Σοκ στις Άγριες Μέλισσες - Η Θεοδοσία εκλιπαρεί την Ελένη

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σοκ στις Άγριες Μέλισσες - Η Θεοδοσία εκλιπαρεί την Ελένη

Σοκ πρόκειται να προκαλέσει η εξέλιξη που θα δούμε στη νέα σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, αφού η Θεοδοσία μετά την μεγάλη προδοσία, εκλιπαρεί την Ελένη να τη συγχωρήσει, λίγο πριν τον τραγικό θάνατό της.

Μετανιωμένη για όσα έγιναν και με την Ελένη να είναι αντιμέτωπη με τη θανατική ποινή, η Θεοδοσία κάνει μια ύστατη προσπάθεια να πάρει τη συγχώρεση της αιώνιας εχθρού της λίγο πριν εκείνη καταλήξει στο απόσπασμα. Δεν ξέρει όμως πως ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για την ίδια... Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και καρέ-καρέ τη συνάντηση των δύο γυναικών στη φυλακή...

Δείτε εδώ το συγκλονιστικό αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για το θάνατο της Θεοδοσίας!

Το τέλος της πρώτης σεζόν της σειράς «Αγριες μέλισσες» μας άφησε με τη Θεοδοσία να έχει βρει το ημερολόγιο του Γιάννου όπου αποκαλύπτει τα πάντα για τη δολοφονία του Σέργιου και πως ένοχες ήταν οι αδελφές Σταμίρη: «Αυτές το έκαναν», μονολογεί!

Στην έναρξη της δεύτερης σεζόν, που αναμένεται στα τέλη Σεπτεμβρίου, θα δούμε το πώς η Θεοδοσία θα οδηγήσει την Ελένη στο να παραδοθεί και να πάρει πάνω της όλο το έγκλημα, σώζοντας τις αδελφές της.

Συγκεκριμένα, το μίσος της για την Ελένη υπερισχύει και αποφασίζει να την τιμωρήσει, τώρα μάλιστα που είναι και επίσημα ξανά μαζί με τον Λάμπρο. «Αφού δεν μπόρεσα ποτέ να τον κάνω δικό μου, δεν θα τον έχεις ούτε εσύ ποτέ», μονολογεί και πάει να βρει την Ελένη. Χωρίς υπεκφυγές και ανοιχτά της αποκαλύπτει όλα τα στοιχεία που βρήκε: «Ξέρω ότι σκότωσες τον Σέργιο μαζί με τις αδελφές σου», της λέει και η Ελένη σοκάρεται: «Θεοδοσία, δεν ξέρεις τι λες!

Άγριες Μέλισσες spoiler

Αυτό το θέμα έχει κλείσει, δεν έχω κάνει τίποτα ούτε εγώ ούτε και οι αδελφές μου». Η Θεοδοσία χαμογελάει ειρωνικά: «Ο Γιάννος πήρε πάνω του το έγκλημα για να σας σώσει, αφού αγαπούσε τη Δρόσω, αλλά ο ίδιος είναι που σας έκαψε», της λέει και της δείχνει το ημερολόγιο και τα σκίτσα του Γιάννου.

Η Ελένη δεν ξέρει τι να απαντήσει. Η Θεοδοσία την έχει στο χέρι: «Μου κατέστρεψες τη ζωή και το ίδιο θα κάνω και εγώ για σένα! Ομως θέλω να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια, γι' αυτό θα πας εσύ η ίδια να τα ομολογήσεις...». Η Ελένη μένει εμβρόντητη. Ξέρει πως η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος έχει αρχίσει, αλλά πρώτα απ' όλα θέλει να σώσει τις αδελφές της. Ετσι έρχεται σε συμφωνία με τη Θεοδοσία: «Θα τα παραδεχτώ όλα και θα πάρω όλο το έγκλημα πάνω μου! Θέλω όμως να μου υποσχεθείς πως δεν θα πεις ποτέ τίποτα για την Ασημίνα και τη Δρόσω!
Δεν φταίνε εκείνες σε τίποτα, εγώ έβαλα τον διάβολο στο σπίτι μας, εγώ θα τιμωρηθώ». Η Θεοδοσία δέχεται! Την ίδια ώρα ο Θωμάς αποκαλύπτει στον Λάμπρο όλη την αλήθεια για τη δολοφονία του Σέργιου και εκείνος θέλει να πάρει απαντήσεις από την ίδια την Ελένη και πάει να τη βρει: «Σκότωσες τον Σέργιο;» τη ρωτάει ευθέως και εκείνη του λέει: «Ποιος σου το είπε;».

Ο Λάμπρος της απαντάει: «Ο Θωμάς μου το είπε! Πες μου, Ελένη, ότι δεν είναι αλήθεια», τη ρωτάει και εκείνη σκύβει το κεφάλι και γνέφει καταφατικά. Στη συνέχεια εκείνη πάει στον Προύσαλη και ομολογεί το έγκλημά της: «Σκότωσα τον Σέργιο Σεβαστό». Ο ενωμοτάρχης σοκάρεται: «Ελένη, τι είναι αυτά που λες; Εχεις τρελαθεί;», αλλά η Ελένη επιμένει: «Είναι αλήθεια», του απαντάει και του εξιστορεί όσα έγιναν χωρίς φυσικά να αναφέρει την επίθεση στη Δρόσω και να μπλέξει τις αδελφές της.

Αλλωστε τους το είχε πει από την αρχή: «Αν ποτέ μαθευτεί τι κάναμε, θα πάρω όλο το έγκλημα πάνω μου». Τα νέα κάνουν τον γύρο του χωριού και οι κάτοικοι αναστατώνονται. Οι μισοί τάσσονται υπέρ της Ελένης και οι άλλοι μισοί εναντίον της. Οι Σεβαστοί υφίστανται μεγάλο σοκ από τις αποκαλύψεις και ορκίζονται εκδίκηση. Η υπόθεση φτάνει στα δικαστήρια...

Η Θεοδοσία θυσιάζεται για την Ελένη και την εκλιπαρεί στη νέα σεζόν Άγριες Μέλισσες

Ο Δούκας και η οικογένεια Σεβαστού έχουν βάλει λυτούς και δεμένους για να επιβληθεί η εσχάτη των ποινών στην Ελένη και να καταδικαστεί εις θάνατον! Τα πράγματα για εκείνη δεν είναι καλά, αλλά ευτυχώς έχει δίπλα της όλο το χωριό (από τους ηθοποιούς που βλέπουμε συνέχεια), αλλά και πολλούς εχθρούς (ηθοποιοί που έκαναν κάποια στιγμή guest) και που η Ελένη είχε έρθει σε διένεξη μαζί τους ή είναι άνθρωποι των Σεβαστών.

Για τη Σταμίρη σημαντικό είναι το γεγονός ότι έχει δίπλα της την Ασημίνα και τη Δρόσω, που έχουν αφήσει για λίγο στην άκρη τις διαφορές τους, όπως και ο Λάμπρος με τον Θωμά. Μετά από αρκετές εβδομάδες και με την υπόθεση να παρουσιάζει πολλές ανατροπές από νέα στοιχεία που βγαίνουν στο φως, η απόφαση του δικαστηρίου θα είναι καταλυτική, αφού θα αποφασίσει την ενοχή της Ελένης, αλλά όχι την εκτέλεσή της. Οι δικοί της άνθρωποι ανακουφίζονται, όμως οι Σεβαστοί γίνονται έξαλλοι: «Να πεθάνει! Οπως σκότωσε τον γιο μου να πεθάνει, να μπει στο χώμα», φωνάζει η Μυρσίνη.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να βγάλουν έξω την Ελένη και έχουν φτιάξει ένα προστατευτικό τείχος γύρω της για να μην τη λιντσάρουν. Ενας άγνωστος άντρας βρίσκεται έξω στο πεζοδρόμιο και κάποια στιγμή βρίσκει την κατάλληλη στιγμή για να σκοτώσει την Ελένη, ύστερα από εντολή που πήρε από τους Σεβαστούς. Τη στιγμή που πατάει τη σκανδάλη μπαίνει μπροστά η Θεοδοσία και πέφτει κάτω αιμόφυρτη!

Ολοι ουρλιάζουν και σοκάρονται. Ο Λάμπρος πέφτει πάνω της και προσπαθεί να τη βοηθήσει. Εκείνη ξέρει πως έχει έρθει το τέλος της. Κοιτάζει τον άντρα που αγάπησε όσο τίποτα στον κόσμο και του λέει: «Κράτα με στην αγκαλιά σου... Εκεί θέλω να είμαι, εκεί ήθελα πάντα να ήμουν... Σ' αγαπώ», και κλείνει τα μάτια της για πάντα! Ο Λάμπρος και η Ελένη υποφέρουν στ' αλήθεια από τον άδικο θάνατό της...

Καρέ-καρέ η συνάντηση στη φυλακή... πριν τον θάνατο!

Λίγες μέρες πριν το δικαστήριο πάρει την τελική απόφαση για την τύχη της Ελένης, η Σταμίρη ήταν ξεκάθαρα αντιμέτωπη με τη θανατική ποινή. Ολο αυτό δημιούργησε μεγάλο πόνο στους ανθρώπους που την αγαπούν, αλλά και ενοχές στη Θεοδοσία που για να την εκδικηθεί την έφερε σ' αυτό το σημείο.

Ετσι, ένα βράδυ, κρυφά απ' όλους επισκέπτεται την Ελένη στο κελί! «Με άφησαν να μπω, τους είπα ότι ίσως δεν θα σε ξαναδούμε ζωντανή», της λέει η Θεοδοσία και συνεχίζει: «Θέλω να με συγχωρέσεις για όλα... Νιώθω τόσα άσχημα για όσα έγιναν! Εξαιτίας μου θα σε σκοτώσουν, δεν ήξερα τι είχε συμβεί με τον Σέργιο». Η Ελένη τη διακόπτει: «Μη ζητάς συγγνώμη! Εκανες καλά! Ετσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα ερχόταν η θεία δίκη. Δεν θα έμενε ατιμώρητο το έγκλημα που κάναμε».

Η Θεοδοσία συνεχίζει: «Η ζήλια μου με έφτασε σ' αυτό το σημείο! Δεν ήθελα να ευτυχήσεις με τον Λάμπρο, φέρθηκα εγωιστικά! Σκέφτηκα πως, αφού δεν έγινα εγώ ευτυχισμένη μαζί του, δεν θα είσαι κι εσύ και ήθελα να σας τιμωρήσω για να μην είστε ποτέ μαζί». Η Ελένη της λέει: «Θέλω να σου πω ευχαριστώ για όσα έκανες και που δεν είπες τίποτα για τις αδελφές μου». Η Θεοδοσία με δάκρυα πέφτει στην αγκαλιά της Ελένης και της λέει συνέχεια: «Συγγνώμη... Συγγνώμη».

Από τη Γιάννα Παπανικολάου για το Tivi Σίριαλ