Άγριες Μέλισσες: "Θα σε σκοτώσω!" - Η γυναίκα του Δούκα βάφει τα χέρια της με αίμα

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες:

Χαμός θα γίνει στα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες και το Youweekly.gr έχει αποκλειστικά που καίνε! Η γυναίκα του Δούκα, η Μυρσίνη, είναι κοντά στο να βάψει τα χέρια της με αίμα αφού απειλεί το Νέστορα να τον σκοτώσει!

Πριν προχωρήσετε παρακάτω για να δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς αναλυτικά, μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τη νέα απόφαση που πήρε ο ΑΝΤ1 για την σειρά και θα φέρει τα πάνω κάτω!

Ο Μπεκιάρης προειδοποιεί τον Κυπραίο πως, αν δεν εγκαταλείψει αμέσως το Διαφάνι, θα έχουν μπελάδες: «Θα βρουν πολλά στοιχεία εναντίον μας! Σήκω φύγε όσο είναι καιρός», όμως ο Θωμάς δεν θέλει να φύγει με άδεια χέρια, αλλά πρώτα να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες. Ο Νέστορας όμως που ξέρει τις διαθέσεις του Θωμά δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Πάει να βρει τον γέροντα Νικόδημο και καταφέρνει να πάρει πίσω τις φωτογραφίες της Μυρσίνης που αποδεικνύουν την απιστία της στον Δούκα.

Έχοντας στα χέρια του έναν μεγάλο άσο, πάει να τη συναντήσει: «Δώσε μου λεφτά, αλλιώς αυτές θα φτάσουν στα χέρια του άντρα σου», της λέει και εκείνη σοκάρεται: «Είσαι αισχρός και τιποτένιος! Δεν πιστεύω ότι έκανες κάτι τέτοιο. Δεν θα μου χαλάσεις εσύ το σπίτι μου, θα σε σκοτώσω». «Ασε τους χαρακτηρισμούς, Μυρσίνη, και δώσε μου λεφτά! Τις παίρνεις και ησυχάζεις», λέει ο Θωμάς, αλλά η Μυρσίνη δεν δέχεται: «Είσαι τιποτένιος! Δεν σου δίνω τίποτα», του λέει και φεύγει. Ομως είναι προβληματισμένη.

Σοκ στις Άγριες Μέλισσες – Ο Δούκας βιάζει την γυναίκα του, Μυρσίνη

Αντιμέτωπη με το πιο σκληρό πρόσωπο του Δούκα θα έρθει η Μυρσίνη, καθώς όταν εκείνος μάθει για τις απιστίες της γυναίκας του θα την βιάσει! Το TV24 έχει όλο το σοκαριστικό αποκλειστικό ρεπορτάζ που θα δείτε στις Άγριες Μέλισσες όταν η σειρά επιστρέψει και πάλι στους δέκτες του ΑΝΤ1!

Μπορεί η σειρά να έχει... διακοπεί προσωρινά λόγω της πανδημίας, μιας και έχουν απαγορευτεί για λόγους ασφαλείας τα γυρίσματα, ωστόσο το TV24 συνεχίζει να σας ενημερώνει με αποκλειστικά ρεπορτάζ για όλα όσα θα δείτε όταν -κι αν- η σειρά επιστρέψει στη μικρή οθόνη

Ο Μιλτιάδης «καίει» την... κυρία Σεβαστού!

Ο πόλεμος που έχει ανοίξει ο Δούκας και βλέποντας τον κλοιό γύρω του να στενεύει, έχει αρχίσει να χάνει την μπάλα τόσο όσον αφορά την «εξουσία» που έχει όσο και στο τι συμβαίνει στην οικογένειά του! Ξεσπάει όμως το μένος του στον Μιλτιάδη, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που ξεσήκωσε τους αγρότες για να δημιουργήσει τον Συνεταιρισμό που θα βάλει φρένο στο σχέδιο της βιομηχανικής ζώνης!

Προσβάλλει με άσχημα λόγια τον Μιλτιάδη, ενώ «χτυπάει» φλέβα όταν κάνει αναφορά στις αποτυχίες της προσωπικής του ζωής! Τότε ο Μιλτιάδης θυμώνει και αποφασίζει να αποκαλύψει στον Δούκα το ποια είναι στην πραγματικότητα η Μυρσίνη. «Νομίζεις πως έχεις την τέλεια οικογένεια, αλλά γελιέσαι, Δούκα! Η Μυρσίνη δεν είναι αυτή που νομίζεις», του λέει ο Μιλτιάδης και ο Δούκας προσπαθεί να τον σταματήσει: «Μην πιάνεις στο στόμα σου τη Μυρσίνη! Πώς τολμάς;». «Πώς τολμάω; Τολμάω όπως τόλμησε κι αυτή να μου ριχτεί! Ναι Δούκα, καλά άκουσες! Τη νύχτα πριν φύγω στον πόλεμο, η γυναίκα σου ήρθε στο δωμάτιό μου και προσπάθησε να με φιλήσει! Αυτή είναι η γυναίκα σου, η τίμια κυρία Σεβαστού», του πετάει κατάμουτρα ο Μιλτιάδης και ο Δούκας εξοργίζεται λέγοντάς του πως είναι όλα ψέματα!

Ωστόσο το μικρόβιο της αμφιβολίας μπαίνει μέσα του και αποφασίζει να έρθει αντιμέτωπος με τη Μυρσίνη. «Είναι ψέματα! Ακούς; Ψέματα! Μα πώς είναι δυνατόν να πίστεψες τα λόγια αυτού του αλήτη! Μια ζωή κάθαρμα ήταν ο αδελφός σου! Μα καλά, είπε τέτοια λόγια για τη γυναίκα σου και εσύ καθόσουν και τον άκουγες;», του φωνάζει η Μυρσίνη, όμως ο Δούκας δεν την πιστεύει και συνεχίζει να της μιλάει θυμωμένος: «Ο Μιλτιάδης δεν θα έλεγε ποτέ ένα τέτοιο ψέμα! Θα σε καταστρέψω Μυρσίνη». Εκείνη δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα συμβαίνουν και προσπαθεί να πείσει τον άντρα της πως είναι αθώα! Ολη αυτή η ιστορία τον βάζει σε σκέψεις και για το τι συνέβη και με τον Θωμά Κυπραίο, ο οποίος και κάποια στιγμή θα του αποκαλύψει πως η Μυρσίνη τον απάτησε μαζί του! Ο ισχυρός άντρας του χωριού σοκάρεται με την απιστία της γυναίκας του και μάλιστα με τον μεγάλο του εχθρό και ο θυμός του θα τον οδηγήσει σε σκοτεινά μονοπάτια, ενώ η Μυρσίνη για πρώτη φορά θα έρθει αντιμέτωπη με την πιο αμείλικτη πλευρά του Δούκα!

Το σκληρό πρόσωπο του Δούκα

Παρά τις φιλόδοξες προσπάθειες της Μυρσίνης να πείσει τον Δούκα πως λέει την αλήθεια στο τι συνέβη ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Μιλτιάδη, ο Δούκας δεν δείχνει να την πιστεύει πια. Οπως προαναφέραμε, και ο Θωμάς του επιβεβαίωσε τις υποψίες του, με αποτέλεσμα η στάση του ισχυρού άντρα του Διαφανίου από εδώ και στο εξής να αλλάξει εντελώς απέναντί της αφού θα την υποχρεώνει να κάνουν με το ζόρι έρωτα! Δείτε εδώ και τον κίνδυνο που περιμένει την Ελένη στα επόμενα επεισόδια

Η Μυρσίνη βρίσκεται σε δύσκολη θέση και αναγκάζεται να δεχτεί τον βιασμό από τον άντρα της, προκειμένου εκείνος να πιστέψει τελικά όλα αυτά τα χρόνια του ήτανε πιστή και πως είναι ο μοναδικός άντρας που αγάπησε...

Από την Γιάννα Παπανικολάου για το περιοδικό TV24