Θρίλερ στην Elif - «Τώρα που είμαι πεθαμένη να με φοβάστε»

Θα επικρατήσει χάος στα επόμενα επεισόδια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρίλερ στην Elif - «Τώρα που είμαι πεθαμένη να με φοβάστε»

Θρίλερ θα επικρατήσει στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής τούρκικης σειράς του STAR, «Elif». Η Αρζού δεν είναι νεκρή και γυρνάει για εκδίκηση. Ενώ θα βάψει ξανά τα χέρια της με αίμα.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δύο άντρες ψάχνουν τον Γιουσούφ, ο ένας για να τον σκοτώσει και ο άλλος για να τον σώσει! Κι αυτό γιατί σύντομα θα γίνει κληρονόμος μιας εταιρείας διαμαντιών! Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει αποκλειστικά όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια.

Ο Γιαχά μιλάει με τον Φαρούκ, έναν επικίνδυνο άντρα, που του δίνει μια παραγγελία του αφεντικού τους, να βρει έναν άντρα, τον Οζκάν, ο οποίος φαίνεται να έχει αλλάξει ταυτότητα. Ο Γιαχά είναι αποφασισμένος να εντοπίσει τον Οζκάν, αλλά και να κάνει τον Γιουσούφ να πληρώσει, καθώς τον θεωρεί υπεύθυνο για την απόπειρα αυτοκτονίας της Λεϊλά. Η κοπέλα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και παρά τις διαβεβαιώσεις της Φεβζιγιέ ότι ο Γιουσούφ δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν, ο Γιαχά είναι αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση.

Ο Γιαχά μιλάει με τον Φαρούκ και εξακολουθούν να αναζητούν τον Οζκάν, που ήταν κάποτε δικηγόρος, αλλά δεν είναι εύκολο να βρουν στοιχεία. Ο Γιαχά συναντάει έναν άντρα, τον οποίο πληρώνει για να του βρει στοιχεία για τον Οζκάν. Το επόμενο πρωί μαθαίνει τα πάντα: «Από χθες που μου το είπες έψαξα όλους τους φακέλους και βρήκα ποιος είναι αυτός που αναζητάς. Οταν γεννήθηκε τον έλεγαν Οζκάν, αλλά σε νεαρή ηλικία άλλαξε το όνομά του και όταν μεγάλωσε έγινε δικηγόρος. Το όνομά του είναι Γιουσούφ Ουστούν».

Σοκ επίσης, θα επικρατήσει στα νέα επεισόδια της καθημερινής τούρκικης σειράς «Elif», καθώς θα αποκαλυφθεί το αληθινό πρόσωπο του Γιουσούφ. Πως θα αντιδράσει η Μελέκ όταν μάθει την αλήθεια;

Ο Γιαχά σοκάρεται: «Πες μου ό,τι άλλο ξέρεις για εκείνον! Γιατί άλλαξε το όνομά του;» ρωτάει και ο άντρας του απαντάει: «Δεν το γνωρίζω, αλλά ξέρω ότι όταν ήταν τεσσάρων του άλλαξαν το όνομα. Αλλά όταν ήρθε στη γειτονιά, ήρθε σαν Γιουσούφ. Ξέραμε ότι έγινε δικηγόρος και ότι μια μέρα τα παράτησε όλα. Μετά γύρισε πίσω και άνοιξε το μαγαζί». Ο Γιαχά μοιράζεται με τον Φαρούκ όσα έμαθε κι εκείνος του δίνει ένα όπλο και του ζητάει να σκοτώσει τον Γιουσούφ, καθώς αυτή είναι η εντολή του αφεντικού, του Ταρίκ. Ο Φαρούκ του λέει πως πρέπει να το κάνει γρήγορα, πριν βρει κάποιος άλλος τον Γιουσούφ. Ο Γιαχά δεν καταλαβαίνει ποιος άλλος μπορεί να ψάχνει τον Γιουσούφ. Ο Φαρούκ του δίνει ένα όνομα, Μουσταφά, ενός άντρα που δουλεύει για λογαριασμό της κυρίας Ματζιντέ. Ο Γιαχά ρωτάει γιατί το αφεντικό θέλει νεκρό τον Γιουσούφ. Ο Φαρούκ του λέει πως η κυρία Ματζιντέ είναι άρρωστη και σύντομα θα πεθάνει και ο Γιουσούφ είναι ανιψιός της και θέλει να του αφήσει όλη την περιουσία. Από την άλλη ο Ταρίκ είναι γαμπρός της, αλλά εκείνη δεν τον συμπαθεί.

Την ίδια ώρα ο Μουσταφά φτάνει στη γειτονιά και καταφέρνει να βρει τον Γιουσούφ. Χωρίς να πει ποιος είναι, αφήνει στο τραπέζι του έναν φάκελο με ένα γράμμα από την κυρία Ματζιντέ. Ο Γιουσούφ το διαβάζει και πρόκειται για ένα γράμμα συγγνώμης και κληρονομιάς μαζί. Η κυρία Ματζιντέ του γράφει: «Δεν σε ξέχασα ποτέ, Γιουσούφ μου! Πάντα έχω βάρος στη συνείδησή μου το πώς φέρθηκα σ’ εσένα και στους γονείς σου! Σε παρακαλώ, συγχώρεσέ με... Είμαι άρρωστη και θέλω πριν φύγω από αυτή τη ζωή να διορθώσω το λάθος που είχα κάνει τότε». Ο Γιουσούφ θυμάται το παρελθόν, τη μέρα που ο άντρας της θείας του και αδελφής του πατέρα του, του Τουργκούτ, έδιωξε αυτόν και τους γονείς του, αφού πρώτα τους πήρε όλα τα χρήματα, και η Ματζιντέ δεν είπε κουβέντα... Ο Γιουσούφ δεν μπορεί να τη συγχωρήσει: «Δεν με ξέχασες ποτέ; Ούτε εγώ σε ξέχασα», μονολογεί. Στο μεταξύ, ο Μουσταφά εμποδίζει τον Γιαχά να σκοτώσει τον Γιουσούφ.

Η μεγάλη επιστροφή της Αρζού - Θρίλερ στην Elif

Elif νέα επεισόδια

Η Αρζού επιστρέφει και πάλι ολοζώντανη και ετοιμάζεται να πάρει εκδίκηση από τη Μελέκ και τους Εμιρόγλου, τους οποίους παρακολουθεί από μακριά. «Νομίζατε ότι πέθανα, ε; Τώρα θα πρέπει να με φοβάστε! Τώρα που είμαι πεθαμένη πρέπει να με φοβάστε», μονολογεί. Το βράδυ συναντάει έναν άντρα του υποκόσμου, ο οποίος της ζητάει ένα τεράστιο ποσό για να της βγάλει ψεύτικη ταυτότητα, ώστε να φύγει στο εξωτερικό.

Εκείνη δεν έχει χρήματα και έτσι αναγκάζεται να πάει στον Ουμίτ. Οταν εμφανίζεται μπροστά του, εκείνος σοκάρεται και πιστεύει πως βλέπει φάντασμα. Του εξηγεί πως δεν πέθανε ποτέ και πως το πτώμα στη θέση της ήταν της Γκοντζά. Του ζητάει χρήματα και ο Ουμίτ γίνεται έξαλλος, καθώς ξέρει πως γύρισε μόνο γι’ αυτό, αλλά τη φέρνει προ εκπλήξεως όταν της αποκαλύπτει πως έχει χάσει τα πάντα πια! Σπίτι, λεφτά, εταιρεία...