Open: Μόλις έγινε γνωστό για την Μαρία Μπακοδήμου

Ασύλληπτο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Open: Μόλις έγινε γνωστό για την Μαρία Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου βρίσκεται σε προετοιμασίες για το νέο παιχνίδι που θα αναλάβει στο Opentv, το Δικαστήριο Μόδας, και μόλις έγινε γνωστό πως πέρασε δοκιμαστικό μια κυρία που θα μονοπωλήσει πολύ το ενδιαφέρον έτσι και κλείσει τελικά με το κανάλι!

Η Real αναφέρει πως ήδη έχουν γίνει και οι πρώτες συναντήσεις για τους υποψήφιους κριτές. Μεταξύ των ανθρώπων που έκαναν κουβέντες για την επιτροπή είναι και η Νατάσα Καλογρίδη, γνωστή για την πολύ φιλική σχέση που έχει με τον Νίκο Κοκλώνη.

Νατάσα Καλογρίδη Δικαστήριο μόδας Opentv

Εξελίξεις με τη Μαρία Μπακοδήμου στο Open

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την συνεργασία της Μαρίας Μπακοδήμου με το Open, καθώς όπως έγινε γνωστό, πρόκειται να έχει από τη νέα σεζόν, δική της εκπομπή στο κανάλι.

Πρόκειται για ένα πρότζεκτ το οποίο είχε παγώσει προσωρινά ωστόσο όλα δείχνουν πως το Open αποφάσισε να το επαναφέρει και να δώσει στη Μαρία Μπακοδήμου την εκπομπή που της "στέρησε" πέρυσι.

Αυτές είναι οι εξελίξεις που αφορούν την συνεργασία της Μαρίας Μπακοδήμου με το Open

Μάλιστα, σύμφωνα με το ένθετο Secret, η γνωστή παρουσιάστρια θα συνεχίσει την επαγγελματική της συνεργασία της με τον Νίκο Κοκλώνη και μετά το Just the 2 of us.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Μαρία Μπακοδήμου θα αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής “Δικαστήριο Mόδας”, η οποία πρόκειται για μια παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη. Ο παρουσιαστής με τη σειρά του, απάντησε στις φήμες που θέλουν τη Βίκυ Κάβουρα εκτός J2US.

Ήδη έχουν ξεκινήσει και οι οντισιόν για την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, με την Υβόννη Μπόσνιακ να είναι ένα από τα πρόσωπα που δοκιμάστηκαν.