8 λέξεις: Στο ψυχιατρείο ο Σωτήρης - Στο πλευρό του η Τζουλιάνα

Καταιγιστικές οι εξελίξεις! Αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
8 λέξεις: Στο ψυχιατρείο ο Σωτήρης - Στο πλευρό του η Τζουλιάνα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις. Όπως θα παρακολουθήσουμε ο Σωτήρης θα μπει στο ψυχιατρείο. Ωστόσο, η Τζουλιάνα, δεν θα τον αφήσει και θα μείνει στο πλευρό του.

Oι προσπάθειες της Τζουλιάνας έπιασαν τελικά τόπο και κατάφερε να το σκάσει από το σπίτι του Σωτήρη, λίγο πριν εκείνος την πάρει και φύγουν για τη Θεσσαλονίκη. Το μικρό κορίτσι με τα τεράστια εκφραστικά μάτια θα καταφέρει να συναντήσει τη Ναυσικά; Το Tv24 έχει όλο το ρεπορτάζ.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Μπορεί να κρατούσε την Τζουλιάνα παρά τη θέλησή της, όμως κακό δεν ήθελε να της κάνει. Ο Σωτήρης, λόγω των ψυχολογικών του προβλημάτων, στο πρόσωπό της έβλεπε την κόρη του, Μαρία, και προσπάθησε να την κρατήσει κοντά του για πάντα. Η Τζουλιάνα, όμως, που ζούσε με το όνειρο να έχει μητέρα τη Ναυσικά, βρήκε τον τρόπο και απέδρασε.

Όλο το ρεπορτάζ με τον Σωτήρη που μπαίνει στο ψυχιατρείο και η στάση της Τζουλιάνας

8 λέξεις Σωτήρης Τζουλιάνα

Στα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου των «8 λέξεων», η Τζουλιάνα μετά από προσπάθεια το σκάει από το απομονωμένο σπίτι του και σύντομα θα αναζητήσει τη Ναυσικά Καλλέργη, το μοναδικό άτομο που θέλει να έχει στη ζωή της μετά τον θάνατο της μητέρας της. Αυτό θα το καταφέρει σύντομα, όμως όλα τα... φώτα θα αρχίσουν να πέφτουν πάνω στον Σωτήρη. Τον άνθρωπο που ναι μεν την κρατούσε παρά τη θέλησή της, αλλά δεν είχε και σκοπό να της κάνει κακό. Επειτα από έρευνες της αστυνομίας, ο άντρας που είδε στο πρόσωπο της Τζουλιάνας την κόρη του θα συλληφθεί και όταν μετά από ομολογία του τονίσει πως το κορίτσι αυτό είναι η κόρη του, θα οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική, προκειμένου να του δοθεί βοήθεια από τους ειδικούς. Θα του πάρει χρόνο, αλλά θα συνειδητοποιήσει πως η Τζουλιάνα δεν ήταν η Μαρία του και μάλιστα δεν θα αργήσει να ζητήσει και συγγνώμη από το παιδί για τη σύγχυση που υπήρχε στο μυαλό του όλο αυτό το διάστημα.

Από την άλλη, σε κίνδυνο θα μπει η ζωή της Βίκυς επίσης στα νέα επεισόδια. "Καυτό" spoiler μόνο εδώ.

Η στάση της Τζουλιάνας

Αυτό που θα συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό θα είναι η στάση της μικρής, που δεν θα θελήσει να αφήσει για πάντα πίσω της την περιπέτειά της με τον Σωτήρη. Καταλαβαίνοντας πλέον πως ο άνθρωπος αυτός είχε χάσει την κόρη του, όπως και εκείνη άλλωστε τη μαμά της, θα θελήσει να έρχεται σε επικοινωνία μαζί του και να του κάνει παρέα. Το γεγονός αυτό θα προκαλέσει εντύπωση στην οικογένεια Καλλέργη, όμως δεν θα μπορέσουν να καταπιέσουν αυτή την ανάγκη της μικρής που μπήκε στην οικογένειά τους και τους άλλαξε τη ζωή. Οι δυο τους, λοιπόν, θα συναντιούνται συχνά...

Ο Σωτήρης παραμένει στη σειρά!

Καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν πως ο τηλεοπτικός Σωτήρης, που ενσαρκώνει με επιτυχία ο Πέτρος Λαγούτης, παρόλο που θα μπει σε ψυχιατρείο λόγω της κατάστασής του, θα παραμείνει στη σειρά. Καθώς η σειρά αυτό το διάστημα γράφεται από τη Βάνα Δημητρίου, ακόμα δεν έχει αποφασιστεί από τον Αντρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου ποια θα είναι η εξέλιξη του ρόλου. Γεγονός πάντως είναι πως τον θέλουν στο καστ. Να θυμήσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται ο Πέτρος Λαγούτης με τη συγκεκριμένη εταιρεία παραγωγής. Η πρώτη φορά ήταν το «Ρουά ματ» στον ΑΝΤ1 το 2014 και ακολούθησαν τα «Αστέρια στην άμμο» την προηγούμενη σεζόν.