Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αγγελική: "Βόμβα"! Η Κατερίνα χάνει το μωρό

Ο Στέφανος μαθαίνει το έγκλημα των αδερφών του

Αγγελική:
TV24 10.10.2020 09:19
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μία κανονική "βόμβα" πρόκειται να σκάσει στα επόμενα επεισόδια της νέας επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Αγγελική, καθώς η Κατερίνα θα χάσει το μωρό της και ο Στέφανος θα μάθει όλη την αλήθεια για το έγκλημα των αδερφών του.

Με διακριτικότητα, ακόμα και όταν ο Μιχάλης αποφάσισε πως πρέπει οι δυο τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, συνέχισε τη ζωή της στο κτήμα των Αργυρών, προσφέροντας πιστά τις υπηρεσίες της σε όποιον την είχε ανάγκη. Ακόμα και όταν έμαθε πως έχει στα σπλάχνα της το παιδί του Μιχάλη δεν θέλησε να τον επιβαρύνει.

Για την ακρίβεια, δεν του το είπε καν. Ο μόνος που έμαθε από την αρχή για την επικείμενη εγκυμοσύνη της ήταν ο Δημήτρης, που είχε προσέξει τις ζαλάδες της. Οπως θα δούμε μάλιστα και στα επόμενα επεισόδια, ο Δημήτρης ήταν εκείνος που τη συνόδευσε στον πρώτο υπέρηχο όπου και είδε για πρώτη φορά το παιδί της μέσα από την οθόνη...

Απαρηγόρητη η Λένα - Έτσι χάνει το μωρό της η Κατερίνα στη σειρά Αγγελική

Οι μέρες θα περνούν και η εγκυμοσύνη της θα κρατείται ως... επτασφράγιστο μυστικό. Η επόμενη που θα το μάθει θα είναι η Λένα και η χαρά της θα είναι τεράστια που σε εννέα μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της εγγόνι.

Θα φτάσει μάλιστα στο σημείο να πιστέψει πως ο γιος της, Μιχάλης, θα δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην πρώην αγαπημένη του, Κατερίνα, καθώς μέσα της μεγαλώνει το πρώτο του παιδί.

Η πραγματικότητα όμως θα είναι για όλους δυσάρεστη καθώς κάποια στιγμή, στην προσπάθειά της η Κατερίνα να βρει τον Μιχάλη και να του πει επιτέλους για την εγκυμοσύνη της, θα τον εντοπίσει στον στάβλο. Πλησιάζοντας εκεί θα τον δει να μιλά με την Αγγελική και το αντικείμενο της κουβέντας τους αφενός θα δώσει πολλές απαντήσεις στα ερωτήματα που είχε για τη σχέση του Μιχάλη με την Αγγελική, αφετέρου όμως τα όσα θα ακούσει θα τη
σοκάρουν.

Αγγελική νέα επεισόδια

Η κοπέλα θα αισθανθεί έντονη αδιαθεσία και όταν πια πάει στον γιατρό θα πληροφορηθεί πως έχασε το μωρό της... Ο Δημήτρης θα σταθεί στο πλευρό της, όπως και η Λένα, που δεν θα πιστεύει στην κακή τύχη της Κατερίνας. Δείτε εδώ ένα spoiler που αφορά τον Δημήτρη!

Ο Στέφανος μαθαίνει το... «έγκλημα» των αδελφών του!

Δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που ο μεγάλος γιος της οικογένειας, ο Στέφανος, θα μάθει για την... αποτρόπαια δράση των τριών μικρότερων αδελφών του. Κοινώς, θα πληροφορηθεί πως 17 χρόνια πριν ο Παύλος, ο Δημήτρης και ο Νικόλας είχαν βιάσει ένα κορίτσι που δεν είχαν δει ποτέ στη ζωή τους και ούτε το ξαναείδαν από τότε. Θα συγκρουστεί έντονα μαζί τους, αλλά το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει. Αυτό που αγνοεί ο Στέφανος είναι το γεγονός πως η μητέρα του, Αθηνά, ήξερε το μυστικό των αδελφών του, αλλά και ότι ο πατέρας του πέθανε αμέσως μετά το περιστατικό, έπειτα από το ισχυρό σοκ που υπέστη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Αγγελική δέχεται επίθεση - "Χαμός" στο σημερινό 6/10 επεισόδιο

Ραγδαίες εξελίξεις με την σειρά Αγγελική στον ALPHA - Σε συναγερμό το κανάλι

Share