Ομως, δεν έχει υπολογίσει έναν αστάθμητο παράγοντα που ακούει στο όνομα Σίμος Καραντζάς.

Ο πρώην άντρας της Εύας, έπειτα από το μακελειό στο κότερο και γνωρίζοντας πως πρέπει να σώσει την καριέρα του ως δημοσιογράφος, θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να ανακαλύψει τους δολοφόνους. Ενα-ένα τα βήματα θα τον οδηγήσουν στη Βίκυ και ένα βράδυ θα καλέσει την αστυνομία έξω από το σπίτι της, όπου και θα τη συλλάβουν. Η δράση της σταματάει εκεί...
Ενώ όμως όλοι θα πίστευαν πως με τη σύλληψή της θα συμπαρασύρει δίπλα της και τον Φοίβο, εκείνη αποφασίζει να τον προστατεύσει. Δεν δίνει το όνομά του στην αστυνομία, όμως ούτε εκείνος θα γλιτώσει από της φυλακής τα σίδερα λίγο αργότερα...

Η ευαίσθητη πλευρά του Φοίβου

Την ώρα που η Βίκυ παλεύει για τη ζωή της και ο πατέρας του Φοίβου, ο Μιλτιάδης, καλείται να δώσει την ίδια μάχη σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου. Ο Φοίβος λοιπόν θα δείξει την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού του που δεν έχει προβάλλει ποτέ στο παρελθόν και θα προσπαθήσει να φροντίσει και τους δύο όσο καλύτερα μπορεί. Από τη μια θα είναι στο πλευρό της Βίκυς με την οποία και είχε συνευρευθεί ερωτικά, αλλά δεν θα λείπει και από την οικογένειά του που περνά τον δικό της Γολγοθά.

Δείτε επίσης εδώ τα πρώτα επεισόδια της σειράς! Θα τα δείξει από Σεπτέμβρη αλλά εμείς τα έχουμε πρώτοι!