Ο Γιατρός: Αυτό είναι το πρόσωπο - έκπληξη που εισβάλλει στον ΣΚΑΙ

Δεν πάει με τίποτα το μυαλό σας...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Γιατρός: Αυτό είναι το πρόσωπο - έκπληξη που εισβάλλει στον ΣΚΑΙ

Χαμός θα επικρατήσει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν με την επιστροφή της Τούρκικης σειράς του ΣΚΑΙ που καθήλωσε τους τηλεθεατές. «Ο Γιατρός» θα φέρει ανατροπές, καθώς ένα νέο πρόσωπο - έκπληξη εισβάλλει στον ΣΚΑΙ, το οποίο δεν φανταζόμασταν καν.

Τα γυρίσματα για τα καινούρια επεισόδια ξεκίνησαν πριν από ένα μήνα και όλοι οι πρωταγωνιστές πήραν τη θέση τους. Εκτός βέβαια, από δυο ηθοποιών που στον δεύτερο κύκλο θα μας αποχαιρετήσουν.

Ωστόσο, ένα νέο πρόσωπο εισβάλλει και θα ταράξει τα νερά. Πρόκειται για την κόρη του γιατρού Αντίλ, όπου στον πρώτο κύκλο είχαμε δει πως πέθανε. Κάτι τέτοιο ωστόσο, δεν έγινε ποτέ, καθώς είναι ζωντανή. Πρόκειται να υποδυθεί τη γιατρό Φερντά, η οποία θα δημιουργήσει προβλήματα με τη ζήλια της στον Αλί. Δείτε ωστόσο, όλες τις τελευταίες στιγμές της σειράς που συγκλόνισαν το κοινό.

Ο Γιατρός: Τέλος από τη σειρά του ΣΚΑΙ αυτά τα δυο πρόσωπα!

Η νέα σειρά του ΣΚΑΙ, ο Γιατρός ήρθε για να μείνει καθώς το τηλεοπτικό κοινό ενθουσιάστηκε με την πλοκή και τους ηθοποιούς! Ωστόσο, σήμερα μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας μεταφέρω μια δυσάρεστη είδηση καθώς... στη νέα σεζόν θα έχουμε αποχωρήσεις! Φεύγουν δυο πρόσωπα και πρώτη θα σας αποκαλύψω ποια θα είναι αυτά!

Ποια πρόσωπα φεύγουν από την σειρά του ΣΚΑΙ, ο Γιατρός

Από τον νέο κύκλο, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές μου πληροφορίες, θα απουσιάζουν δύο εκ των βασικών πρωταγωνιστών της σειράς. Η Μερβέ Ντιζντάρ, η οποία υποδυόταν την Ντάμλα (βοηθό του Τάνζου στη χειρουργική μονάδα), καθώς επίσης και η Οζγκέ Οζντέρ που τη γνωρίσαμε ως Κιβιλτζίμ και βρισκόταν συνεχώς στο επίκεντρο των συγκρούσεων μέσα στο νοσοκομείο.

ποιοι φεύγουν από τη νέα σειρά του ΣΚΑΙ ο γιατρός

Να υπενθυμίσω πως από την προηγούμενη σεζόν υπολείπονται 13 επεισόδια τα οποία έχουν γυριστεί αλλά δεν έχουν προβληθεί στον ΣΚΑΙ ακόμα.

Η νέα αρχή του σήριαλ αναμένεται φανταστική όπως και η έναρξη νέων επεισοδίων του 8 Λέξεις που και εκεί θα έχουμε αποχωρήσεις αλλά και νέες συμμετοχές! Δείτε εδώ ποιοι ηθοποιοί θα μπουν στην σειρά

Ωστόσο, για όσους αναρωτιούνται τώρα στην θέση του Γιατρού στον ΣΚΑΙ προβάλλεται η Πολυκατοικία η οποία και αναμένεται να ρίξει τίτλους τέλους την επόμενη τηλεοπτική σεζόν αφού τα νούμερα δεν ήταν τα ιδανικά για την prime time ζώνη!