"Βόμβα" στις 8 Λέξεις: Η Κατερίνα πιάνει στα πράσα Μιλτιάδη & Λουκά

Τα μαζεύει και φεύγει από το σπίτι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor

Μία κανονική "βόμβα" πρόκειται να σκάσει στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που έχουμε για εσάς, η Κατερίνα πρόκειται να πιάσει στα πράσα τον Μιλτιάδη με τον Λουκά!

«Δεν με ερωτεύτηκες ποτέ. Μια εμπειρία ήμουνα μόνο», θα πει με έντονο ύφος ο Λουκάς μέσα στο γραφείο του Μιλτιάδη και εκείνος θα σπεύσει να του πει πως η εκτίμησή του είναι λάθος.

Αυτή θα είναι η αντίδραση της Κατερίνας όταν πιάσει στα πράσα τον Μιλτιάδη με τον Λουκά στις 8 Λέξεις

Το τραγικό σε αυτή την υπόθεση είναι πως κανείς από τους δυο δεν γνωρίζει πως πίσω από την πόρτα βρίσκεται η γυναίκα του Μιλτιάδη, Κατερίνα, η οποία όχι μόνο ακούει καθαρά τη στιχομυθία τους αλλά και μπαίνει μέσα στο γραφείο σε έξαλλη κατάσταση. Τη σκηνή αυτή ίσως και να την έχετε δει στο τρέιλερ της σειράς που προβλήθηκε λίγο πριν την πρεμιέρα. Αυτό όμως που σίγουρα θα αργήσετε να δείτε είναι τα όσα ακολούθησαν από τη στιγμή που ανοίγει η πόρτα, τα οποία μόνο το Tv24 ξέρει και σας αποκαλύπτει.

Ο Μιλτιάδης τρελαίνεται στη θέα της Κατερίνας που είναι έτοιμη να καταρρεύσει και προσπαθεί να την καθησυχάσει ενώ ο Λουκάς δεν ξέρει τι να της πει. Και οι τρεις έχουν χάσει τα λόγια τους. Μάταια θα προσπαθήσουν λίγο αργότερα να της πουν και οι δυο πως όλο αυτό ήταν κάτι που έγινε πολλά χρόνια πριν και έκτοτε οι δυο άντρες δεν έχουν έρθει σε επαφή. Η Κατερίνα είναι συγκλονισμένη από το νέο και δείχνει να μην μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση.

8 Λέξεις Μιλτιάδης Λουκάς

Θα φύγει με κατεύθυνση το σπίτι της και από πίσω της θα βρεθεί ο Μιλτιάδης που θα θελήσει να την καθησυχάσει. Η πίστη του ζευγαριού θα κλονιστεί και μάλιστα θα έρθει μια περίοδος όπου απλώς θα συμβιώνουν μέσα στο σπίτι. Οι κουβέντες θα είναι λιγοστές και οι κινήσεις τους διεκπαιρεωτικές. «Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να ζω έτσι και στο μέλλον μαζί σου, Κατερίνα», θα της πει εκείνος σε ανύποπτη στιγμή και εκείνη θα του προτείνει να μιλήσουν ξανά, όμως και αυτό είναι δύσκολο, καθώς η Κατερίνα δεν μπορεί να ξεχάσει τα όσα άκουσε.

Και όμως, το ζευγάρι θα δείξει να μονιάζει ξανά όταν γίνει γνωστή η δράση του γιου του, καθώς εκείνος θα έχει μπλεξίματα πλέον με τον νόμο, ενώ τραγικές ώρες στις 8 Λέξεις πρόκειται να βιώσουν και η Έρση με τον Οδυσσέα. Δείτε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας.

Τέλος... δίχως τέλος!

Και αν νομίζετε πως η σχέση που είχε ο Μιλτιάδης με τον Λουκά θα σταθεί αφορμή για να διαλυθεί η οικογένεια Μαρόγλου, κάνετε λάθος. Ισα ίσα που το γεγονός αυτό στο τέλος θα τους φέρει πιο κοντά και θα αποδείξουν στο τηλεοπτικό κοινό πως κάθε οικογένεια μπορεί να ξεπεράσει τα όποια προβλήματά της, αρκεί να υπάρχει αγάπη.

Ο Λουκάς θα φύγει μη μπορώντας να διαχειριστεί το σφάλμα του που έθεσε σε κίνδυνο τον γάμο των κουμπάρων του, γεγονός που θα κλονίσει σύσσωμη την οικογένεια, αλλά θα της δώσει και το προνόμιο να ξεκινήσει από την αρχή.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου για το TV24