Ανατροπή στην Elif - Κοντά στην αυτοκτονία ο...

Τι θα συμβεί στο σημερινό 14/10 επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατροπή στην Elif - Κοντά στην αυτοκτονία ο...

Μια ανατροπή που θα φέρει τα πάνω κάτω στην πλοκή της Elif θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό 14/10 επεισόδιο! Η Λεμάν θα πει ψέματα πως ο Σαφάκ είναι έτοιμος να αυτοκτονήσει για να πείσει την Ογιά να τον παντρευτεί. Θα πιάσει το σχέδιό της;

Αναλυτικά τι θα δούμε σήμερα 14/10 στην Elif - Το ψέμα για την αυτοκτονία του Σαφάκ

ELIF Επεισόδιο 693.

Η Χουμεϊρά βλέπει τον Ταρίκ έξω από το δωμάτιο της Βιλντάν και τον ρωτάει τη δουλειά έχει εκεί. Ο Ταρίκ της απαντάει εκνευρισμένος με μια δικαιολογία και οι φωνές τους ακούγονται σε όλο το σπίτι. Η Ελίφ τρομάζει και η Ρεϊχάν την πηγαίνει στον κήπο. Όλοι νομίζουν πως η Ελίφ φοβάται όπως όλα τα παιδιά αλλά εκείνη φοβάται τον Ταρίκ γιατί εξαιτίας του είναι στην έπαυλη. Η Ελίφ εμπιστεύεται τη Ρεϊχάν και τον Κερέμ. Ο Ταρίκ βλέπει την Ελίφ με τη Ρεϊχάν στην πισίνα, τις πλησιάζει και στέλνει τη Ρεϊχάν να κάνει μια δουλειά για να μείνει μόνος του με την Ελίφ.

Η Χουμεϊρα είναι μόνη της στο δωμάτιο της. Το χέρι της αιμορραγεί γιατί μετά τον καυγά της με τον Ταρίκ έσπασε ό,τι βρήκε μπροστά της και ένα γυαλί της έκοψε το χέρι. Η Ματσιντέ πηγαίνει στο δωμάτιο της και πιστεύει πως ο Ταρίκ κάνει δυστυχισμένη την κόρη της. Η Χουμεϊρά όμως πιστεύει πως ο Ταρίκ της συμπεριφέρεται άσχημα εξαιτίας της μητέρας της. Η Ματσιντέ δεν τον ήθελε ποτέ για γαμπρό της και πάντα τον κρατάει σε απόσταση. Η Ματσιντέ της λέει πως αυτό που λέει δεν ισχύει αλλά η Χουμεϊρά δεν αλλάζει γνώμη. Ο Ταρίκ λέει μια ιστορία τρόμου στην Ελίφ και την απειλεί. Της λέει πως αν δεν υπακούει στις εντολές του και στις εντολές της Βιλντάν είναι καταδικασμένη να έχει ένα κακό τέλος. Η Ελίφ τρομαγμένη πηγαίνει στο δωμάτιο της Βιλντάν και κλείνει την πόρτα. Η Λεμάν καταστρώνει ένα σχέδιο για να γνωρίσει την υπάλληλο του φαρμακείου, την Ογιά και να μάθει περισσότερα για αυτή καθώς τη θέλει για νύφη της.

Η Παρλά πηγαίνει στην έπαυλη και η Χουμεϊρά την καλεί να μείνει για το δείπνο. Η Λεμάν μιλάει κατευθείαν στην Ογιά για τον Σαφάκ και της λέει ψέματ πως ο γιος της την αγαπάει και θα αυτοκτονήσει αν δεν την παντρευτεί. Η Ογιά χαίρεται όταν το ακούει και εκείνη την ώρα έρχεται ο Σαφάκ, που καταλαβαίνει πως κάτι περίεργο συμβαίνει. Η Ρεϊχάν σερβίρει καφέ στον Κερέμ και την Παρλά. Η Παρλά τη μισεί και τη ζηλεύει και λέει φριχτά πράγματα για εκείνη, τα οποία η Ρεϊχάν ακούει. Ο Κερέμ της κάνει πλάκα στην αρχή ότι δήθεν συμφωνεί με όσα λέει. Η Ρεϊχάν το ακούει και πηγαίνει λυπημένη στην κουζίνα πριν ακούσει τον Κερέμ να μαλώνει την Παρλά για τα όσα τρομερά είπε. Η Παρλά απογοητεύεται από τον Κερέμ. Δεν μπορεί να πιστέψει πως υπερασπίζεται τη Ρεϊχάν και φεύγει έξαλλη…

Τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο της Elif - Όλες οι ανατροπές

ELIF Επεισόδιο 694.

Η Ρεϊχάν είναι στην κουζίνα και κλαίει. Η Παρλά είναι έξω από την έπαυλη θυμωμένη και δεν μπορεί να βρει το αυτοκίνητό της. Η Γιλντίζ τη βλέπει από την κουζίνα και δεν καταλαβαίνει γιατί φεύγει τόσο νωρίς. Ο Κερέμ ψάχνει τη Ρεϊχάν. Ο Σαφάκ είναι αναγκασμένος να πει στην Ογιά πως δεν πρόκειται να την παντρευτεί και πως όλα αυτά είναι μια απαίσια συνήθεια της μητέρας του, που του ψάχνει νύφη. Η Ογιά νιώθει μεγάλη ντροπή και φεύγει.

Ο Σαφάκ είναι έξαλλος με τη μητέρα του και νιώθει λύπη για την Ογιά. Η Ελίφ πηγαίνει στην κουζίνα να πάρει ένα παυσίπονο για τη Βιλντάν. Η Γιλντίζ της λέει πως η Ρεϊχάν ξέρει που βρίσκονται αλλά δεν την έχει δει αρκετή ώρα. Η Ελίφ την αναζητά στο δωμάτιό της και τη βρίσκει εκεί θλιμμένη. Η Ρεϊχάν της λέει πως της λείπει το πατρικό της. Στο δείπνο η Ματσιντέ και ο Κερέμ λένε τα καλύτερα λόγια για τη μαγειρική της Γιλντίζ και της Ρεϊχάν. Η Ρεϊχάν είναι θλιμμένη και ο Κερέμ το καταλαβαίνει. Η Ελίφ πηγαίνει στη Βιλντάν το φάρμακό της. Η Βιλντάν ξεκουράζεται στο δωμάτιό της.

O Κερέμ πηγαίνει στην κουζίνα να πάρει νερό και η Ρεϊχάν είναι ψυχρή απέναντί του. Ο Κερέμ δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Η Παρλά μιλάει με τη Χουμεϊρά για τον Κερέμ. Δεν μπορεί να ανεχθεί το γεγονός ότι ο Κερέμ υπερασπίζεται τη Ρεϊχάν. Η Χουμεϊρά είναι λυπημένη για τη σχέση με τον άντρα της. Ο Ταρίκ επιστρέφει σπίτι και απολογείται για τη συμπεριφορά του στη Χουμεϊρά. Δεν μπορεί να ρισκάρει να χάσει τη γυναίκα του γιατί έτσι θα χάσει και την οικογενειακή περιουσία. Η Ελίφ εξακολουθεί να βοηθάει τη Βιλντάν παρά το γεγονός πως εκείνη της φέρεται απαίσια. Η Ρεϊχάν πηγαίνει στο δωμάτιο της Χουμεϊρά διστακτικά γιατί πιστεύει πως θα της βάλει πάλι τις φωνές χωρίς λόγο.

Όμως η Χουμεϊρά είναι χαρούμενη επειδή τα βρήκε με τον Ταρίκ. Δεν ξέρει ποιο κολιέ να βάλει και ζητάει τη γνώμη της Ρεϊχάν. Η Ρεϊχάν της λέει τη γνώμη της και η Χουμεϊρά βάζει το κολιέ, που επέλεξε. Τότε δίνει στη Ρεϊχάν το άλλο κολιέ ως δώρο. Η Ρεϊχάν δεν μπορεί να εξηγήσει τη συμπεριφορά της. Πηγαίνει στην κουζίνα χαρούμενη και λέει στη Γιλντίζ τι συνέβη…

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο επεισόδιο της Παρασκευής

TAGS