Άγριες Μέλισσες - Mega Spoiler: Η γυναίκα που θα αλλάξει τη ζωή της Δρόσως

Θα τη συναντήσει στο καμπαρέ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες - Mega Spoiler: Η γυναίκα που θα αλλάξει τη ζωή της Δρόσως

Οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες είναι σε κάθε περίπτωση ραγδαίες και εμείς σας έχουμε ένα mega spoiler το οποίο είναι σίγουρο πως θα σας συναρπάσει αφού πρόκειται για τη γυναίκα που θα αλλάξει τη ζωή της Δρόσως.

Η Δρόσω πήρε τη μεγάλη απόφαση να φύγει από το Διαφάνι και να δοκιμάσει την τύχη της στην Αθήνα. Βρίσκει λοιπόν έναν φίλο του πατέρα της ο οποίο την παίρνει στη δούλεψη του και κάπου εκεί, η ζωή της αλλάζει.

Αυτή είναι η γυναίκα που αλλάζει τη ζωή της Δρόσως στις Άγριες Μέλισσες

Στη σειρά μπαίνει σε λίγο καιρό η Ναταλία Τσαλίκη, η οποία απείχε από τη μικρή οθόνη για 13 ολόκληρα χρόνια! Δείτε εδώ και ένα αποκλειστικό για το πρόσωπο που πεθαίνει στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες - Μαντάμ Κούλα (Ναταλία Τσαλίκη)

Η μαντάμ Κούλα (Ναταλία Τσαλίκη) είναι μια παλιά αρτίστα της Τρούμπας που με τα χρόνια προάχθηκε σε «υπεύθυνη καταστήματος» στο καμπαρέ «Χαβάη». Δουλειά της είναι να προσέχει τα κορίτσια, να φροντίζει τις λειτουργικές ανάγκες του μαγαζιού και να μαζεύει τους πελάτες, όταν αυτοί ζητούν περισσότερα απ’ όσα έχουν πληρώσει. Έρχεται κοντά με τη Δρόσω και γίνεται το στήριγμά της.

Άγριες Μέλισσες: Τελευταίο επεισόδιο σήμερα Τρίτη 13/10 που βλέπουμε τον...

Χαμός στο σημερινό επεισόδιο της Τρίτης 13/10, της αγαπημένης σειράς Άγριες Μέλισσες! Θα έχουμε αποχώρηση και θα είναι... αισθητή!

Ο Νικηφόρος ζητάει από τον Λάμπρο να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συμμετέχει κι αυτός στον Συνεταιρισμό, μ’ όλη την περιουσία των Σεβαστών. Με τον Δούκα φευγάτο και τον Κωνσταντή και τη Μυρσίνη σε σύγχυση το σχέδιο του Νικηφόρου ίσως αλλάξει τις ισορροπίες στο Διαφάνι στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Στην Αθήνα, η Δρόσω γνωρίζει τον Τάκη, έναν λαϊκό μουσικό που τη φλερτάρει ανοιχτά, στο επεισόδιο της Τρίτης (13-10) στις «Άγριες Μέλισσες». Mπουζουξής που εργάζεται στο καμπαρέ «Χαβάη», θα γνωρίσει τη Δρόσω, στη διάρκεια της μετακόμισής της στην Αθήνα, και θα γίνει ο σύντροφος και ο προστάτης της στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Η μικρότερη της οικογένειας Σταμίρη, όπως έχει γραφτεί, θα βρεθεί στην Τρούμπα, όπου θα γίνει η προστατευόμενη μιας γυναίκας. Τον ρόλο της θα αναλάβει η Ναταλία Τσαλίκη.

Ποιος αποχωρεί από τις Άγριες Μέλισσες στο επεισόδιο της Τρίτης 13/10

Πίσω στο Διαφάνι, ο Παναγιώτης αναγκάζεται να ομολογήσει στον Προκόπη πως σχεδιάζει να φύγει μετανάστης στην Αμερική. Η Βιολέτα επισκέπτεται τον Μιλτιάδη στην κλινική και συνειδητοποιεί πόσο ανησυχητική είναι η κατάστασή του.

Κι ενώ οι δύο σύμμαχοι του Δούκα στήνουν την πρώτη παγίδα στον Νικηφόρο, ο Δούκας στήνει τη δική του παγίδα στη Μυρσίνη, στο επεισόδιο της Τρίτης (13-10) στις «Άγριες Μέλισσες».

Δείτε εδώ τι θα συμβεί σε όλα τα επεισόδια της εβδομάδας!