Σοκ στην Elif - Ο Ταρίκ απατάει την Χουμεϊρά

Σούπερ αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σοκ στην Elif - Ο Ταρίκ απατάει την Χουμεϊρά

Μία εξέλιξη - σοκ πρόκειται να δούμε στα νέα επεισόδια της αγαπημένης ξένης σειράς του Star, Elif, καθώς ο Ταρίκ θα γοητευτεί ιδιαιτέρως από μία γυναίκα που μπαίνει στη ζωή του και δε θα διστάζει να απατήσει τη Χουμεϊρά.

Κι ενώ η Χουμεϊρά προσπαθεί να βρει τρόπους να μείνει έγκυος, ο Ταρίκ όχι μόνο δεν συμμερίζεται αυτή την απόφασή της, αλλά γνωρίζει μια άλλη γυναίκα. Το TV24 έχει όλο το ρεπορτάζ.

Κι όσο ο Ταρίκ έλειπε στο εξωτερικό για κάποιες δουλειές, η Ρεϊχάν βρίσκει την Ελίφ κρυμμένη στο κελάρι και γίνεται ο φύλακας-άγγελός της. Η Βιλντάν, που βλέπει τη μικρή να περιφέρεται στο κτήμα, νιώθει έντονα τον φόβο για την αντίδραση του Ταρίκ, ενώ λέει ψέματα στη Ματσιντέ πως η Ελίφ είναι ανιψιά της.

Οταν ο Ταρίκ επιστρέφει νωρίτερα από το ταξίδι του, βλέπει στο σαλόνι την Ελίφ, τη Βιλντάν και τη Ματσιντέ μαζί και ο θυμός τον κυριεύει, αλλά προσπαθεί να φανεί ψύχραιμος και η Ματσιντέ του λέει πως η Ελίφ είναι η κόρη του θείου της Βιλντάν.

Ετσι, ο Ταρίκ καταλαβαίνει πως η πεθερά του δεν γνωρίζει πως στην πραγματικότητα έχει μπροστά της την κόρη του Γιουσούφ. Η Βιλντάν επιστρέφει με την Ελίφ στο δωμάτιό της και κλειδώνει, αλλά ο Ταρίκ μπαίνει μέσα και την αρπάζει από το λαιμό ζητώντας της εξηγήσεις, ενώ την απειλεί και την πιέζει να φύγει.

Η Βιλντάν όμως τον απειλεί με τη σειρά της και ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος. Φεύγοντας της λέει πως αν κάνει ένα λάθος ακόμη θα τη σκοτώσει. Η Βιλντάν πιστεύει πως ο Ταρίκ ενδιαφέρεται τόσο για την Ελίφ επειδή είναι παιδί του.

Στο μεταξύ, ο Ταρίκ πιστεύει πως ο Κερέμ θέλει να τον διώξει από πρόεδρο της εταιρείας και αυτή η σκέψη τού γίνεται εμμονή, παρόλο που ο νεαρός δεν έχει τέτοιες βλέψεις. Την ίδια ώρα, η παρουσία της Ελίφ στο σπίτι εκνευρίζει τη Χουμεϊρά και βάζει τις φωνές στο κοριτσάκι. Η Ματσιντέ καταλαβαίνει πως η συμπεριφορά της κόρης της έχει να κάνει με τα προβλήματα του γάμου της, αλλά η Χουμεϊρά το αρνείται και προστατεύει για άλλη μια φορά τον άντρα της.

Το επόμενο πρωί, ο Ταρίκ εξακολουθεί να συμπεριφέρεται εχθρικά στη Χουμεϊρά και εκείνη νιώθει δυστυχισμένη. Του λέει τα παράπονά της, αλλά εκείνος αδιαφορεί και φεύγει στη δουλειά. Είναι θυμωμένος με τους πάντες και τα πάντα. Ομως, ο ερχομός μιας όμορφης νεαρής γυναίκας που περιμένει να τον δει, της Ράνα, τον κάνει να ξεχάσει τα προβλήματά του.

Μη χάσετε βέβαια και το σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε για την Ελίφ που γλιτώνει από βέβαιο θάνατο. Δείτε εδώ ποιος την σώζει.

Η συνεργασία που εξελίσσεται σε πάθος - Έτσι απατά τη Χουμεριά ο Ταρίκ στην Elif

Ο Ταρίκ προσλαμβάνει τη Ράνα χωρίς δεύτερη σκέψη και ο ερχομός της στη ζωή του τον κάνει να δείχνει ένα άλλο πρόσωπο, πιο ρομαντικό! Δεν μπορεί να σταματήσει να τη σκέφτεται, αλλά και εκείνη από την πλευρά της κάνει τα πάντα για να τον εντυπωσιάσει.

Elif spoiler νέα επεισόδια

Σιγά-σιγά, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, αρχίζουν να κάνουν παρέα και εκτός δουλειάς, με τους δυο τους να βγαίνουν ραντεβού, ενώ η Χουμεϊρά τον ψάχνει κάθε βράδυ επειδή αργεί να γυρίσει.

Εκείνος όμως έχει μυαλό μόνο για τη Ράνα, η οποία μάλιστα αρχίζει να τον διεκδικεί έντονα, σε σημείο που να του ζητάει να μιλήσει στη γυναίκα του και να πάρουν διαζύγιο. Ολα όμως θα ανατραπούν όταν ο Κερέμ ανακαλύψει την παράνομη σχέση του γαμπρού του...

TAGS