Σοκ στις 8 Λέξεις - Έρχεται στην επιφάνεια η πιο στυγερή δολοφονία

Θα μείνουν όλοι «κόκκαλο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοκ στις 8 Λέξεις - Έρχεται στην επιφάνεια η πιο στυγερή δολοφονία

Σοκ θα επικρατήσει στα νέα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις, καθώς θα έρθει στην επιφάνεια η πιο στυγερή δολοφονία, την οποία έχει κάνει ένας από τους πιο βασικούς πρωταγωνιστές.

Ο λόγος για τον Μιχαήλ, ο οποίος είναι αυτό που αποκαλύπτει στην οικογένεια του την πράξη του, με αποτέλεσμα να συγκλονιστούν.

Δείτε και αναλυτικά όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειρά του ΣΚΑΙ.

Αυτή είναι η στυγερή δολοφονία που έπραξε ο Μιχαήλ στις 8 Λέξεις

8 Λέξεις Μιχαήλ δολοφόνος

Στην τελευταία, απέλπιδα προσπάθεια του Μιχαήλ να φέρει κοντά ξανά τη μητέρα και τον πατέρα του, της μιλά για τον λόγο που έκανε τον Μάρκο να εξαφανιστεί λίγα χρόνια πριν από τη ζωή τους. Ο λόγος αυτός δεν είναι άλλος από την αυτοθυσία του απέναντι στον φόνο που έκανε ο Μιχαήλ, όπως πρώτο σας είχε αποκαλύψει το Tv24.

Συγκεκριμένα, ο Μάρκος Καλλέργης έφυγε από το πλευρό τους προκειμένου να πέσουν πάνω του οι υποψίες της αστυνομίας για τον θάνατο της ερωμένης του, έναν φόνο που όπως θα παραδεχτεί είχε κάνει ο Μιχαήλ πάνω στον θυμό του. Η Ναυσικά θα μείνει άναυδη και μάλιστα θα σπεύσει να ευχαριστήσει τον Μάρκο για τη θυσία του, όμως ακόμα και αυτό δεν θα αλλάξει την απόφασή της. Δεν τον θέλει πλέον στη ζωή της.

8 λέξεις: Ο Μιχάηλ δολοφόνος - Θα ανατραπούν όμως τα δεδομένα;

Όπως είχε γίνει γνωστό από τον πατέρα του Μιχαήλ, ο λόγος που είχε εξαφανιστεί ήταν για να καλύψει μια δολοφονία που είχε πράξει ο δεύτερος. Όμως, θα ανατραπούν τα δεδομένα στις 8 Λέξεις;

Ο αγαπημένος ηθοποιός επέστρεψε στο τηλεοπτικό σκηνικό με έναν ρόλο που αγαπάει πολύ, αυτόν του Μάρκου Καλλέργη. Ο Βύρων Κολάσης, έπειτα από 8 χρόνια απουσίας, μας συστήνει τον ήρωά του και προβλέπει το τέλος του, ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τη σεναριογράφο της σειράς για τον χαρακτήρα που του χάρισε...

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Γιατί είπατε το «ναι» στις «8 λέξεις»;

«Με ιντριγκάρισε η σεναριογράφος της σειράς, η Βάνα Δημητρίου. Είχαμε συνεργαστεί και παλαιότερα και έχω εμπιστοσύνη στην πένα της. Πέραν της Βάνας όμως, όταν πήγα στην Κύπρο και γνώρισα όλα τα παιδιά της παραγωγής, το επίπεδο ήταν κάτι παραπάνω από φιλικό. Οικογενειακό! Ενθουσιάστηκα, λοιπόν, από τη συμπεριφορά τους. Τον Κούλλη και τον Αντρέα δεν τους ήξερα. Δεν μας βλέπουν σαν ηθοποιούς αλλά σαν ανθρώπους. Επιζητούν να δημιουργήσουν μέσα από τις δουλειές τους μια οικογένεια. Εχουν αγάπη και πάθος για αυτό που κάνουν».

Δείτε ωστόσο και μερικές πολύ δυσάρεστες εξελίξεις που είχαμε στη σειρά 9 Λέξεις. Θα απογοητευτείτε...

Τι κοινά έχετε με τον Μάρκο Καλλέργη, που δημιούργησε η Βάνα Δημητρίου;

«Δεν θα έλεγα πως έχω κοινά με τον Μάρκο, ωστόσο με εξιτάρει γιατί είναι πολυμορφικός ρόλος. Μαφιόζος, μπαμπάς, αγαθός, επιχειρηματίας, λάτρης των γυναικών. Ολα αυτά μαζί. Εν τω μεταξύ δεν ξέρει κανείς τι θα σκεφτεί η Βάνα Δημητρίου. Μπορεί να κοιμηθώ ως αρχιμαφιόζος και να ξυπνήσω ως εγκληματίας... Ούτε η ίδια δεν μπορεί να προβλέψει την εξέλιξη κάποιου ρόλου από την αρχή. Για μένα είναι κορυφαία σε αυτό που κάνει».

Υπάρχουν σημεία του Μάρκου που θαυμάζετε;