«Το πτώμα της Ελίφ δεν βρέθηκε ποτέ» - Καθηλωτικές εξελίξεις στη νέα σεζόν της Elif

Όλα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Το πτώμα της Ελίφ δεν βρέθηκε ποτέ» - Καθηλωτικές εξελίξεις στη νέα σεζόν της Elif

Η νέα σεζόν της επιτυχημένης σειράς Elif, πρόκειται να ξεκινήσει και πάλι σε λίγο καιρό. Η σεζόν ξεκινάει με συγκλονιστικό τρόπο και με ένα τροχαίο που θα στοιχίσει τη ζωή του Γιουσούφ. Το πτώμα της Ελίφ ωστόσο δεν βρέθηκε και οι εξελίξεις στο πρώτο κιόλας επεισόδιο είναι απλά καθηλωτικές.

Αυτές είναι οι καθηλωτικές εξελίξεις στη νέα σεζόν Elif

Παρασκευή 11/9 Επεισόδιο 670 - 4 ος κύκλος

Η οικογένεια Χακτανίρ, η Ματσιντέ, η μητέρα της οικογένειας, η κόρη της Χουμεϊρά και ο άντρας, ο Ταρίκ, βρίσκονται στο τραπέζι για να πάρουν πρωινό. Ο γιος της Ματσιντέ, ο νεαρός Κερέμ, επιστρέφει από την Αμερική και η Ματσιντέ είναι ενθουσιασμένη γιατί της είχε λείψει πολύ. Ο Ταρίκ δεν μοιράζεται τον ίδιο ενθουσιασμένο και φαίνεται πως δεν συμπαθεί καθόλου τον Κερέμ. Παρόλαυτά, λέει στην πεθερά του πως τώρα που επιστρέφει θα βοηθήσει και στην εταιρία.

Η Ματσιντέ έχει στείλει στο αεροδρόμιο τον Μουσταφά για να περιμένει τον Κερέμ. Η Ελίφ είναι κρυμμένη στο κελάρι της οικογένειας και ρίχνει κατά λάθος ένα αντικείμενο κάτω και κάνει θόρυβο. Τον θόρυβο τον ακούν τα μέλη της οικογένειας, που παίρνουν πρωινό. Η Βιλντάν δικαιολογεί την κατάσταση λέγοντας πως ήταν μάλλον κάποια γάτα. Ο Ταρίκ και η Βιλντάν ανταλλάσσουν ματιές. Φαίνεται πως ο Ταρίκ γνωρίζει την παρουσία της Ελίφ.

Η Ματσιντέ όμως δεν έχει ιδέα και δεν καταλαβαίνει κάτι για αυτό και ζητάει από τη Βιλντάν να πάει και ελέγξει τι έχει γίνει. Η Βιλντάν πηγαίνει στο κελάρι, τιμωρεί την Ελίφ και της λέει να μείνει ήσυχη. Η Τουλάι, ο Βεϊσέλ και η Ιντζί είναι στο πάρκο. Η Ιντζί κουράζεται από το παιχνίδι και σταματάει για να φάει κάτι. Κάνει ερωτήσεις για την Ελίφ, τον Γιουσούφ, τη Μελέκ.

Ο Βεϊσέλ και η Τουλάι αποφεύγουν να της δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις. Η Ιντζί δεν θυμάται τίποτα από το ατύχημα, έχουν περάσει από τότε 6 μήνες και η Ιντζί φαίνεται να είναι η μόνη, που επέζησε. Αυτό ξέρουν η Τουλάι και ο Βεϊσέλ αλλά ο άντρας διατηρεί τις αμφιβολίες του. Το πτώμα της Ελίφ δεν βρέθηκε ποτέ, οπότε μπορεί να είναι κάπου ζωντανή.

Ο Μουσταφά και ο Κερέμ σταματούν κάπου κοντά στη γέφυρα του Βοσπόρου και ο νεαρός απολαμβάνει τη θέα. Δίνει ρεπό στον Μουσταφά και αποφασίζει να περάσει τη μέρα μόνος του στη θάλασσα. Υπόσχεται να επιστρέψει σπίτι το βράδυ. Ο Μουσταφά του λέει πως αυτό δεν γίνεται γιατί η Ματσιντέ του έδωσε οδηγίες να τον πάει κατευθείαν σπίτι. Ο Κερέμ λέει στον Μουσταφά πως δεν πρέπει να ανησυχεί για αυτό και τελικά τον πείθει να τον αφήσει μόνο. Η Ρεϊχάν φτάνει στην Κωνσταντινούπολη για να βρει το σπίτι της φίλης της Ασιγιέ.

Βρίσκει το σπίτι αλλά μαθαίνει τα άσχημα νέα, η Ασιγιέ πέθανε πριν από μήνες. Νιώθει απελπισία και ο φόβος της μεγαλώνει όταν βλέπει τα αδέλφια της, που την αναζητούν. Την κυνηγούν και η κοπέλα προσπαθεί να το σκάσει. Καθώς η Ρεϊχάν τρέχει στο δρόμο, βλέπει το αυτοκίνητο του Κερέμ και μπαίνει μέσα. Τον ικετεύει να ξεκινήσει αμέσως και ο Κερέμ αν και δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει, ξεκινά.

Στην έπαυλη η Ματσιντέ περιμένει την άφιξη του γιου της και παράλληλα λέει στη Γιλντίζ πως τους φροντίζει για πολλά χρόνια και πρέπει πια να φέρουν μια κοπέλα για να τη βοηθάει. Η Βιλντάν πηγαίνει την Ελίφ στο μικρό σπίτι στον κήπο. Η Ελίφ της λέει πως πεινάει αλλά η Βιλντάν την αναγκάζει να δουλέψει για να κερδίσει το δικαίωμα της στο φαγητό, όπως της λέει και τη διατάζει να παραμείνει ήσυχη…

Elif σεζόν 4

Δείτε εδώ αναλυτικά την περίληψη του 4ου συγκλονιστικού κύκλου!

Τραγωδία στην Elif - «Μην πεθάνεις»

Μια ασύλληπτη τραγωδία θα σημειωθεί στο σημερινό επεισόδιο της καθημερινής τούρκικης σειράς «Elif», καθώς ένα πρόσωπο θα βάλει τέλος στη ζωή του με χάπια. Από την άλλη μπροστά σε ένα τραγικό γεγονός θα βρεθεί και η οικογένεια Εμίρογλου με τον Σελίμ να λιποθυμά και την Ζεϊνέπ να του φωνάζει «Μην πεθάνεις».

Αναλυτικά όσα θα δούμε στην Elif απόψε στο STAR

Παρασκευή 28/8 - Επεισόδιο 660

Ο Γιουσούφ δεν καταφέρνει να αλλάξει γνώμη στη Μελέκ. Αναγκάζεται τότε να της πει πως δεν μπορεί να φύγει γιατί ο Σελίμ έχει όγκο στον εγκέφαλο. Η Μελέκ ταράζεται και λέει στην Ελίφ πως θα μείνουν. Η Μελέκ ενημερώνει τον Γιαχιά πως δεν θα φύγει. Ο Γιάχια προσπαθεί να την πείσει για το αντίθετο αλλά δεν τα καταφέρνει και γίνεται έξαλλος. Μονολογεί πως αυτό δεν θα τελειώσει έτσι. Η Μελέκ επιστρέφει σπίτι και ρωτάει που είναι ο Σελίμ και η Σιταρέ της λέει πως όλοι είναι στο νοσοκομείο. Η Μελέκ και ο Γιουσούφ πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Ο Γιαχιά πηγαίνει στη Λεϊλά και της εξηγεί τι συνέβη. Η Λεϊλά νιώθει απελπισμένη.

Μην χάσετε ωστόσο τα ολοκαίνουρια επεισόδια της σειράς και συγκεκριμένα του νέου κύκλου! Τα έχουμε πρώτοι και είναι συγκλονιστικά.

Η Ελίφ περιγράφει με τη σειρά της τι συνέβη στην Ιντζί. Η Αλιγιέ και ο Σελίμ ξαφνιάζονται όταν βλέπουν τη Μελέκ και τον Γιουσούφ στο νοσοκομείο. Η Μελέκ λέει στον Σελίμ πως θα σταθεί στο πλευρό του και του ζητάει να μην εγκαταλείψει την προσπάθεια, πρέπει να παλέψει. Η Μελέκ πηγαίνει να δει τη Ζεϊνέπ και εκείνη της λέει πως την έχει ανάγκη. Η Μελέκ τη διαβεβαιώνει πως δεν θα φύγει. Η Ζεϊνέπ επιστρέφει σπίτι και η Μελέκ με την Αλιγιέ τη φροντίζουν. Η Αλιγιέ, η Σιταρέ και η Ιντζί, είναι οι μόνες που δεν γνωρίζουν για την κατάσταση υγείας του Σελίμ. Η Αλιγιέ αναρωτιέται γιατί η Μελέκ επέστρεψε και ο Γιουσούφ λέει μια δικαιολογία. Ο Γιουσούφ είναι χαρούμενος επειδή η Μελέκ δεν έφυγε.

Η Λεϊλά είναι κλεισμένη στο δωμάτιο της. Ο Γιαχιά και η μητέρα της χτυπάνε την πόρτα αλλά εκείνη δεν απαντάει γιατί έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Η Φεβζιγιέ του ζητάει να σπάσει την πόρτα και μεταφέρουν τη Λεϊλά στο νοσοκομείο. Ο Γιαχιά είναι έξαλλος και κατηγορεί τον Γιουσούφ για ό,τι συνέβη. Ορκίζεται εκδίκηση. Ο Σελίμ αγοράζει μια κούνια και κάνει έκπληξη στη Ζεϊνέπ. Ο Γιαχιά συναντάει τον Φαρούκ και εκείνος του λέει πως τον θέλει το αφεντικό. Ο Γιαχιά έχει δουλειές με επικίνδυνους ανθρώπους. Ο Σελίμ συνδέει την κούνια και λιποθυμάει. Η Ζεϊνέπ τον αγκαλιάζει και κλαίει λέγοντας «μην πεθάνεις». Η Αλιγιέ δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει ενώ η Ελίφ λέει «μου το υποσχέθηκες θείε». Η Ζεϊνέπ με κλάματα λέει στην Αλιγιέ πως ο Σελίμ έχει όγκο στον εγκέφαλο.

TAGS