«Έσκασε» ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Οι καλεσμένοι του The 2 night show

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έσκασε» ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Κατευθείαν από τον ΑΝΤ1 «έσκασε» η ανακοίνωση για τους σημερινούς καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επιτυχημένη εκπομπή «The 2 night show».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Αυθορμητισμός, χιούμορ, «ανεβασμένη» διάθεση, μουσική, καλή παρέα και φυσικά… ευχάριστα απρόοπτα! Όλα όσα έχει το The 2night Show, που φέτος «γράφει» την 5η του σεζόν στο late night πρόγραμμα του ANT1.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Φάνη Λαμπρόπουλο και τον Νικόλα Ράπτη, τις πρώην «Μύγες», που έγιναν «Χιούστον Το Λύσαμε»! Πώς αισθάνονται οι δύο φίλοι και συνεργάτες που το όνειρο τους έγινε πραγματικότητα; Πόσο σοβαρά έχουν πάρει το ρόλο τους; Τι στα αλήθεια σκέφτεται ο ένας για τον άλλον; Τέλος μια επική συνάντηση… Οι δύο άντρες γυρνούν στον τόπο του εγκλήματος, στο γνωστό καμαρίνι και αναμετρούνται με τις «Σφήκες»! Η συνέχεια επί της οθόνης…

Οι μύγες The 2night show

Ο ηθοποιός Γιάννης Κουκουράκης, ο «Κωνσταντής» από τις «Άγριες Μέλισσες», συναντά τον Γρηγόρη και μιλά για την δεύτερη επιτυχημένη σεζόν της σειράς αλλά και για την «ομερτά» που επικρατεί ανάμεσα στους συντελεστές της, για τις εξελίξεις. Έχει άγχος για το τι θα κάνει επαγγελματικά μετά τις «Άγριες Μέλισσες»; Ποια τηλεοπτική εκπομπή θα ήθελε να παρουσιάσει με μεγάλη χαρά; Αυτό και αν είναι έκπληξη…

Καλεσμένος στο «The 2Night Show» και ο ταλαντούχος Αναστάσιος Ράμμος, που παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο τραγούδι του, με τίτλο «Ό,τι Κι Αν Κάνω», live στο πλατό με την κιθάρα του. Τι σχέση έχει με την Έλενα Παπαρίζου; Για ποιους καλλιτέχνες έχει γράψει τραγούδια; Πόσο τον έχει επηρεάσει ο Νίκος Παπάζογλου στο τελευταίο του τραγούδι; Επίσης, με τη βοήθεια του Γρηγόρη, θυμάται την εποχή που πουλούσε ρούχα σε πάγκο στη λαϊκή αγορά με μεγάλη επιτυχία. Τέλος, αναφέρεται στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο «Just The 2 Of Us» και αποκαλύπτει ποια θα ήθελε στο πλευρό του. Δείτε πως τα πάει σε τηλεθέση η εκπομπή.

Ζήνα Κουτσελίνη: Οι ερωτήσεις στο The 2night show που την εξόργισαν και η απάντηση του Αρναούτογλου

Ένας μικρός χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες μετά την ξαφνική αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη από το γύρισμα του The 2night show πριν την συνέντευξη της. Τι απάντησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου;

Οι ερωτήσεις που της έγιναν ήταν του τύπου: «Πες μας με ποιον επώνυμο θα γούσταρες να φασωθείς… Έχεις πάει με κάποιον καλεσμένο σου; Σε έχει πάρει ο ύπνος κατά τη διάρκεια της εκπομπής».

Ενώ, στη συνέχεια της ζήτησαν να κάνει ένα Tik Tok, Βέβαιαμ η ατάκα που την εξόργισε ήρθε από την σούπερ Κική που είπε: «Με κούρασες, σε βαρέθηκα..». Τι αποκάλυψε η ίδια η Ζήνα Κουτσελίνη;

Η απάντηση του Γρηγόρη Αρνβαούτογλου για την Ζήνα Κουτσελίνη

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και την Ελένη Πολυκάρπου μίλησε ζωντανά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη με την Ζήνα Κουτσελίνη και τις «Σφήκες».

«Δε ξέρω αν θα ξαναγίνει η συνέντευξη αυτό εξαρτάται από τη Ζήνα. Τη ρωτήσαμε πριν έρθει στην εκπομπή αν θέλει να περάσει από τις «Σφήκες». Μέσα σε αυτό το δωμάτιο κάποια πράγματα κάποιοι άνθρωποι μπορούν να τα αντέξουν και κάποιοι δε μπορούν. Είναι πολλοί που μπαίνουν μέσα και έχω κόψει πράγματα που εκείνοι δεν έχουν πρόβλημα. Το ζήτημα είναι πόσο σηκώνει ο καθένας αυτά που θα του πουν. Έχουν ειπωθεί πολύ πιο σκληρά πράγματα και κάποιους δεν τους πείραξε.

Θέλω όμως να το κλείσω γιατί η ψυχολογία του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετική. Κανείς δε μπαίνει με το ζόρι και εννοείται αν ειπωθεί κάτι που δε θέλουν να παιχτεί, το κόβουμε… Τα αγόρια ήταν πιο σκληρά από τα κορίτσια. Δε θέλω όμως να υποτιμήσω αυτό που ένιωσε η Ζήνα γιατί ο κάθε άνθρωπος μπαίνοντας σε μια δοκιμασία νιώθει κάποια συναισθήματα…. Έχω μια σχέση πολύ αγαπησιάρικη με τη Ζήνα πολλά χρόνια. Έχουμε μιλήσει από τότε δέκα φορές. Εγώ πιο πολύ στεναχωρήθηκα για τη Ζήνα που το πήρε έτσι όπως το πήρε ενώ θα μπορούσα να δικαιολογήσω τα κορίτσια» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.