Αποκαλύφθηκε το μυστικό του Mega - Θα αποχωρήσει και δεν το ήξερε κανείς

Ραγδαίες εξελίξεις στο κανάλι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αποκαλύφθηκε το μυστικό του Mega - Θα αποχωρήσει και δεν το ήξερε κανείς

Μπορεί το Mega να είχε προσπαθήσει εδώ και καιρό να προφυλάξει το μυστικό του, ωστόσο όπως όλα δείχνουν πλέον αποκαλύφθηκε. Μία παρουσιάστρια του καναλιού πρόκειται να αποχωρήσει, ωστόσο κανείς δεν το ήξερε μέχρι πρότινος.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που μπήκε στο κανάλι μετά την επιστροφή του και ήταν πολλά υποσχόμενο. Το Mega ωστόσο φαίνεται πως θέλει να κάνει μία αλλαγή και έτσι, δεν υπάρχει χώρος για εκείνη στο πρόγραμμά του.

Ο λόγος για τη Δώρα Αναγνωστοπούλου, η οποία είχε αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Η αποχώρησή της συζητιέται εδώ και αρκετούς μήνες, τίποτα όμως δεν θεωρούνταν βέβαιο. Το τοπίο, ωστόσο, ξεκαθάρισε.

Πλέον, είναι κοινό μυστικό πως μετά το καλοκαίρι η Αναγνωστοπούλου θα αποτελέσει παρελθόν από το δυναμικό του καναλιού, ενώ προς το παρόν δεν έχει ακουστεί το παραμικρό σχετικά με τα νέα της σχέδια.

Δώρα Αναγνωστοπούλου Mega

Δείτε εδώ και τις αποκαλύψεις που έκανε η Δανάη Μπάρκα για τη νέα της εκπομπή στο Mega.

Αθηναΐς Νέγκα: Η «πικρή» ατάκα στο αντίο της στο Mega

Την Παρασκευή έγινε η τελευταία εκπομπή του Μίνι Καύσωνα. Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και η Αθηναΐς Νέγκα, αποχαιρέτησαν το κοινό ωστόσο λίγο πριν κλείσει, η παρουσιάστρια δε δίστασε να πετάξει μία «πικρή» ατάκα για το άδοξο τέλος της εκπομπής της στο Mega.

Το νέο εγχείρημα του «Μεγάλου» καναλιού δεν απέδωσε όπως περίμεναν όλοι και έτσι, η χαμηλή τηλεθέαση έφερε πρόωρο τέλος για το Μίνι Κάυσωνα.

Η Αθηναΐς Νέγκα και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος αποχαιρέτησαν το κοινό και ευχαρίστησαν την διοίκηση και την ιδιοκτησία του καναλιού για τη στήριξη που τους έδειξαν.

«Περισσεύουν τα ευχαριστώ και στην ιδιοκτησία, την διοίκηση, την διεύθυνση. Τσιμπήσαμε και κάτι για το βιογραφικό μας… Πολλά φιλιά, από εδώ και πέρα μόνοι σας, έρχονται οι καλοί τον χειμώνα. Ευχαριστούμε από καρδιάς», είπαν στον αποχαιρετισμό τους οι δύο παρουσιαστές.

Να σημειώσουμε πως και οι δύο θα παραμείνουν στο δυναμικό του Mega.

Δείτε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας για το νέο πρόγραμμα που θα έρθει στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν και θα αποτελέσει τη «σανίδα σωτηρίας» του καναλιού.

TAGS