Το Καφέ της Χαράς: Νύχτα πάθους για Κανέλα και...

Αποκλειστικό που «καίει»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το Καφέ της Χαράς: Νύχτα πάθους για Κανέλα και...

Τι και αν είπαν και οι δυο στους συζύγους τους πως δεν υπάρχει η παραμικρή έλξη ανάμεσά τους; Σύμφωνα με τους σεναριογράφους της σειράς το... παράνομο ζευγάρι, δηλαδή η Κανέλα και ο Τάσος έχουν ζήσει έντονες στιγμές και νύχτα πάθους στο Καφέ της Χαράς.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Λευτέρης έδειξε ένα ενδιαφέρον στη συμπεθέρα του, Χάιδω, που κάθε άλλο παρά ερωτικό χαρακτήρα είχε. Ομως η κίνησή του είχε ως αποτέλεσμα οι σύζυγοί τους, Τάσος και Κανέλλα, να ζηλέψουν τόσο που έφτασαν στο σημείο να βγουν μόνοι τους ραντεβού προκειμένου να τους κάνουν... αντίποινα.

Μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο του νέου κύκλου που προβλήθηκε λίγο πριν την καραντίνα από το κανάλι του Αμαρουσίου, οι δυο τους είχαν παραδεχτεί πως δεν έχουν συνάψει το παραμικρό είδος σχέσης και πως όλα τα κάνουν απλώς για να κινήσουν υποψίες, όμως φαίνεται πως το διάστημα που μεσολάβησε λειτούργησε άκρως δημιουργικά για το συγγραφικό ζευγάρι των Χάρη Ρώμα και Αννας Χατζησοφιά.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του TiVi Σίριαλ, αποφάσισαν στα νέα επεισόδια της σειράς, που θα αρχίσουν να προβάλλονται οσονούπω, η Κανέλλα και ο Τάσος να έχουν περάσει κάποιες νύχτες πάθους έπειτα από μεθύσι της Κανέλλας με τσίπουρα. Καλά καταλάβατε, οι συμπέθεροι ήρθαν πιο κοντά από όσο επιτρεπόταν, γεγονός που έβαλε σε άμεσο κίνδυνο και τους δυο.

Οι συμπέθεροι Κανέλα και Τάσος ζουν νύχτα πάθους στο Καφέ της Χαράς

Και αν θεωρείτε πως το ειδύλλιο μεταξύ των συμπέθερων θα συνεχιστεί για πολύ, κάνετε μεγάλο λάθος. Η Κανέλλα Πουλοπούλου δεν είναι έτοιμη να χαλάσει την οικογένειά της για τον Τάσο και αυτό γιατί δεν έχει σταματήσει ούτε για μια στιγμή να έχει συναισθήματα για τον άντρα της, Λευτέρη.

Καφέ της Χαράς spoiler νέα επεισόδια

Κάπως έτσι, θα ανακοινώσει πολύ ήρεμα στον Τάσο Πολυμενέα πως ό,τι έζησαν πρέπει να μείνει στο παρελθόν και να δουν τη ζωή τους από τη βάση που είχαν ξεκινήσει, δηλαδή δίπλα στους συζύγους τους. Η κατάσταση βέβαια θα μπερδευτεί ακόμα περισσότερο όταν διαπιστώσουν πως η Χάιδω, που έχει ψυχανεμιστεί τι έχει συμβεί μεταξύ τους, εξαφανιστεί από προσώπου γης και σύσσωμο το Κολοκοτρωνίτσι αρχίσει να την ψάχνει.

Η Χάιδω δεν είναι νεκρή!

Μπορεί -όπως έχει ήδη γραφτεί- κάποιοι να πιστεύουν πως τη Χάιδω την έχουν σκοτώσει ο άντρας της Τάσος με την Κανέλλα προκειμένου να ζήσουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους, όμως η αλήθεια είναι πως εκείνη έφυγε μακριά από το Κολοκοτρωνίτσι με τη θέλησή της και με αφορμή τη... σχέση τους. Συνεπώς, αργά ή γρήγορα, η καλοκάγαθη Χάιδω θα επιστρέψει στο Κολοκοτρωνίτσι και πιο συγκεκριμένα στο μπακάλικο του συζύγου της, και όπως φαίνεται θα θέσει τους δικούς της όρους στη σχέση της με τον... ερωτιάρη Τάσο.

Να σημειώσουμε πως η Κανέλα σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Χάιδως. Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε!

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου για το Tivi ΣΙΡΙΑΛ