Σημαντικές αποφάσεις για τις Άγριες Μέλισσες

Τι συμβαίνει στον ΑΝΤ1;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σημαντικές αποφάσεις για τις Άγριες Μέλισσες

Σημαντικές είναι οι αποφάσεις που παίρνουν στον ΑΝΤ1 για την επιτυχημένη δραματική σειρά «Άγριες Μέλισσες» που επιστρέφουν από τη νέα τηλεοπτική σεζόν με καινούρια επεισόδια τα οποία θα είναι συγκλονιστικά.

Συγκεκριμένα, το κανάλι, σύμφωνα με την Reallife εξετάζει το ενδεχόμενο να αυξήσει την διάρκεια των σειρών μυθοπλασίας και κυρίως των Άγριων Μελισσών, με σκοπό να καλύψει ολόκληρη την prime time ζώνη.

Με έναρξη περίπου στις 22:30 όπως σχεδιάζεται να γίνει, θα πρέπει να «ανοίξει» σε διάρκεια, ώστε μαζί με τις διαφημίσεις να καταλάβει την ουρά ζώνης έως τα μεσάνυχτα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί, τουλάχιστον άμεσα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, τα επόμενα 25 επεισόδια, με τα οποία ολοκληρώνεται ο 1ος κύκλος έχουν ήδη γυριστεί και έχουν συγκεκριμένα διάρκεια που είναι τα 45 έως 42 λεπτά.

Άρα τυχόν σημαντικές αποκλίσεις στη διάρκεια των επεισοδίων και κατ'επέκταση στην ανάπτυξη των ιστοριών θα μπορούσαν να υλοποιηθούν στον δεύτερο κύκλο που θα βγει στον αέρα του ΑΝΤ1 τον Νοέμβριο. Δείτε ωστόσο εδώ και ένα σούπερ αποκλειστικό. «Σκάει» στην σειρά μια εγκυμοσύνη που φέρνει τα πάνω κάτω.

Έτσι σήμανε το τέλος του από τις Άγριες Μέλισσες

Ο Γιάννης Στάνκογλου πρόκειται να αποχωρήσει σε λίγο καιρό από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, και έτσι, αποφάσισε να σημάνει το τέλος του από το σίριαλ με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο, ο οποίος προκάλεσε την αντίδραση των φαν του!

Ο αγαπημένος ηθοποιός αγαπήθηκε μέσα από το ρόλο του Θωμά Κυπραίου που ενσάρκωσε, ωστόσο στη νέα σεζόν πρόκειται να τον δούμε εκτός σίριαλ - δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ σχετικά με το τέλος του Κυπραίου.

Έχοντας λοιπόν αποχωρήσει από το σίριαλ του ΑΝΤ1, ο Γιάννης Στάνκογλου συνεχίζει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στο θέατρο, και συγκεκριμένα στην παράσταση «AΝΑΜΝΕSIS».

Για χάρη της παράστασης, ο Γιάννης Στάνκογλου αποχωρίστηκε το εμβληματικό μουστάκι του και η αλλαγή είναι απλά εντυπωσιακή!