Αγγελική: Σε αναμμένα κάρβουνα η Σοφία! Άπιστος ο Παύλος; Καταιγιστικές εξελίξεις στο σημερινό 14/9 επεισόδιο

Τα πάνω κάτω από την δεύτερη κιόλας ημέρας προβολής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγγελική: Σε αναμμένα κάρβουνα η Σοφία! Άπιστος ο Παύλος; Καταιγιστικές εξελίξεις στο σημερινό 14/9 επεισόδιο

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου η καινούργια σειρά του ALPHA, Αγγελική και σήμερα 14/9 οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο θα είναι καταιγιστικές αφού η Σοφία θα αρχίσει να έχει αμφιβολίες για τον σύζυγό της Παύλο! Είναι άπιστος ναι ή όχι;

Διαβάστε παρακάτω τι θα συμβεί!

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 02

Ο Μιχάλης και η Αγγελική καταφέρνουν να κρύψουν από το Στέφανο το γεγονός ότι γνωρίζονται από το παρελθόν. Μετά από τις αμήχανες απαντήσεις του Νικόλα, η Σοφία έχει, ξανά, έντονες αμφιβολίες για τη συζυγική πίστη του Παύλου και ζητάει βοήθεια από τη Τζένη. Η Δανάη επιχειρώντας να βελτιώσει τη σχέση της με τη σύντροφο του πατέρα της, προτείνει να πάνε οι δυό τους μια βόλτα με άλογα, καταλήγουν όμως να συγκρούονται φέρνοντας για ακόμα μια φορά τον Στέφανο σε δύσκολη θέση.

Η σύντροφος του Μιχάλη, η Κατερίνα, η οποία εργάζεται κι εκείνη στο σπίτι των Αργυρών, αποκαλύπτει άθελά της στο Δημήτρη τη σχέση του Μιχάλη με το κορίτσι που συνδέεται με μια τραγική ιστορία στην περιοχή, τη Μαργαρίτα. Η Αθηνά συμβουλεύει το Δημήτρη να κάνει ό,τι μπορεί για να πλησιάσει το Μιχάλη και να μάθει ό,τι ξέρει.

Δείτε εδώ τις σημερινές εξελίξεις του Έλα στη θέση μου που παίζει επίσης στον ALPHA.

«Σάρωσε» στα νούμερα της πρεμιέρας (12/9) στον ALPHA η σειρά Αγγελική

Η νέα σειρά του ALPHA, «Αγγελική», έκανε χθες (12/9) πρεμιέρα και η αλήθεια είναι πως το κοινό ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω, με το νέο σίριαλ να καταφέρνει να «σαρώσει» στα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε στην prime time ζώνης.

Η Αγγελική Γρηγορίου (Μαίρη Μηνά) είναι μια νεαρή νοσοκόμα, η οποία μόλις ξεκίνησε να δουλεύει στο σπίτι της οικογένειας Αργυρού. Έχει έρθει για να βοηθήσει στην ανάρρωση της Αθηνάς Αργυρού (Φιλαρέτη Κομνηνού), της κεφαλής της οικογένειας. Η Αθηνά αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας τα οποία προσπαθεί να ξεπεράσει με την καθοδήγηση και την στήριξη της Αγγελικής.

Η νέα αυτή σειρά κέρδισε το κοινό ήδη από το πρώτο επεισόδιο και αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία!

Αγγελική σειρά ALPHA πρώτα επεισόδια

Αυτά είναι τα χθεσινά (12/9) νούμερα που σημείωσε η «Αγγελική»

Prime time

  • AΝΤ1: Μία Ελληνίδα στο χαρέμι 12,5
  • ALPHA: Αγγελική 16,9
  • STAR: Μπαμπούλας Α.Ε. 10,9
  • ΣΚΑΙ: Στην υγεία μας ρε παιδιά (Ε) 9,1
  • OPEN: Δύο εβδομάδες προθεσμία 8,3
  • Mega: Ο άνθρωπος που έσπαγε πλάκα 5,7

Τι είδαμε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς Αγγελική

Είναι πλέον γεγονός ο ερχομός της Αγγελικής στο σπίτι της Αθηνάς Αργυρού. Ολοι την καλωσορίζουν, όμως εκείνη φαίνεται προβληματισμένη όταν αντικρίζει τον μεγάλο της έρωτα, τον Μιχάλη. Με φόβο μην προδώσει το παρελθόν της, κάνει τα πρώτα της βήματα στο σπίτι της οικογένειας ενώ σιγά-σιγά αρχίζει να ανακαλύπτει τα δικά τους ένοχα μυστικά!

Έχοντας ολοκληρώσει τη νοσηλεία της, μετά από ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, η Αθηνά Αργυρού επιστρέφει στο σπίτι και στους γιους της που τόσο της έχουν λείψει. Δεν επιστρέφει όμως μόνη της στο αρχοντικό της οικογένειας. Στο ίδιο αυτοκίνητο μαζί της έχει και την Αγγελική, την αποκλειστική της νοσοκόμα που θα τη βοηθήσει στην περίοδο της αποκατάστασης.

Οταν φτάνουν οι δύο γυναίκες στο σπίτι, η υποδοχή είναι τεράστια, μοιάζει με αγκαλιά. Τις υποδέχονται οι τέσσερις γιοι της Αθηνάς: ο Στέφανος με την κόρη του Δανάη και τη σύντροφό του Τζένη, ο αμέσως μικρότερος γιος της Παύλος με τη γυναίκα του Σοφία και τα δύο τους παιδιά, αλλά και οι δύο μικρότεροι γιοι, ο Δημήτρης και ο Νικόλας. Ολοι δηλώνουν τον ενθουσιασμό τους που βλέπουν την Αθηνά και η Αγγελική δείχνει να παρατηρεί προσεκτικά κάθε κίνηση μέσα στον νέο χώρο που έχει κληθεί να μείνει.

Ωστόσο, δεν βλέπει κάτι να της στέκεται εμπόδιο! Από την αρχή δείχνει να ενσωματώνεται πολύ καλά και εύκολα στο νέο περιβάλλον. Πολύ γρήγορα θα καταφέρει να κερδίσει όλους τους κατοίκους του σπιτιού με την ικανότητα, την ομορφιά και την ευγένειά της. Και οι γιοι της Αθηνάς από την πλευρά τους δείχνουν ενθουσιασμένοι για το νέο μέλος που μόλις προστέθηκε στο σπίτι τους.