Ψέμα η είδηση για τη Μαίρη Συνατσάκη και τη Ντορέττα Παπαδημητρίου

Δε θα παρουσιάσουν εκπομπή στην ΕΡΤ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ψέμα η είδηση για τη Μαίρη Συνατσάκη και τη Ντορέττα Παπαδημητρίου

Όπως όλα δείχνουν, η είδηση που ήθελε τη Μαίρη Συνατσάκη και τη Ντορέττα Παπαδημητρίου να αναλαμβάνουν τη δική τους πρωινή εκπομπή στην ΕΡΤ, είναι τελικά ψέμα, αφού άνθρωποι του σταθμού ξεκαθάρισαν πως δεν έχει γίνει καμία τέτοια πρόταση στις δύο κυρίες.

Σύμφωνα με το YouFly.gr, κορυφαίο στέλεχος της ΕΡΤ υποστήριξε πως σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν όσα γράφτηκαν από συγκεκριμένη ιστοσελίδα και αναπαράχθηκαν τηλεοπτικά και όχι μόνο, καθώς ο σταθμός σκοπεύει να συνεχίσει κανονικά με ενημερωτικού περιεχομένου εκπομπές την πρωινή ζώνη.

Τόνισε δε πως δεν έχει υπάρξει επικοινωνία με τις δύο παρουσιάστριες για κανενός είδους συνεργασία.

Οι δυο φίλες είναι πολύ αγαπητές στο κοινό, και γι' αυτό η φωτογραφία που ανέβασε η Μαίρη Συνατσάκη στην οποία φαίνεται η κυτταρίτιδά της απέσπασε πολλά θετικά σχόλια.

Μπορεί η είδηση για τη Μαίρη Συνατσάκη και τη Ντορέττα Παπαδημητρίου να μην ισχύει αλλά η ΕΡΤ ετοιμάζει ένα διπλό «χτύπημα»

Διπλές χαρές για την ΕΡΤ

Διπλές χαρές βιώνουν οι άνθρωποι της ΕΡΤ, οι οποίοι παρατήρησαν πως κάποια από τα προγράμματά τους, όχι μόνο είχαν απήχηση στο κοινό, αλλά δημιούργησαν και την επιθυμία για ακόμα περισσότερο υλικό από τη νέα σεζόν.

Έτσι, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real Life, οι εκπομπές «Σημείο Συνάντησης» και «Αυτός και ο άλλος», πρόκειται να συνεχιστούν και του χρόνου.

Η εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» εγκρίθηκε να συνεχίσει με επιπλέον 20 επεισόδια, συνολικού κόστους 236.793 ευρώ, για την προσεχή σεζόν.

Παράλληλα «πράσινο φως» πήρε από το Δ.Σ της ΕΡΤ και η εκπομπή «Σημείο συνάντησης», όπου δύο γνωστά πρόσωπα από τον χώρο της τέχνης, του αθλητισμού και της τηλεόρασης συνομιλούν απευθείας, θα συνεχίσει για άλλα 20 επεισόδια, συνολικού κόστους 106.000 ευρώ.

Δείτε εδώ και με ποιο πολυσυζητημένο πρόσωπο έδωσε τα χέρια η ΕΡΤ.