Άγριες Μέλισσες: «Κομμάτια» η καρδιά της Ελένης - Το γεγονός που τη σημαδεύει για πάντα

Σούπερ αποκλειστικό για τη νέα σεζόν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: «Κομμάτια» η καρδιά της Ελένης - Το γεγονός που τη σημαδεύει για πάντα

Η νέα σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες πλησιάζει και ήδη από τα πρώτα επεισόδια, πρόκειται να δούμε την καρδιά της Ελένης να γίνεται «κομμάτια», εξ' αιτίας ενός γεγονότος που θα της συμβεί μέσα στη φυλακή και θα τη σημαδέψει για πάντα.

Τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της θα βιώσει η Ελένη, αφού εκτός από την οργή των Σεβαστών για το έγκλημα που διέπραξε, έχει να αντιμετωπίσει και τον σκληρό κόσμο της φυλακής, όπου ισχύουν άλλοι νόμοι... Το TV24 σας αποκαλύπτει τις βασανιστικές και εξευτελιστικές στιγμές που θα ζήσει η άλλοτε σκληροτράχηλη Ελένη Σταμίρη.

Οπως ήδη γνωρίζουμε και όπως έχουμε δει και στα πρώτα τρέιλερ της σειράς «Αγριες μέλισσες», η Θεοδοσία βρίσκει όλα τα στοιχεία που στοχοποιούν την Ελένη και τις αδελφές της για τη δολοφονία του Σέργιου Σεβαστού και φυσικά δεν χάνει την ευκαιρία να απειλήσει και να εκδικηθεί την αιώνια αντίπαλό της.

«Ξέρω ότι σκότωσες τον Σέργιο μαζί με τις αδελφές σου. Ο Γιάννος πήρε πάνω του το έγκλημα για να σας σώσει αφού αγαπούσε τη Δρόσω, αλλά ο ίδιος είναι που σας έκαψε», της λέει και της δείχνει το ημερολόγιο και τα σκίτσα του Γιάννου.

Η Ελένη δεν ξέρει τι να κάνει και δεν έχει παρά να παραδεχτεί την αλήθεια. Η Θεοδοσία την έχει στο χέρι: «Μου κατέστρεψες τη ζωή και το ίδιο θα κάνω κι εγώ για εσένα! Θα σε κάψω! Θα πας στην κόλαση. Δεν πρόκειται ποτέ να σας αφήσω να ευτυχήσετε με τον Λάμπρο, νομίζατε ότι θα με ξεφορτωθείτε τόσο εύκολα, ότι θα έδινα το διαζύγιο και θα ζούσα τον έρωτά σας; Οχι, ποτέ».

Άγριες Μέλισσες Ελένη και Λάμπρος

Η Ελένη μένει εμβρόντητη. Την ίδια ώρα ο Θωμάς αποκαλύπτει στον Λάμπρο όλη την αλήθεια για τη δολοφονία του Σέργιου: «Δεν ήξερες πως η Ελένη σκότωσε τον Σέργιο... Δεν ξέρεις τίποτα για εκείνη...». Ο Λάμπρος μένει εμβρόντητος και πάει να βρει την Ελένη, η οποία παραδέχεται την αλήθεια.

Στη συνέχεια εκείνη ομολογεί το έγκλημά της στον ενωμοτάρχη και η Ελένη οδηγείται στις φυλακές, ενώ η υπόθεση πάει στα δικαστήρια. Οπως είναι φυσικό, οι Σεβαστοί κάνουν τα πάντα για να τιμωρηθεί με την εσχάτη των ποινών, δηλαδή εις θάνατο!

Ισόβια κάθειρξη

Η δίκη ξεκινάει και η Ελένη έχει δίπλα τους τα περισσότερα αγαπημένα της πρόσωπα που ψάχνουν τα πάντα προκειμένου να τη γλιτώσουν, τουλάχιστον από τη θανατική ποινή. Από την άλλη, όσοι είχαν προβλήματα με την Ελένη βρίσκουν τώρα την ευκαιρία να μιλήσουν με τα χειρότερα λόγια για εκείνη, όπως οι τρεις γυναίκες στις οποίες είχε επιτεθεί με όπλο όταν της πέταξαν πέτρες στο σπίτι, αλλά και αγρότες οι οποίοι ήταν υπέρ της βιομηχανικής ζώνης.

Η κατάσταση δυσκολεύει για την Ελένη και όλα δείχνουν να είναι εναντίον της! Η απόφαση του δικαστηρίου θα είναι καταλυτική, αφού θα αποφασίσει την ενοχή της Ελένης, αλλά όχι την εκτέλεσή της. Ετσι, με το ελαφρυντικό της αυτοάμυνας καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη! Και ναι μεν οι δικοί της άνθρωποι ανακουφίζονται, αλλά οι Σεβαστοί αντιδρούν έντονα και θέλουν να κάνουν έφεση!

Βέβαια πέρα από την Ελένη δύσκολα θα περάσει στη νέα σεζόν και ο Μελέτης. Δείτε εδώ τι θα του συμβεί μετά από δολοφονική επίθεση.

Η εμμονή του διευθυντή των φυλακών και το γεγονός που σημαδεύει την Ελένη στις Άγριες Μέλισσες

Οσο η δίκη της Ελένης βρισκόταν σε εξέλιξη, ένας άντρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων δείχνει να παρακολουθεί από κοντά τα όσα διαδραματίζονται! Κανείς δεν ξέρει ποιος είναι και χάνεται μέσα στο πλήθος σαν απλός θεατής! Ομως η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική, κι αυτό γιατί όταν εκείνος θα επιστρέψει στο σπίτι του, μετά την καταδίκη της Ελένης σε ισόβια κάθειρξη, θα δούμε τους τοίχους γεμάτους με φωτογραφίες της Ελένης Σταμίρη, αλλά και αποκόμματα εφημερίδων σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας του Σέργιου!

Ο άγνωστος αυτός άντρας δεν είναι άλλος από τον διευθυντή των φυλακών όπου θα μεταφερθεί η Ελένη και τον οποίο θα υποδυθεί ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ομως, γιατί μπαίνει στη ζωή της Ελένης; Πώς παρακολουθούσε τόσα χρόνια τη ζωή της Σταμίρη και γιατί; Τον έβαλε κάποιος; Και κυρίως πώς γνώριζε την Ελένη και απέκτησε αυτό το εμμονικό πάθος με αποτέλεσμα να γίνει η σκιά της και να παρακολουθεί κάθε της βήμα, έχοντας μάλιστα και φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη δολοφονία του Σέργιου;

Αυτά τα ερωτήματα θα τα δούμε εν καιρώ κατά την εξέλιξη της σειράς. Για την ώρα θα δούμε πως ο συγκεκριμένος άντρας, όσο η Ελένη βρίσκεται στη φυλακή, φροντίζει να της κάνει τη ζωή κόλαση! Της συμπεριφέρεται βίαια, με τη βοήθεια άλλων συγκρατουμένων της, τη χτυπάει, την αφήνει χωρίς φαγητό και άπλυτη! Η άλλοτε ισχυρή Ελένη Σταμίρη έχει μετατραπεί σ’ ένα άβουλο και φοβισμένο πλάσμα, που δεν τολμάει να αντιδράσει!

Ενα βράδυ ο διευθυντής θα βρει την ευκαιρία και θα βιάσει την Ελένη μέσα στο κελί της! Εκείνη προσπαθεί να του γλιτώσει, αλλά εκείνος την έχει ακινητοποιήσει και ξεσπάει πάνω της τις αρρωστημένες του ορέξεις! Η Ελένη γίνεται ένα ράκος! Η επίσκεψη του Λάμπρου την επόμενη μέρα θα τη βρει σκιά του εαυτού της!

Προσπαθεί να μάθει αν συμβαίνει κάτι άσχημο στη φυλακή και πώς της φέρονται, αλλά εκείνη δεν του λέει το παραμικρό και του ζητάει να φύγει! Ο Λάμπρος είναι σίγουρος πως κάτι του κρύβει και αποφασίζει να το ψάξει! Πιστεύει πως οι Σεβαστοί έχουν βάλει το χέρι τους για να της κάνουν τη ζωή της κόλαση, όμως για πρώτη φορά αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με όσα συμβαίνουν στις φυλακές. Στην πορεία θα δούμε πως ο διευθυντής των φυλακών θα ερωτευτεί την Ελένη στα αλήθεια, και θα αποφασίσει να τη διεκδικήσει από τον Λάμπρο.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου για το TV24