8 Λέξεις: Χωρισμός "βόμβα" για Οδυσσέα - Έρση

Το πρόσωπο που θα μπει ανάμεσα τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
8 Λέξεις: Χωρισμός

Στα νέα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και θα έχουμε αρκετούς χωρισμούς. Ένας από αυτούς φαίνεται πως θα είναι του Οδυσσέα και της Έρσης.

Ο Οδυσσέας γίνεται πατέρας, αλλά όπως φαίνεται η έλλειψη χρημάτων και η αναζήτηση νέας εργασίας θα βάλουν σε κίνδυνο τη σχέση του με την Ερση. Και η γνωριμία του Αλέκου, όμως, με την Ελισάβετ θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες!

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε! Η Βάνα Δημητρίου «μαγειρεύει» από την αρχή τις σχέσεις των ηρώων της σειράς και η συνέχεια από τις 31 Αυγούστου θα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή.

Για αυτό το λόγο θα χωρίσουν Οδυσσέας και Έρση στις 8 Λέξεις

Σε πρώτο πλάνο θα δούμε τη σχέση του Οδυσσέα και της Ερσης. Ενώ τα δίδυμα κοριτσάκια τους έχουν έρθει στον κόσμο και οι ανάγκες της οικογένειας έχουν αρχίσει να αυξάνονται, εκείνος θα αναζητήσει ένα έξτρα εισόδημα. Θα έρθει, λοιπόν, σε επαφή με την Ελλη, μια νέα γυναίκα που έχει στην κατοχή της ένα αρχοντικό ξενοδοχείο.

Οταν εκείνη θα του προτείνει να φιλοτεχνήσει κάποιους πίνακές της, η Ερση θα αντιδράσει και θα τον αποτρέψει. Μάλιστα θα του προτείνει να μιλήσει στους Πετροσιάν, προκειμένου να πουλήσουν πίνακές του, όμως εκείνος έχει πάρει την απόφασή του. Θα συνεργαστεί με την Ελλη, αγνοώντας τις πραγματικές της προθέσεις, που είναι να τον ρίξει στο κρεβάτι. Η Ερση θα αργήσει πολύ να μάθει την πραγματική σχέση του άντρα της με αυτή τη γυναίκα που έχει εισβάλει στη ζωή τους.

8 λέξεις spoiler

Οταν τα μάθει όμως, τα αποτελέσματα θα είναι καταστροφικά. Κάπως έτσι θα εξελιχθεί και η σχέση του Αλέκου με την Ηλιάνα. Επειτα από τη γεμάτη ένταση σχέση που έχει το τελευταίο διάστημα με τη γυναίκα του Ηλιάνα και με αφορμή το γεγονός πως δεν μπορούν να κάνουν παιδί, ο Αλέκος δεν θα αργήσει να δείξει το αληθινό του πρόσωπο.

H σειρά 8 Λέξεις που σταμάτησε απότομα λόγω κορωνοϊού, ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ. Η αρχή φαίνεται να είναι πολύ δυναμική και... αιματοβαμμένη, καθώς ανάμεσα στις άλλες ιστορίες που θα δούμε να εξελίσσονται, μια από τις πιο συγκλονιστικές θα είναι το νέο αιματηρό χτύπημα του Φοίβου, με πολλά θύματα, ανάμεσα στα οποία και ο ίδιος του ο πατέρας! Δείτε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ.