Άγριες Μέλισσες: Χτυπάνε την Ελένη στη μέση του δρόμου - Τραγικές στιγμές πριν τη φυλακή

Είναι «φωτιά» οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Χτυπάνε την Ελένη στη μέση του δρόμου - Τραγικές στιγμές πριν τη φυλακή

Τραγικές είναι οι στιγμές όπως γνωρίζουμε ήδη που θα ζήσει η Ελένη στα νέα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Πριν μπει στη φυλακή και την ώρα που οδηγείται στην αστυνομία, θα την χτυπήσουν στη μέση του δρόμου.

Η δίκη της Ελένης για τον φόνο του Σέργιου Σεβαστού θα είναι η εξέλιξη που θα μας απασχολήσει περισσότερο αρχικά. Αυτό γιατί η Ελένη θα προφυλακιστεί και θα ξεκινήσει ο μεγάλος αγώνας της στις δικαστικές αίθουσες.

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, οι ηθοποιοί της σειράς επιστρέφουν εκτάκτως στο πλατό για τα γυρίσματα. Δείτε εδώ το αναλυτικό ρεπορτάζ.

«H Ελένη καταδικάζεται με την κατηγορία του φόνου πρώτου βαθμού... Η εσχάτη των ποινών έρχεται.. #AgriesMelisses Β' Κύκλος! Tον Σεπτέμβριο στον #ant1tv», έγραψε ο ΑΝΤ1 στην ανάρτηση για το τρέιλερ.

Αυτό είναι το βίντεο από τις Άγριες Μέλισσες όπου χτυπάνε την Ελένη πριν την φυλακή

Οι τραγικές στιγμές της Ασημίνας

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη τραγική εξέλιξη στην σειρά. Και η αδερφή της, η Ασημίνα θα περάσει το δικό της γολγοθά μετά την γέννα της Δρόσως και το παιδί που πήρε σαν δικό της στο σπίτι των Σεβαστών.

Η Ασημίνα βρίσκεται αντιμέτωπη με την συνείδησή της.. Πρέπει να μεγαλώσει τον Σέργιο Σεβαστό - αφού θα του δώσουν το όνομα του δολοφονημένου θείου του - αλλά και το παιδί της παράνομης σχέσης του συζύγου της, με την αδερφή της.

Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια, δεν θα θέλει ούτε να παίρνει στην αγκαλιά της το παιδί, αφού της θυμίζει δυο τραγικά γεγονότα που έχει ζήσει.

Ωστόσο και η Πηνελόπη θα περάσει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της. Μπορεί να έμεινε έγκυος από τον μεγάλο της έρωτα, τον Μελέτη, ωστόσο το παιδί λόγω της αιμομιξίας θα βγει με προβλήματα. Δείτε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ.