«Βόμβες» μεγατόνων απόψε 27/10 - Ένα χωρισμός και μια εγκυμοσύνη στις 8 Λέξεις

Ένα από τα πιο συγκλονιστικά επεισόδια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Βόμβες» μεγατόνων απόψε 27/10 - Ένα χωρισμός και μια εγκυμοσύνη στις 8 Λέξεις

Μεγατόνων είναι οι «βόμβες» που θα σκπάσουν απόψε 27/10 στις 8 Λέξεις. Θα γίνουν γνωστά, μια εγκυμοσύνη και ένας χωρισμός. Ενώ, η οικογένεια Μαρόγλου, βιώνει τον θρήνο.

Αυτές είναι οι «βόμβες» μεγατόνων που θα σκάσουν απόψε 27/10 στις 8 Λέξεις

8 ΛΕΞΕΙΣ Επεισόδιο 67 β κύκλος

Ο Φοίβος το σκάει από το σπίτι, αλλά η αστυνομία τον κυκλώνει και τελικά συλλαμβάνεται. Ο Μιλτιάδης ενημερώνει την Ιφιγένεια για τα νέα κι εκείνη συγκλονισμένη παίρνει το πρώτο αεροπλάνο για Αθήνα. Η Ναυσικά με τον Μιχαήλ μαθαίνουν τι έχει συμβεί κι ο Μιχαήλ συνδυάζει το γεγονός με την επικείμενη παραίτηση του Μιλτιάδη. Παράλληλα, η Κατερίνα κατηγορεί τον Μιλτιάδη για την επιλογή του να καταδώσει τον γιο τους και παθαίνει παράκρουση όταν μαθαίνει για τη σύλληψή του.

8 Λέξεις εγκυμοσύνη Αλίκης

Ο Φοίβος αρνείται να συνεργαστεί με τις αστυνομικές αρχές και παρόλο που ομολογεί, δεν δείχνει διατεθειμένος να μπει σε λεπτομέρειες για τη δράση του όλα αυτά τα χρόνια. Η Σμαράγδα τηλεφωνεί στον Λουκά που αγνοεί την κατάσταση κι αποφασίζει να γυρίσει πίσω. Η Ελισάβετ εκφωνεί το πρώτο της δελτίο και στο πάνελ μαζί της βρίσκεται κι ο Σίμος. Ο Οδυσσέας κι Έρση, σοκαρισμένοι από τα γεγονότα, αποφασίζουν να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους και να δώσουν μια ευκαιρία στον γάμο τους.

8 ΛΕΞΕΙΣ Επεισόδιο 68 β κύκλος

Η πρώτη εκπομπή της Ελισάβετ ολοκληρώνεται με επιτυχία και ο Αιμίλιος φαίνεται να “τρώει πόρτα” από τη νεαρή παρουσιάστρια. Η Ηλιάνα λέει στον πατέρα της ότι έκανε πρόταση στη Σμαράγδα για να δουλέψει ως ενδυματολόγος στο κανάλι και η αντίδραση του Άκη τα λέει όλα. Στο μεταξύ, ο Αιμίλιος βλέπει έναν εφιάλτη που αποκαλύπτει κάτι τραγικό για το παρελθόν του. Ο Λουκάς επιστρέφει στην Ελλάδα, θέλοντας να συμπαρασταθεί κι αυτός στην οικογένεια Μαρόγλου. Ο Αλέκος, με εντολή του Άκη, φτάνει στην Κέρκυρα και πάει κατ’ ευθείαν στο σουβλατζίδικο του Φρίξου για να τον γνωρίσει αυτοπροσώπως.

Η Βικτώρια είναι έτοιμη να χωρίσει τον Δημήτρη μέχρι τη στιγμή που ο Άκης τής λέει κάτι που ανατρέπει τα πάντα. Η Αλίκη ανακοινώνει στον Έκτορα ότι είναι έγκυος και το ζευγάρι μπαίνει σε καινούριες περιπέτειες. Η Βικτώρια συναντιέται με τον Μιχαήλ και τελειώνει οριστικά μαζί του. Η Κατερίνα βρίσκεται σε πλήρη απελπισία και με δάκρυα στα μάτια ρωτάει τον Φοίβο, στο κελί της φυλακής, γιατί έκανε όλα αυτά τα εγκλήματα.

«Βόμβα» στις 8 Λέξεις - Ο Μιχαήλ κλέβει τη Βικτώρια πριν τον γάμο

Σαν "βόμβα" πρόκειται να σκάσουν οι νέες εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ΣΚΑΪ, 8 Λέξεις, καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας, ο Μιχάηλ θα πάρει την μεγάλη απόφαση να "κλέψει" την Βικτώρια πριν από τον γάμο της με τον Δημήτρη.

Η Βικτώρια, παρότι ετοιμάζεται για τον γάμο της, δεν καταφέρνει να αντισταθεί σε αυτό που νιώθει για τον Μιχαήλ και το παράνομο ζευγάρι περνάει ένα ακόμα βράδυ μαζί. Βλέποντας ότι αυτό που πάει να κάνει είναι ένα τεράστιο λάθος, αποφασίζει να ακυρώσει τον γάμο αλλά και πάλι οι συγκυρίες δεν τη βοηθούν.

Στο σπίτι των Αρώνηδων οι ετοιμασίες του γάμου βρίσκονται στην τελική ευθεία και ο Δημήτρης προβάρει το κοστούμι του. Παράλληλα, όμως, η Βικτώρια παίρνει τη μεγάλη απόφαση, πάει στο γραφείο του Ακη και ετοιμάζεται να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Ωστόσο, πριν προλάβει να πετάξει τη... βόμβα, ο Ακης την προλαβαίνει και την ενημερώνει: «Καλά, αυτός ο γάμος θα μείνει στην ιστορία, δεν μπορείς να φανταστείς τι έχω ετοιμάσει. Ενα σου λέω μόνο. Θα παρεβρεθούν όλοι οι πολιτικοί της χώρας, υπουργοί, βουλευτές και επιχειρηματίες. Ολη η αφρόκρεμα της χώρας.

Χαμός θα γίνει. Θα μιλάνε για χρόνια για τον γάμο του γιου μου», υποστηρίζει και Βικτώρια αισθάνεται ότι τη δεσμεύει ακόμα περισσότερο και κάνει πίσω. Μάλιστα ο Ακης θέλει να γίνει η μικρή του κόρη παρανυφάκι στον γάμο του Δημήτρη, αλλά η αντίδραση της Σμαράγδας τον αποτρέπει πλήρως από κάτι τέτοιο.

Την ίδια στιγμή ο Μιχαήλ, απελπισμένος, θέλει έναν ακόμα σύμμαχο στο δράμα του και αποφασίζει να μιλήσει στον Οδυσσέα, ο οποίος τον παρακινεί να τη διεκδικήσει από τον Δημήτρη: «Κάνε κάτι έστω και την τελευταία στιγμή», του λέει. Η μέρα του γάμου φτάνει και ο Ακης Αρώνης γλεντάει από το πρωί, καθώς τόσο καιρό περίμενε το μεγάλο γεγονός, προκειμένου να λάμψει για μια ακόμα φορά το άστρο της οικογένειας στους κοινωνικούς και πολιτικούς κύκλους.

Παράλληλα η Βικτώρια, διαλυμένη ψυχολογικά, ξεκινάει να ετοιμαστεί για να ντυθεί νύφη, ενώ ο Μιχαήλ τη βομβαρδίζει με μηνύματα στο κινητό, παρακαλώντας τη να ματαιώσει τον γάμο: «Μην το κάνεις, σε παρακαλώ. Φύγε πριν είναι αργά και για τους δυο μας.

Δείτε εδώ και ποιο ζευγάρι χωρίζει στις 8 Λέξεις.

Έτσι θα αποφασίσει ο Μιχαήλ να κλέψει τη Βικτώρια πριν τον γάμο στις 8 Λέξεις

Θα σε περιμένω!», της γράφει. Παράλληλα ο Οδυσσέας, από την Κέρκυρα, παρακολουθεί την κατάσταση και εμψυχώνει τον αδελφό του, παρακινώντας τον να πάει στο σπίτι της Βικτώριας: «Πήγαινε σπίτι της, πάρ’ την εσύ και φύγετε. Κρυφτείτε», του λέει.

Ο Μιχαήλ γεμάτος αγωνία καταφέρνει τελικά, στο παρά πέντε, να πείσει τη Βικτώρια να τηλεφωνήσει στον Ακη Αρώνη και να ακυρώσει τον γάμο, ενώ ο Μιχαήλ εξηγεί στον Μάρκο πώς έχει η κατάσταση με τη Βικτώρια κι εκείνος δέχεται να τους κρύψει σπίτι του: «Εντάξει, ελάτε εδώ να μείνετε όσο θέλετε. Θα φροντίσω να μην πλησιάσει κανείς το σπίτι. Θα είστε ασφαλείς και μετά βλέπετε τι θα κάνετε, γιατί ο Αρώνης δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια», τους τονίζει.

8 Λέξεις Μιχαήλ Βικτώρια γάμος

Την ίδια ώρα, ο Ακης βιώνει το μεγαλύτερο ρεζιλίκι της ζωής του, καθώς αναγκάζεται να αναβάλει τον γάμο με τη δικαιολογία ότι ο Δημήτρης έπαθε δηλητηρίαση. Αλλά και ο Δημήτρης, έξαλλος με τη Βικτώρια, την ψάχνει παντού, αλλά μάταια. Στο μεταξύ ο Μιχαήλ ενημερώνει τον Οδυσσέα για τις εξελίξεις κι εκείνος με τη σειρά του εκμυστηρεύεται το μυστικό στην Ερση, που προμηνύει άσχημες εξελίξεις: «Θα έχουμε μπελάδες Οδυσσέα και να μου το θυμηθείς, μετά από αυτό το φιάσκο οι Αρώνηδες είναι ικανοί να γκρεμίσουν τον κόσμο». Και είχε δίκιο καθώς ο Ακης ετοιμάζεται να εκδικηθεί και βάζει ντεντέκτιβ για να εντοπίσει τη Βικτώρια.

Ο Ακης υποψιάζεται ότι η Σμαράγδα τον κοροϊδεύει

Ο Σίμος και η Σμαράγδα ξεκλέβουν ένα διήμερο στη Χαλκίδα, κρυφά από όλους. Κι ενώ ο Σίμος με τη Σμαράγδα περνάνε όμορφα στη Χαλκίδα, ο Αρώνης πάει στο ατελιέ, το βρίσκει κλειστό κι δεν θα το αφήνει να περάσει έτσι…

Ο Ακης εξοργίζεται με το ψέμα της Σμαράγδας κι αμέσως του μπαίνουν υποψίες ότι τα έχει ξαναβρεί με τον Σίμο και είναι κάπου μαζί. Ετσι, βάζει τον Αλέκο να πάρει τον Σίμο τηλέφωνο και να τον καλέσει σε ραντεβού.Ο Σίμος καταλαβαίνει ότι ο Αρώνης τους έχει πάρει χαμπάρι, θα καταφέρει όμως να θολώσει τα νερά;