Αυτοκτονία σοκ στον Ήλιο - Ο θάνατος που τσακίζει την Μαρία

Αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτοκτονία σοκ στον Ήλιο - Ο θάνατος που τσακίζει την Μαρία

Κανονικό σοκ πρόκειται να προκαλέσει η αυτοκτονία που θα σημειωθεί στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος. Ο θάνατος αυτός πρόκειται να τσακίσει για τα καλά την Μαρία, η οποία θα χάσει ένα πολύ κοντινό της πρόσωπο.

Το σκοτεινό παρελθόν της Αγγελικής έχει αρχίσει πλέον να ξεδιπλώνεται και μαζί με αυτό αποκαλύπτεται και η αλήθεια για τους ανθρώπους που την οδήγησαν στον θάνατο και είναι υπεράνω πάσης υποψίας. Κύρια υπαίτια τόσο για την εμπλοκή της κοπέλας στην πορνεία όσο και για τον θάνατό της είναι η Αννα, η φίλη και συνεργάτιδα της Μαρίας, που δεν μπορεί πια να κρυφτεί.

Η Λήδα μαζί με τον αστυνόμο προσπαθούν να βρουν ακόμη περισσότερα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον δολοφόνο της Αγγελικής. Ανακαλύπτουν το ξενοδοχείο που πήγαινε η κοπέλα με τους πελάτες της. Δείτε εδώ και τα άσχημα νέα που κυκλοφόρησαν για τη σειρά.

Ήλιος νέα επεισόδια

Η Λήδα κάποια στιγμή θυμάται ότι είχε δει την αδελφή της να βγαίνει από αυτό το μέρος και να την περιμένει στο αυτοκίνητό της η Αννα, η φίλη της μητέρας της και συνέταιρος στο μαγαζί καλλυντικών. Αυτή την πληροφορία τη λέει στον Δημήτρη, ο οποίος αμέσως την καλεί για ανάκριση. Εκείνη στην αρχή δεν παραδέχεται ότι έχει κάποια σχέση με την όλη υπόθεση και προσπαθεί να βρει διάφορες δικαιολογίες για να υπεκφύγει από την κατάσταση. «Δεν θυμάμαι. Εχουν περάσει τόσα χρόνια» λέει.

«Για θυμήσου καλύτερα. Δεν μπορεί να μη θυμάσαι. Περίμενες την Αγγελική έξω από το ξενοδοχείο. Υπάρχουν μάρτυρες» της επαναλαμβάνει. Μετά από μεγάλη πίεση η Αννα «σπάει» και τα ομολογεί όλα.

Η σύγκρουση Μαρίας και Αννας και η αυτοκτονία σοκ στον Ήλιο

Η Αγγελική ζητούσε χρήματα από τους γονείς της για να αποκτήσει αυτά που ήθελε. Εκείνοι της αρνιόντουσαν και τότε η κοπέλα απευθύνθηκε στην Αννα, που την οδήγησε σε αυτά τα σκοτεινά μονοπάτια. Ομως κάποια στιγμή η Αγγελική ήθελε να σταματήσει να εκδίδεται. Αλλωστε, είχε πιάσει το μεγάλο... κελεπούρι, τον Φίλιππο, που θα της εξασφάλιζε ό,τι ήθελε.

Η Αννα, όμως, δεν ήταν διατεθειμένη να την αφήσει τόσο εύκολα να φύγει. Τότε η Αγγελική την απείλησε ότι θα τα πει όλα στους γονείς της. Η γυναίκα δεν μπορούσε να το διακινδυνεύσει. Προκειμένου να τη φοβίσει, της έριξε δηλητήριο. Δεν ήθελε να τη σκοτώσει, αλλά να την προειδοποιήσει ότι δεν μπορεί να ξεφύγει τόσο εύκολα όσο νόμιζε.

Ομως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζε, καθώς η Αγγελική πέθανε. Και τότε εκείνη προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις έρευνες και να εξαφανίσει κάθε ίχνος υποψίας που θα τη συνέδεε με τον θάνατο της Αγγελικής, έριξε το πτώμα της στη θάλασσα για να φανεί ως αυτοκτονία.

Τώρα η Αννα έχει να αντιμετωπίσει τη Μαρία, που τη θεωρούσε την καλύτερή της φίλη. Πώς να την αντικρίσει; Τι να της πει; Πώς να την κοιτάξει στα μάτια; Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη, μοιραία και σφοδρή. Και τότε η Αννα δεν θα αντέξει από την πίεση και τις τύψεις που τόσα χρόνια προσπαθούσε να κατευνάσει. Πλέον είναι καταδικασμένη. Ετσι αποφασίζει να βάλει η ίδια τέλος στη ζωή της. Και το κάνει.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη