Δεν βγήκε στον αέρα το The Booth - Τι συμβαίνει στο Opentv

Έβαλαν σειρά στην θέση του χωρίς καμία ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν βγήκε στον αέρα το The Booth - Τι συμβαίνει στο Opentv

Κι εκεί που ήμασταν συντονισμένοι όλοι στο Opentv και αναμέναμε να ξεκινήσει για ακόμα μια μέρα η νέα εκπομπή "The Booth", έπεσαν τίτλοι αρχής της σειρά Για πάντα Παιδιά. Τι συνέβη;

Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τους τηλεθεατές είναι πάρα πολλά ωστόσο ο λόγος μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστος!

Απίστευτο σκηνικό στο The Booth - Η Σοφία Μουτίδου μπέρδεψε έναν γνωστό της με τον πρώην της

Ένα πραγματικά απίστευτο σκηνικό συνέβη στο σημερινό The Booth καθώς η Σοφία Μουτίδου δέχθηκε ένα πολύ ιδιαίτερο τηλεφώνημα και άθελά της, μπέρδεψε έναν γνωστό της με τον πρώην της, προκαλώντας άφθονο γέλιο στις υπόλοιπες παρουσιάστριες.

Η νέα εκπομπή του Open φαίνεται πως έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού. Οι τηλεθεατές καλούν προκειμένου να μοιραστούν το πρόβλημά τους με τις τέσσερις κυρίες και εκείνες με τη σειρά τους, τους απαντούν και το συζητούν μεταξύ τους.

Μία τηλεθεάτρια ζήτησε βοήθεια γιατί ο αγαπημένος της, της ζήτησε να συνουσιαστούν σε δημόσιο χώρο. Δείτε εδώ την αληθινή ιστορία που ακούστηκε στο σημερινό The Booth.

Δεν λείπουν ωστόσο και τα απρόοπτα, αφού σήμερα, η Σοφία Μουτίδου δέχθηκε μία πολύ ιδιαίτερη φάρσα από έναν γνωστό της.

Με το που άκουσε το πρώτο "γειά" από τον τηλεθεατή, η Σοφία Μουτίδου τον αποκάλεσε... Αντώνη, επισημαίνοντας πως πίστευε πως επρόκειτο για έναν πρώην σύντροφό της. Σύντομα όμως άφησε αυτή τη σκέψη και κάθισε να ακούσει τον τηλεθεατή.

Ο Γιώργος ασχολείται με το ψάρεμα και το πρόβλημά του είναι πως επειδή οι άλλοι στην παρέα είναι πιο δεινοί ψαράδες, εκείνος μένει στην βάρκα. Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, ο Γιώργος είναι γνωστός της Σοφίας Μουτίδου, που θέλησε να βγει στον «αέρα» της εκπομπής και να της κάνει φάρσα.