The 2Night Show: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι που θα φέρουν το 40άρι στην τηλεθέαση

Χαμός στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The 2Night Show: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι που θα φέρουν το 40άρι στην τηλεθέαση

Ακόμα μία εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου πρόκειται να βγει στον αέρα του ANT1 απόψε και εμείς σας έχουμε αναλυτικά τους καλεσμένους του οι οποίοι είναι σκέτη "φωτιά"! Οι ιστορίες που θα πουν στο The 2night show υπόσχονται να σας συναρπάσουν.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» την Κρυσταλλία. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αλλά και παρουσιάστρια που διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, μιλά για την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της και αποκαλύπτει πόσο πολύ ήθελε να γίνει μητέρα. Πως πήρε την απόφαση να γίνει παρουσιάστρια;

Γιατί σαν τραγουδίστρια ήταν πάντα «με το ένα πόδι έξω» από αυτή τη δουλειά; Τέλος η γλυκύτατη μέλλουσα μανούλα παίζει με τον Γρηγόρη αλλά και τραγουδάει με το δικό της φλογερό τρόπο, ενώ δείτε και τα καρφιά που έριξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον Νίκο Μουτσινά.

The 2Night Show Κρυσταλλία

Καλεσμένος του Γρηγόρη και ο Κένζο. Ο διάσημος πρώην σταρ ερωτικών ταινιών που πρωταγωνιστούσε σε ταινίες του Δ. Σειρηνάκη σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, μιλά για τα παιδικά του χρόνια στην Αρμενία και για τον ρόλο που έχει παίξει η απουσία του πατέρα του στις επιλογές του και τη ζωή του.

Μιλά για την καριέρα του ως πρωταγωνιστής αισθησιακών ταινιών, καθώς και για τον γιο που απέκτησε σε ηλικία μόλις 19 ετών, κάνοντας live έρωτα επί σκηνής! Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στις εξαρτήσεις, τις καταχρήσεις κι αποκαλύπτει πως αποφάσισε να κάνει restart, όταν συνειδητοποίησε ότι δεν είχε καμία άλλη ικανότητα πλην του έρωτα.

Περιγράφει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να καταφέρει να βρει δουλειά και να σταθεί στα πόδια του, ενώ ομολογεί πως ετοιμαζόταν να ληστέψει τράπεζα. Πως κατάφερε να σωθεί και να γίνει ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες στη Σαντορίνη;

The 2Night Show Κένζο

Ο Τάσος Χαλκιάς συναντά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μιλά για το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε σε επαγγελματικό επίπεδο, λόγω των συνθηκών, ενώ αναφέρεται και στη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο θέατρο, μετά από 26 χρόνια.

Θυμάται στιγμές από την τηλεοπτική του καριέρα και συνομιλεί ζωντανά στον αέρα της εκπομπής με την αγαπημένη του «Λίλη», Κωνσταντίνα Μιχαήλ, από τη σειρά «Λαβ Σόρρυ», που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό.

Όλα αυτά, στο “The 2night Show”, αύριο στις 23:30 το βράδυ στον ΑΝΤ1!

The 2Night Show Χαλκιάς

Ζέτα Μακρυπούλια: Στο The 2night show έκανε την αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή!

“Το καλοκαίρι μετά την πανδημία ήταν διαφορετικό αλλά ήσυχο. Εγώ από το χειμώνα ξεκίνησα να κάνω διακοπές μόνη. Έχω κάποιους φίλους που τους αγαπώ, είναι φίλοι μου σταθεροί και περνάω πολλές ώρες μαζί τους και δεν μένω μόνη σχεδόν ποτέ. Δεν θέλω να φανταστείς ότι πάω κάπου και εξερευνώ το μέρος… Βρίσκω ένα ωραίο μέρος που θέλω να μείνω και απλά κάνω βόλτες με το αυτοκίνητο. Ήθελα να το δοκιμάσω και αυτό”.

Σχετικά με το Ρουκ Ζουκ η Ζέτα Μακρυπούλια εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι ήταν ένα όνειρο ζωής: “Αυτό το παιχνίδι το αγαπούσα από μικρή. Το ζητούσα αυτό το παιχνίδι και το έχω συζητήσει με διάφορα κανάλια μέχρι να φτάσουμε εδώ που έγινε. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που έχω το “Ρουκ Ζουκ”, ειδικά τώρα. Με όλο αυτό το πράγμα που έχει συμβεί, το “Ρουκ Ζουκ” είναι το φάρμακό μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω εκεί, και νεύρα να έχω και στενοχωρημένη να είμαι, να μην αλλάξει η διάθεσή μου.

Επίσης μου αρέσει αυτή η επαφή που έχω αναπτύξει με τον κόσμο, γιατί ξέρεις ότι δεν είμαι πολύ κοινωνική… Είμαι ένας άλλος άνθρωπος στο Ρουκ Ζουκ! Δεν με αναγνωρίζω. Νιώθω πολύ σαν το σπίτι μου. Έχω καταλάβει ότι αν δεν λυθούν οι παίκτες η εκπομπή θα είναι στεγνή”.

Η Ζέτα αποκάλυψε, επίσης, ότι παρακολουθεί φανατικά τη σειρά Άγριες Μέλισσες ενώ, μιλώντας για ρόλους, εξομολογήθηκε ότι κάποτε την απέρριψαν λέγοντάς της ότι δεν είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας.

«Κάποτε μου είχαν πει ότι δεν είμαι ακριβώς το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Έτσι μου είχαν πει για έναν ρόλο κάποτε. Ήταν για ένα άλλο κανάλι αλλά για σίριαλ που παίζεται ακόμα. Θα ήμουν εγώ και ένας σύντροφος. Θα κάναμε ένα ζευγάρι. Ίσως αυτός που μου το είπε θεωρεί ότι βγαίνω πάντα έτσι έξω».

Καλεσμένος στην ίδια εκπομπή βρέθηκε και ο "Σταμάτης Μαυρούδης" από τις Άγριες Μέλισσες που αποκάλυψε το τέλος του στην σειρά!

Τι φόρεσε στο The 2night show η Ζέτα Μακρυπούλια

Ζέτα Μακρυπούλια The 2night show

Η Ζέτα βεβαίως διάλεξε μία στιλάτη εμφάνιση, φορώντας μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν! Επέλεξε ένα λάτεξ κολάν, που φέτος είναι το απόλυτο trend, το οποίο τόνιζε τέλεια τα πόδια της, του οίκου Paco Rabanne από το κατάστημα Εnny Moncaco το οποίο και συνδύασε άψογα με ένα vinyl top του οίκου Paco Rabanne με chain details σε μαύρο χρώμα . To σύνολο της ολοκλήρωσε άψογα με sexy μαύρα πέδιλα Topshop, ενώ δεν φόρεσε καθόλου κοσμήματα!