Νεκροί 3 ηθοποιοί στις Άγριες Μέλισσες

Καρέ καρέ οι ακαριαίοι θάνατοι που θα συγκλονίσουν το τηλεοπτικό κοινό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νεκροί 3 ηθοποιοί στις Άγριες Μέλισσες

Πρεμιέρα σήμερα για τις Άγριες Μέλισσες (δείτε εδώ τι θα γίνει στο επεισόδιο) και κυκλοφόρησε ένα spoiler πραγματική "φωτιά"! 3 ηθοποιοί της αγαπημένης σειράς θα βρεθούν κάτω από το χώμα!

Στην πρεμιέρα της Κατερίνας Καινούργιου και της εκπομπής «Ευτυχείτε» μάθαμε ότι τρία πρόσωπα από τη σειρά «Άγριες μέλισσες» θα βρουν σκληρό θάνατο στα επόμενα επεισόδια. Αυτά τα είναι η Θεοδοσία (Χριστίνα - Χειλά Φαμέλη), ο Θωμάς Κυπραίος (Γιάννης Στάνκογλου) και ο Κλεομένης (Θανάσης Κουρλαμπάς).

Ο τρόπος που θα χάσει τη ζωή της όμως η Θεοδοσία θα είναι σοκαριστικός αφού θα τη σκοτώσουν οι σφαίρες που προορίζονταν για την αντίζηλό της. Η Θεοδοσία μπαίνει μπροστά στην Ελένη μέσα στο δικαστήριο και τη σώζει από τις σφαίρες πληρωμένου δολοφόνου του Δούκα. Ο Θωμάς μετά τη δίκη της Ελένης και τη συνάντηση τους, τινάζει τα μυαλά του στον αέρα. Ο Μελέτης σκοτώνει τον Κλεομένη... Δείτε στο βίντεο τις εξελίξεις:

Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει πως θα γίνουν ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες και πως θα μπουν νέα πρόσωπα, ενώ τονίζει πως δεν δανείζεται αυτός τον Δούκα, αλλά το αντίθετο. Επίσης, η Κατερίνα Διδασκάλου αναφέρει πως δεν πιστεύει στα spoiler και δεν τα διαβάζει γιατί και ως ηθοποιός θέλει να εκπλήσσεται.

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης δολοφονεί τον Κλεομένη - Η Πηνελόπη στο κρεβάτι του μετά τον βιασμό

Ολα θα αρχίσουν όταν η Πηνελόπη θα κατηγορήσει τον Κλεομένη για τις... σεξουαλικές του προτιμήσεις. Εκείνος απαιτεί εξηγήσεις και εκείνη, έχοντας καιρό τώρα χάσει κάθε όρεξη να είναι μαζί του, συνεχίζει να είναι ειρωνική. Ο Κλεομένης αρχίζει να θυμώνει και για να της αποδείξει τον «ανδρισμό» του την αρπάζει και προσπαθεί να τη βιάσει: «Τώρα θα μάθεις αν είμαι άντρας», της λέει και την αρπάζει με τη βία. Αρχίζει να τη φιλάει, ενώ της σκίζει το φόρεμα.

Εκείνη προσπαθεί να του ξεφύγει και αρπάζοντας το πορτατίφ τον χτυπάει στο κεφάλι και φεύγει. Στη συνέχεια βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Μελέτη. «Τι θέλεις εδώ», τη ρωτάει εκείνος και εκείνη τον ικετεύει: «Σε παρακαλώ άσε με να μείνω! Μόνο εδώ νιώθω ασφάλεια... Κοντά σου... Στο πλευρό σου. Σιχαίνομαι και που με ακουμπάει! Η ζωή μου δεν έχει κανένα νόημα μακριά σου».

Άγριες Μέλισσες spoiler Μελέτης Πηνελόπη

Ο Μελέτης καταλαβαίνει πως ο Κλεομένης της έχει κάνει κάτι και απαιτεί να μάθει τι έχει γίνει: «Σε πείραξε αυτός ο αλήτης; Λέγε, Πηνελόπη! Τι σου έκανε θα τον σκοτώσω», φωνάζει και πάει να φύγει, αλλά η Πηνελόπη τον σταματάει: «Αφησέ τον Μελέτη, μη δίνεις σημασία! Μην ασχοληθείς άλλο μαζί του, δεν αξίζει! Μείνε μαζί μου, σε χρειάζομαι όσο τίποτα». Εκείνος την αγκαλιάζει και σύντομα φιλιούνται με πάθος και καταλήγουν στο κρεβάτι να κάνουν ξανά έρωτα, αυτή τη φορά γνωρίζοντας ότι είναι ξαδέλφια!

Αυτή δεν θα είναι η μοναδική φορά που θα τους δούμε να κάνουν έρωτα, αφού από εκείνο το σημείο και μετά οι συνευρέσεις τους θα είναι συχνές και θα διατηρούν κρυφή σχέση...

Βέβαια πέρα από τον Μελέτη και την Πηνελόπη, τραγικές στιγμές πρόκειται να βιώσει και η Ασημίνα η οποία θα ξαναζήσει τη νύχτα του φόνου. Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ.