Άγριες Μέλισσες: Επιστρέφει το φάντασμα του Γιάννου και στοιχειώνει τον Μιλτιάδη! Ανατριχιαστικό...

Το επεισόδιο που θα δούμε κοντά στα Χριστούγεννα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Επιστρέφει το φάντασμα του Γιάννου και στοιχειώνει τον Μιλτιάδη! Ανατριχιαστικό...

Μια σοκαριστική εξέλιξη θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες αφού ο Γιάννος θα επιστρέψει ως φάντασμα και θα στοιχειώσει τον πατέρα του Μιλτιάδη!

Ο ηθοποιός Ιωάννης Αθανασόπουλος έκανε την αποκάλυψη στο Πρωινό και την Μαρία Κοκολάκη και μάλιστα μίλησε και για μια σκηνή που θα μας σοκάρει, την οποία θα παρακολουθήσουμε σε μερικές εβδομάδες.

Άγριες Μέλισσες: Ο Γιάννος επιστρέφει από τους νεκρούς ως φάντασμα

«Θα είμαι σε αρκετά επεισόδια φέτος ως φάντασμα, από όσο ξέρω, κυρίως στη σκέψη του Μιλτιάδη. Αναγκαστικά ο Γιάννος κάπως καθοδηγεί τον Μιλτιάδη στις αποφάσεις του.

Θα δείτε μια πλευρά του Γιάννου λίγο πιο, δικαιολογημένα, κακή, θέλοντας να βρει δικαίωση για τον φόνο του», αναφέρει ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

«Ξέρω κάτι που όταν το διάβασα ταράχτηκα. Υπάρχει μια πολύ έντονη σκηνή στις Άγριες Μέλισσες, για εκείνη την εποχή σοκαριστική, που θα παιχτεί φαντάζομαι γύρω στα Χριστούγεννα. Πολύ πολύ έντονη, αλλά δεν μπορώ να σας πω δυστυχώς», τόνισε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο της σειράς!

Ο «Γιάννος» από τις «Άγριες Μέλισσες» έζησε το θαύμα: «Είχα ένα ατύχημα κι έμεινα φυτό!» - «Τρεις εβδομάδες σε κώμα»

«Είχα ένα ατύχημα κι έμεινα φυτό!» - «Τρεις εβδομάδες σε κώμα»! Ο «Γιάννος» από τις «Άγριες Μέλισσες» έζησε το θαύμα και τα αποκάλυψε όλα μέσα από μια συγκλονιστική αποκλειστική συνέντευξη στο You Weekly!

Πόσο καιρό είχαμε να ταυτιστούμε με έναν ήρωα τηλεοπτικής σειράς, να τον συμπονέσουμε, να κλάψουμε και να ανατριχιάσουμε μαζί του; Οι «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 εισέβαλαν στη ζωή μας και μας άλλαξαν τα στάνταρ, μένοντας καθισμένοι στον καναπέ χωρίς ζάπινγκ. Ο τρελο-Γιάννος στο Διαφάνι μπήκε στα σπίτια μας και έγινε λαϊκός ήρωας... Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο YOU μιλάει πρώτη φορά για τις δύσκολες στιγμές στη ζωή του, για τα πολύωρα castings, τα «όχι» και τις κλειστές πόρτες, αλλά και για την απρόσμενη επιτυχία που ήρθε στον δρόμο του και πώς τη διαχειρίζεται.

Γιάννος Άγριες Μέλισσες

Η αδικία, η κακομεταχείριση, η συμπαράσταση στον τρελό του χωριού και τόσα άλλα συναισθήματα που μας βγήκαν παρακολουθώντας ένα σίριαλ, μόνο ένας ψυχολόγος θα μπορούσε να μας τα εκμαιεύσει αγγίζοντας τις ευαίσθητες χορδές της ψυχής μας... Ο Ιωάννης ή ο Γιάννος κύρτωσε το σώμα του, πήρε τις εκφράσεις και μπήκε σε έναν χαρακτήρα που βίωσε μέσα από εικόνες περιθωριακών ανθρώπων και αγαπήθηκε από το 40% του κοινού κάθε ηλικίας.

Από την ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΣΥΡΙΧΑ για το περιοδικό YOU

Σύστησέ μας τον εαυτό σου λίγο πριν μπουν οι «Άγριες Μέλισσες» στη ζωή σου...

Δούλευα στο θέατρο σε πιο μικρές σκηνές, με ρεπερτόρια πιο εναλλακτικά, πιο underground έργα και πιο ιδιαίτερα, ενώ παράλληλα δούλευα για επιβίωση βράδυ μπάρμαν και υποδοχή, όπως και στη reception ενός spa.

Πάλεψες αρκετά μέχρι να εξασφαλίσεις τα προς το ζην από την υποκριτική;

Ισχύει, είναι τόσο ψυχοφθόρο αυτό που συμβαίνει. Έφτασα σε σημείο να αναρωτηθώ «τι κάνω εγώ σε αυτό το επάγγελμα αφού δεν μπορώ να επιβιώσω;». Δεν θέλω να φανεί αλαζονικό και εγωιστικό, ούτε και το διαπραγματεύομαι, αλλά είμαι ένας ηθοποιός που δεν μου χαρίστηκε τίποτα, ούτε βύσμα είχα ποτέ. Πάλεψα με τα δικά μου όπλα και ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί συνάδελφοί μου που ταυτίζονται με μένα. Όταν λοιπόν μου λένε ορισμένοι που έχουν απελπιστεί ότι θέλουν να τα παρατήσουν, εγώ τους λέω να μη σταματήσουν να ονειρεύονται μέχρι να πετύχουν τον στόχο τους. Το Πάσχα, λίγο πριν γίνει το casting για τη σειρά, συζητούσα με τους γονείς μου και τους είπα «τι να κάνω; Πηγαίνω στα castings, αλλά δεν οδηγεί πουθενά». Έδωσα τότε ένα χρονικό περιθώριο αντοχής στον εαυτό μου γνωρίζοντας ότι το στομάχι είναι μια μεγάλη περιοχή απ' όπου περνάει όλη η γκάμα συναισθημάτων. Στενοχώρια, δάκρια, χαρά, λύπη, άγχος. Οι δάσκαλοι στη σχολή μάς έλεγαν ότι είναι μια «περιοχή» φτιαγμένη για να δέχεται πολλά, όμως επειδή είμαι περισσότερο ευαίσθητος απ' όσο πρέπει, σκεφτόμουν να φύγω γιατί δεν ήθελα άλλη απόρριψη και στενοχώρια.

Την υποκριτική ποιος σου την έβαλε στο μυαλό;

Τα καλοκαίρια που πηγαίναμε στο χωριό των γονιών μου, την Αγία Σοφία έξω από το Αγρίνιο, γίνονταν φεστιβάλ θεάτρου και χορού. Στην αυλή του σπιτιού μας καλούσα θείους και θείες, γιαγιάδες και παππούδες, τους έβαζα να καθίσουν σε καρέκλες, έδιναν ένα μικρό ποσό για εισιτήριο και μαζί με άλλα παιδιά έστηνα παραστάσεις. Η γιαγιά μου ακόμα τα θυμάται και συγκινείται. Το μικρόβιο μού μπήκε στην ερασιτεχνική ομάδα του Πανεπιστημίου, οι φίλοι μου έλεγαν ότι είναι μια μορφή ψυχανάλυσης. Επειδή είμαι λίγο σκυλί πίστευα ότι θα περάσω, παρ' όλο που ήξερα για την κούραση, τα castings και τις απορρίψεις.

Οι γονείς σου τι είπαν;

Ενώ έχουν μεγαλώσει στην επαρχία είναι αρκετά ανοιχτόμυαλοι, ήρθαν στην Αθήνα χωρίς να έχουν οικονομική άνεση και μας μεγάλωσαν σαν βασιλιάδες, είναι πάντα δίπλα μας, το άγχος τους ήταν πώς... διαβάστε την συνέχεια εδώ