8 Λέξεις - αποκάλυψη: Η ημερομηνία που βγαίνει στον ΣΚΑΙ με ολοκαίνουργια επεισόδια

Ετοιμαστείτε, έρχεται!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
8 Λέξεις - αποκάλυψη: Η ημερομηνία που βγαίνει στον ΣΚΑΙ με ολοκαίνουργια επεισόδια

Η μοναδική σειρά του ΣΚΑΪ που «έβλεπε» τα νούμερα τηλεθέασης την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν να ακολουθούν συνεχώς ανοδική πορεία, οι «8 λέξεις», βρίσκεται σε οργασμό προετοιμασιών και ξέρουμε την ημερομηνία που θα βγει στον αέρα με ολοκαίνουργια επεισόδια!

Τα γυρίσματα του νέου κύκλου πραγματοποιούνται με αμείωτο ρυθμό από τέσσερα διαφορετικά συνεργεία σε Κύπρο και Κέρκυρα, ενώ λέγεται πως το καστ θα απασχοληθεί ακόμα και τον Αύγουστο, προκειμένου οι παραγωγοί της σειράς να μαζέψουν αρκετό υλικό. Όπως ακούγεται, μάλιστα, στόχος είναι να γυρίσουν το μεγαλύτερο μέρος του κύκλου για να προλάβουν τυχόν δεύτερη καραντίνα.

Πριν από λίγες ημέρες οι περισσότεροι από τους πρωταγωνιστές άφησαν για δυο εικοσιτετράωρα την Κύπρο και βρέθηκαν εσπευσμένα στην Αθήνα, προκειμένου να γυρίσουν το τρέιλερ της σειράς για τη νέα σεζόν, που θα καθηλώσει ακόμα περισσότερους τηλεθεατές με τις εξελίξεις της. Συγκεκριμένα, το γύρισμα έγινε σε στούντιο στο κέντρο της Αθήνας ενώ οι ήρωες της σειράς, επίσημα ντυμένοι, έπρεπε να περπατήσουν ανάμεσα σε καθρέφτες.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, απαθανατίστηκαν και δυο νέα μέλη του καστ, η Αννα Μπεζάν και ο Νίκος Πολυδερόπουλος, δυο ήρωες που θα αναστατώσουν τις τηλεοπτικές ζωές του Αλέξη Παππά και των Ιφιγένειας Τζόλα και Πάνου Μπακανδρέα αντίστοιχα. Παρόντες κατά τη διάρκεια του γυρίσματος ήταν όμως και οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ, που δουλεύουν για την προβολή της σειράς στα μέσα ενημέρωσης. Το τρέιλερ θα αρχίσει να προβάλλεται αυτές τις ημέρες από το κανάλι του Φαλήρου.

Πότε ξεκινάει η σειρά 8 Λέξεις στον ΣΚΑΙ με νέα επεισόδια - Έχουμε την ημερομηνία

Ευχή των Αντρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου και Βάνας Δημητρίου είναι να ξεκινήσει η προβολή των «8 λέξεων» το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να κερδίσουν όλο τον χρόνο που έχασαν κατά την περίοδο της καραντίνας. Συγκεκριμένα, οι δημιουργοί επιθυμούν να κάνουν ποδαρικό στο κανάλι του Φαλήρου με τη σειρά τους για τη νέα σεζόν 2020-2021. Αυτό σημαίνει πως οι άκρως ανανεωμένες «8 λέξεις» θα επιστρέψουν στην οθόνη των τηλεθεατών τη Δευτέρα 31 Αυγούστου ή τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου.

Τι θα δούμε στα πρώτα ολοκαίνουργια επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις στον ΣΚΑΙ

8 Λέξεις νέα επεισόδια επόμενης σεζόν

Η μικρή Τζουλιάνα το σκάει από τον Σωτήρη

Ο Μιλτιάδης αναγνωρίζει τα λάθη του σε σχέση με την Κατερίνα και αποφασίζει να αλλάξει στάση απέναντί της. Ετσι γράφονται και οι δύο σε μια σχολή τένις, με σκοπό να βγουν από τη ρουτίνα τους και να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους. Στην Κέρκυρα, η Ιφιγένεια ανησυχεί για τον Σπύρο και την αποχή του από τα συζυγικά καθήκοντα και υποψιάζεται ότι έχει ερωμένη. Την ίδια στιγμή η Ναυσικά και ο Ακης υπογράφουν τα συμβόλαια για το νέο φάρμακο, ενώ η Ναυσικά είναι απελπισμένη από την εξαφάνιση της Τζουλιάνας. Στο μεταξύ, η μικρή Τζουλιάνα πιέζει τον Σωτήρη να την ξαναβγάλει βόλτα κι αυτός δεν της χαλάει χατίρι, έτσι την πάει για φαγητό. Κάποια στιγμή η Τζουλιάνα καταφέρνει να ξεγλιστρήσει από την τουαλέτα του εστιατορίου και να το βάλει στα πόδια. Αυτή τη φορά τα καταφέρνει να ελευθερωθεί, αφού ήδη το έχει σκάσει από τον Σωτήρη. Η ώρα περνάει και η μικρή δεν εμφανίζεται. Ο Σωτήρης την παίρνει είδηση τελευταία στιγμή και αρχίζει να την κυνηγάει! Τελικά δεν καταφέρνει να τη βρει και καταρρακωμένος γυρνάει στο σπίτι του, όπου κλαίει με λυγμούς που έχασε τη «Μαρία» του.

Λουκία και Ρωξάνη αντιμέτωπες στο γραφείο του Μιχαήλ

Λίγο μετά την απόδραση της Τζουλιάνας ο Σωτήρης συλλαμβάνεται και οδηγείται στο τμήμα, ο ίδιος όμως δεν δέχεται ότι έχει κάνει τίποτα κακό, καθώς πιστεύει ότι η μικρή είναι η κόρη του και του «ανήκει». Οπως όλα δείχνουν, ο Σωτήρης έχει ένα πολύ δραματικό παρελθόν που του έχει δημιουργήσει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Στο μεταξύ, ο Μάρκος βρίσκει τον τρόπο να «δαμάσει» κάπως τη συμπεριφορά της Ολυμπίας και οι δυο τους δείχνουν να τα βρίσκουν τελικά. Την ίδια στιγμή μεγάλη αμηχανία επικρατεί στο γραφείο του Μιχαήλ, καθώς Λουκία και Ρωξάνη αναγκάζονται να εργαστούν στον ίδιο χώρο. Η Λουκία ειδικά δεν μπορεί να το διαχειριστεί, καθώς ήδη έχει κάνει σχέση με τον Μιχαήλ. Ο Νικηφόρος συγκινεί αφάνταστα την Εύα με μια κίνησή του και το ζευγάρι δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ, ενώ η Σμαράγδα βυθίζεται όλο και περισσότερο στα χρέη της και τα πράγματα δείχνουν πως θα χάσει και το ατελιέ της. Τέλος η Αποστολία βλέπει τυχαία τη Βίκυ στον δρόμο, χωρίς την περούκα της, και αρχίζει να την κυνηγάει, καθώς την έχει αναγνωρίσει, ενώ φτάνει η στιγμή που η μικρή Τζουλιάνα βρίσκεται και πάλι στην αγκαλιά της Ναυσικάς και αυτή η επανένωση κάνει και τις δύο πολύ ευτυχισμένες.

Δείτε εδώ, ποιο θα είναι το τέλος του Μάρκου