Νέο ζευγάρι στην Elif - Βρίσκει τον έρωτα η...

Ανατροπή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νέο ζευγάρι στην Elif - Βρίσκει τον έρωτα η...

Τα πάνω κάτω πρόκειται να έρθουν με τις νέες εξελίξεις της επιτυχημένης ξένης σειράς του Star, Elif καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, πρόκειται να γίνει μία προσπάθεια για να δημιουργηθεί ένα νέο ζευγάρι, καθώς ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρας βρίσκει τον έρωτα.

Ο Κερέμ υποδέχεται στην πισίνα τους φίλους του και ένας από αυτούς, ο Τολγκά, παρατηρεί τη Ρεϊχάν και δείχνει να του αρέσει καθώς την κοιτάζει συνέχεια. Κάποια στιγμή βρίσκει ευκαιρία και την πλησιάζει, ενώ τη φλερτάρει επίμονα. Η Ρεϊχάν απομακρύνεται και η Παρλά, που παρατηρεί τόση ώρα όσα διαδραματίζονται, πλησιάζει τον Τολγκά και του βάζει στοίχημα ότι δεν μπορεί να την κατακτήσει.

Έτσι γίνεται η προσπάθεια για να δημιουργηθεί ένα νέο ζευγάρι στην Elif

Εκείνος δέχεται την πρόκλησή της και ισχυρίζεται πως θα κατακτήσει τη Ρεϊχάν. Στη συνέχεια, ο Τολγκά κάνει ερωτήσεις στον Κερέμ σχετικά με την κοπέλα, ο Κερέμ καταλαβαίνει τις προθέσεις του φίλου του και δεν του αρέσουν καθόλου.

Εκνευρίζεται ακόμα περισσότερο όταν η Παρλά του λέει πως και η Ρεϊχάν δείχνει ενδιαφέρον για τον φίλο του. Ο Τολγκά ακολουθεί τη Ρεϊχάν και τη φλερτάρει άκομψα, όταν προσπαθεί να της χαϊδέψει τα μαλλιά. Ο Κερέμ τους βλέπει από μακριά και φεύγει προτού δει τη Ρεϊχάν να διώχνει τον Τολγκά και να του φωνάζει.

Δείτε εδώ και το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας για τη Χουμεϊρά που παθαίνει αμοκ.

Elif spoiler Ρεϊχάν

Παρεξηγεί την κατάσταση και πιστεύει πως η Παρλά έχει δίκιο και ότι η Ρεϊχάν έχει γοητευθεί από τον φίλο του. Το πάρτι τελειώνει και η Ρεϊχάν αφήνει το τηλέφωνο του Τολγκά στην κουζίνα γιατί νομίζει πως ανήκει στον Κερέμ. Αργά το βράδυ ο νεαρός πάει στην έπαυλη να αναζητήσει το κινητό του και η Ρεϊχάν ανοίγει την πόρτα. Εκείνη του δίνει το τηλέφωνό του κι αυτός επιμένει να της ζητάει να βγουν ραντεβού. Η Ρεϊχάν γίνεται έξαλλη μαζί του και τον διώχνει, αλλά εκείνος είναι πεισματάρης και δεν το βάζει κάτω.

«Δεν θέλω ούτε να σε ξαναδώ, ούτε να βγω μαζί σου ραντεβού», του λέει, αλλά εκείνος συνεχίζει: «Μα γιατί δεν μου δίνεις μια ευκαιρία; Για ποιο λόγο δεν θέλεις;». Στο μεταξύ, ο Κερέμ που έχει ζητήσει αρκετή ώρα καφέ από τη Ρεϊχάν, κατεβαίνει κάτω να δει γιατί η κοπέλα αργεί και τη βλέπει μαζί με τον φίλο του από μακριά και για ακόμα μια φορά παρεξηγεί την κατάσταση.

Αργότερα, η Ρεϊχάν πηγαίνει καφέ στον Κερέμ και εκείνος τη ρωτάει γιατί άργησε και εκείνη του λέει: «Είμαι μόνη μου στην κουζίνα και έχω δουλειές». Ο Κερέμ όμως ξέρει πως δεν λέει αλήθεια και εκνευρίζεται! Της ζητάει να φύγει και συνειδητοποιεί πως ζηλεύει! Την επόμενη μέρα κάποιος στέλνει λουλούδια στη Ρεϊχάν. Ο Κερέμ τα βλέπει και η ζήλια τον τρελαίνει. Διαβάζει το σημείωμα και καταλαβαίνει πως τα έστειλε ο Τολγκά.

Ο Κερέμ δίνει τα λουλούδια στη Ρεϊχάν στην κουζίνα και φεύγει θυμωμένος. Εκείνη κοιτάζει σαστισμένη και δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο έχει αυτή τη συμπεριφορά απέναντί της. Η Ρεϊχάν διαβάζει το σημείωμα και γίνεται έξαλλη όταν συνειδητοποιεί πως είναι από τον Τολγκά. Δεν της αρέσει αυτός ο νεαρός, αλλά ούτε και ο τρόπος που την πολιορκεί και έτσι πετάει τα λουλούδια στα σκουπίδια…

Από τη Γιάννα Παπανικολάου για το TV24

TAGS