8 Λέξεις: Ανατριχιαστικό το trailer για τη νέα σεζόν της σειράς του ΣΚΑΙ - Δείτε το!

"Όταν φτάνεις τόσο κοντά στο όνειρο πρέπει να το προστατέψεις με κάθε τρόπο"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
8 Λέξεις: Ανατριχιαστικό το trailer για τη νέα σεζόν της σειράς του ΣΚΑΙ - Δείτε το!

Η νέα σεζόν της αγαπημένης σειράς του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις θα είναι πιο ανατριχιαστική από ποτέ και φαίνεται μάλιστα κι από το trailer που κυκλοφόρησε και που μπορείτε να δείτε πρώτοι παρακάτω!

Οι πρωταγωνιστές έχουν ήδη πραγματοποιήσει τα πρώτα γυρίσματα σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ μέσα στον Αύγουστο θα ταξιδέψουν στην Κέρκυρα για να συνεχίσουν με εντατικούς ρυθμούς.

Αν και ο ΣΚΑΪ ποντάρει πολλά στα ριάλιτι προγράμματα και τα σόου, ο Ανδρέας Γεωργίου έχει κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη του καναλιού, με τη συνεργασία τους να θεωρείται πολύ δυνατό χαρτί σε καιρούς μάλιστα που ελάχιστες είναι οι παραγωγές μυθοπλασίας.

Δείτε εδώ, επίσης, ποιο θα είναι το τέλος του Μάρκου στην σειρά!

8 Λέξεις - αποκάλυψη: Η ημερομηνία που βγαίνει στον ΣΚΑΙ με ολοκαίνουργια επεισόδια

Η μοναδική σειρά του ΣΚΑΪ που «έβλεπε» τα νούμερα τηλεθέασης την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν να ακολουθούν συνεχώς ανοδική πορεία, οι «8 λέξεις», βρίσκεται σε οργασμό προετοιμασιών και ξέρουμε την ημερομηνία που θα βγει στον αέρα με ολοκαίνουργια επεισόδια!

Τα γυρίσματα του νέου κύκλου πραγματοποιούνται με αμείωτο ρυθμό από τέσσερα διαφορετικά συνεργεία σε Κύπρο και Κέρκυρα, ενώ λέγεται πως το καστ θα απασχοληθεί ακόμα και τον Αύγουστο, προκειμένου οι παραγωγοί της σειράς να μαζέψουν αρκετό υλικό. Όπως ακούγεται, μάλιστα, στόχος είναι να γυρίσουν το μεγαλύτερο μέρος του κύκλου για να προλάβουν τυχόν δεύτερη καραντίνα.

Πριν από λίγες ημέρες οι περισσότεροι από τους πρωταγωνιστές άφησαν για δυο εικοσιτετράωρα την Κύπρο και βρέθηκαν εσπευσμένα στην Αθήνα, προκειμένου να γυρίσουν το τρέιλερ της σειράς για τη νέα σεζόν, που θα καθηλώσει ακόμα περισσότερους τηλεθεατές με τις εξελίξεις της. Συγκεκριμένα, το γύρισμα έγινε σε στούντιο στο κέντρο της Αθήνας ενώ οι ήρωες της σειράς, επίσημα ντυμένοι, έπρεπε να περπατήσουν ανάμεσα σε καθρέφτες.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, απαθανατίστηκαν και δυο νέα μέλη του καστ, η Αννα Μπεζάν και ο Νίκος Πολυδερόπουλος, δυο ήρωες που θα αναστατώσουν τις τηλεοπτικές ζωές του Αλέξη Παππά και των Ιφιγένειας Τζόλα και Πάνου Μπακανδρέα αντίστοιχα. Παρόντες κατά τη διάρκεια του γυρίσματος ήταν όμως και οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ, που δουλεύουν για την προβολή της σειράς στα μέσα ενημέρωσης. Το τρέιλερ θα αρχίσει να προβάλλεται αυτές τις ημέρες από το κανάλι του Φαλήρου.

Πότε ξεκινάει η σειρά 8 Λέξεις στον ΣΚΑΙ με νέα επεισόδια - Έχουμε την ημερομηνία

Ευχή των Αντρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου και Βάνας Δημητρίου είναι να ξεκινήσει η προβολή των «8 λέξεων» το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να κερδίσουν όλο τον χρόνο που έχασαν κατά την περίοδο της καραντίνας. Συγκεκριμένα, οι δημιουργοί επιθυμούν να κάνουν ποδαρικό στο κανάλι του Φαλήρου με τη σειρά τους για τη νέα σεζόν 2020-2021. Αυτό σημαίνει πως οι άκρως ανανεωμένες «8 λέξεις» θα επιστρέψουν στην οθόνη των τηλεθεατών τη Δευτέρα 31 Αυγούστου ή τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου.