Νέο ειδύλλιο στην Elif - Ο Κερέμ ερωτεύεται την...

Απίστευτη εξέλιξη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέο ειδύλλιο στην Elif - Ο Κερέμ ερωτεύεται την...

Νέος έρωτας θα χτυπήσει κατακούτελα τον Κερέμ! Όλα θα φανερωθούν στο σημερινό 06/10 επεισόδιο της αγαπημένης σειράς Elif!

Δεν σας πάει το μυαλό σίγουρα ποιο κορίτσι θα του κλέψει την καρδιά...

ELIF Επεισόδιο 687

Η Ρεϊχάν σερβίρει καφέ στη Χουμεϊρά και τον Κερέμ και η Χουμεϊρά δεν χάνει ευκαιρία να αναφέρει το περιστατικό με το καμένο χέρι του Κερέμ και το πόσο αδέξια είναι η κοπέλα. Ο Κερέμ εκνευρίζεται με την αδελφή του. Η Ματσιντέ βλέπει τη Ρεϊχάν να διαβάζει. Η Ελίφ νιώθει ασφάλεια κοντά στη Ρεϊχάν, ξέρει πως δεν θα της κάνει κακό. Η Ρεϊχάν ακούει αργά το βράδυ έναν θόρυβο στην κουζίνα και νομίζει πως είναι κλέφτης. Κρύβεται και τον χτυπάει με ένα τηγάνι στο κεφάλι αλλά είναι ο Κερέμ.

Ο Κερέμ θυμώνει και η Ρεϊχάν νιώθει απαίσια. Η Ματσιντέ ρωτάει τη Γιλντίζ σχετικά με τη Ρεϊχάν επειδή την είδε να διαβάζει. Η Γιλντίζ της εξηγεί πως η Ρεϊχάν δεν είναι η κοπέλα που αρχικά περίμεναν και της εξηγεί την ιστορία. Η Ματσιντέ δεν θυμώνει όμως γιατί συμπαθεί τη Ρεϊχάν. Ο Κερέμ ξυπνάει με ένα καρούμπαλο στο κεφάλι του και λέει πως χτύπησε κατά λάθος στην πόρτα προστατεύοντας τη Ρεϊχάν. Η μητέρα του Εμιρχάν αποφασίζει να πουλήσει κάτι κοσμήματα που έχει για να πάρει λίγα χρήματα. Η Ρεϊχάν πηγαίνει φαγητό στην Ελίφ και η Βιλντάν τη διώχνει. Η Ρεϊχάν γίνεται έξαλλη αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι γιατί πιστεύει πως το παιδί είναι συγγενής της Βιλντάν. Η Γιλντίζ επεμβαίνει και παίρνει την Ελίφ από το δωμάτιο της Βιλντάν για να την ταϊσει. Η μητέρα του Εμιρχάν επιστρέφει σπίτι της αλλά ένας κλέφτης της παίρνει την τσάντα με όλα τα χρήματα που είχε. Ο Κερέμ βλέπει την Ελίφ στην κουζίνα και τη συμπαθεί και η Ελίφ του μιλάει.

Είναι η πρώτη φορά, που μιλάει σε κάποιον στο σπίτι. Η Ρεϊχάν τρελαίνεται από τη χαρά της όταν την ακούει. Λέει στον Κερέμ πως είναι η πρώτη φορά, που η μικρή μιλάει. Ο Κερέμ κάνει ένα αστείο στη Ρεϊχάν αλλά εκείνη παρεξηγείται. Ο Κερέμ γοητεύεται από την αθωότητα και την αγνή ομορφιά της Ρεϊχάν. Η Χουμεϊρά μιλάει με τον Ταρίκ στο τηλέφωνο, θέλει να του πει κάτι για την Ελίφ αλλά ο Ταρίκ βιάζεται και κλείνει το τηλέφωνο. Η Τζουλιντέ, η μητέρα του Εμιρχάν προσπαθεί να προλάβει τον κλέφτη, που της άρπαξε την τσάντα αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Σαφάκ βλέπει τη σκηνή και τρέχει από πίσω του. Ο Κερέμ μιλάει με τη Ρεϊχάν και είναι η πρώτη φορά, που μιλάει με κοπέλα και δεν βαριέται. Η Παρλά είναι πάντα βαρετή. Ο Σαφάκ επιστρέφει την τσάντα στην Τζουλιντέ. Η Ματσιντέ επιμένει ο Κερέμ να αναλάβει την επιχείρηση και του προτείνει να πάει τώρα που λείπει και ο Ταρίκ…

Δείτε εδώ τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας!

Τι θα συμβεί στο αυριανό 07/10 επεισόδιο Elif με το ειδύλλιο αυτό

ELIF Επεισόδιο 688

Η Τζουλιντέ χαίρεται που έχει πάλι την τσάντα και τα χρήματά της. Ο Εμιρχάν πηγαίνει πάλι να παίξει με την Ιντζί. Η Βιλντάν θυμάται τις απειλές του Ταρίκ και αναστατώνεται. Αποφασίζει να φύγει γιατί φοβάται. Αρχίζει να μαζεύει τα πράγματά της. Η Ρεϊχάν χτυπάει την πόρτα της και της λέει πως έφερε λίγη σούπα για την Ελίφ αλλά η Βιλντάν της λέει πως κοιμάται και για άλλη μια φορά της βάζει τις φωνές. Στην εταιρία ο Γιουνούς δουλεύει και είναι πάλι νευρικός και σκυθρωπός. Οι γραμματείς τον φοβούνται και μια νέα υπάλληλος, η Μπιρτσέ έρχεται για να εργαστεί στο γραφείο του. Οι γραμματείς τη λυπούνται γιατί εκείνη έρχεται με όρεξη για δουλειά αλλά δεν ξέρει τι την περιμένει.

Η Ματσιντέ ζητάει από τη Ρεϊχάν να πάει στο δωμάτιο της Βιλντάν και να της φέρει την Ελίφ. Η πρώτη συνάντηση της Μπιρτσέ με τον Γιουνούς είναι εκρηκτική. Ο Κερέμ μαθαίνει στη δουλειά πως ο Ταρίκ επιστρέφει την επόμενη μέρα αλλά όταν επιστρέφει σπίτι η Χουμεϊρά του λέει πως ο άντρας της θα επιστρέψει σε δύο μέρες. Ο Κερέμ δεν λέει τίποτα. Η Ρεϊχάν ενημερώνει τη Βιλντάν πως η Ματσιντέ θέλει να δει την Ελίφ και η Βιλντάν φοβάται πως δεν θα μπορέσει να φύγει κρυφά τη νύχτα, όπως είχε αρχικά σχεδιάσει. Ο Ταρίκ έρχεται πιο νωρίς και βλέπει στο σαλόνι, την Ελίφ, τη Βιλντάν και τη Ματσιντέ μαζί. Η Ματσιντέ λέει στη Βιλντάν να ετοιμάσει ένα νέο δωμάτιο για την Ελίφ. Η Βιλντάν δεν ξέρει τι να απαντήσει καθώς έχει σοκαριστεί βλέποντας τον Ταρίκ.

Η Ματσιντέ λέει στον Ταρίκ πως η Ελίφ είναι η κόρη του θείου της Βιλντάν. Έτσι, ο Ταρίκ καταλαβαίνει πως η Ματσιντέ δεν γνωρίζει πως στην πραγματικότητα έχει μπροστά της την Ελίφ, που ψάχνει. Η Βιλντάν επιστρέφει με την Ελίφ στο δωμάτιο της και κλειδώνει. Φοβάται την αντίδραση του Ταρίκ. Ο Ταρίκ του ζητάει να του ανοίξει και όταν εκείνη το κάνει την αρπάζει από το λαιμό και ζητάει εξηγήσεις για όλα…

Elif νέα επεισόδια 5-9/10

TAGS