Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

8 λέξεις: Κλονίζεται η ψυχική υγεία της Ηλιάνας - Στο σημείο που πέθανε η κόρη της θα βρει το...

Σούπερ αποκλειστικό...

8 λέξεις: Κλονίζεται η ψυχική υγεία της Ηλιάνας - Στο σημείο που πέθανε η κόρη της θα βρει το...
TV24 10.08.2020 08:53
Από Youweekly Team

Τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς 8 Λέξεις είναι σοκαριστικά. Μια από τις εξελίξεις που θα συγκλονίσουν είναι όταν η ψυχική υγεία της Ηλιάνας θα κλονιστεί, μετά την ανακάλυψη που θα κάνει στο σημείο που πέθανε η κόρη της.

Η ψυχική υγεία της Ηλιάνας κλονίζετε μετά το θάνατο της κόρης της

Η Ηλιάνα θα καταλάβει αμέσως ότι ούτε και ο Αλέκος την αγαπάει και ότι όλα αυτά τα έκανε για να επωφεληθεί από την οικονομική και κοινωνική της θέση. Για την ακρίβεια, η ψυχική της υγεία θα κλονιστεί ακόμα περισσότερο, όταν στη θάλασσα όπου βρέθηκε το άψυχο κορμί της κόρης της θα βρεθεί το παπούτσι του παιδιού. Εκτός από αυτό το περιστατικό όμως που θα τη συγκλονίσει και θα τη βυθίσει σε θλίψη, θα βρεθεί σε πανικό όταν πληροφορηθεί ότι η αστυνομία έχει ανακαλύψει μέρη του σώματος της κοπέλας που σκότωσε στην Κέρκυρα, η οποία την είχε βοηθήσει. Θεωρώντας πως τα όργανα της τάξης φτάνουν στα ίχνη της, θα κλειστεί στον εαυτό της και θα κάνει ό,τι της υπαγορεύει ο άντρας της, ο οποίος είναι και ο μόνος που ξέρει την αλήθεια για τους φόνους. Τη θέση της αγάπης θα πάρει ο εκβιασμός, αλλά θα δείξει για πόσο.

8 λέξεις Ηλιάνα

Επίσης, στις 8 Λέξεις θα δούμε και έναν... αμαρτωλό έρωτα που θα φέρει τα πάνω κάτω στα νέα επεισόδια. Δείτε εδώ τα πρόσωπα που θα φέρουν ανατροπές.

Ο Μιχαήλ μόνος.

Μετά τη δυσάρεστη κατάληξη που θα έχει η καταστροφική πορεία της Ρωξάνης προς τα ναρκωτικά, ο Μιχαήλ δέχεται ένα ακόμα πλήγμα, καθώς και η Λουκία του ξεκαθαρίζει ότι όχι μόνο δεν μπορούν πλέον να είναι μαζί, αλλά ότι δεν μπορεί να παραμείνει ούτε και ως γραμματέας του στο γραφείο. Ετσι τον αφήνει και φεύγει μακριά, ζητώντας του να την αφήσει και να μην ψάξει να τη βρει ποτέ. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής σενάρια, στη ζωή του Μιχαήλ δεν θα μπει άλλη γυναίκα.

Οριστικό τέλος για Νικηφόρο και Εύα;

Μετά από μια σωρεία προβλημάτων που έχουν πλήξει τη σχέση του Νικηφόρου και της Εύας, στο πλαίσιο της συγκατοίκησής τους, εκείνη θα πάρει την Ολυμπία και θα φύγουν για το εξωτερικό. Ο Νικηφόρος δεν θα διστάσει να την ψάξει, καθώς έχει επενδύσει στη σχέση του μαζί της, όμως κανείς δεν γνωρίζει, προς το παρόν, πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Δεν θα μας φαινόταν περίεργο αν ήταν ο δεύτερος Καλλέργης, μετά τον Μιχαήλ, που θα μείνει για κάποιο διάστημα μόνος του...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τι συμβαίνει στον ΣΚΑΙ με τις 8 λέξεις;

8 Λέξεις: Στη δημοσιότητα τα πρώτα πλάνα με τον Νίκο Πολυδερόπουλο

Share