Εσχάτη προδοσία στο Παρουσιάστε του ΑΝΤ1 - Το 27/10 επεισόδιο είναι... ανατρεπτικό

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εσχάτη προδοσία στο Παρουσιάστε του ΑΝΤ1 - Το 27/10 επεισόδιο είναι... ανατρεπτικό

Μια έσχατη προδοσία θα δούμε στο σημερινό 27/10 επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, Παρουσιάστε, το οποίο θα είναι άκρως ανατρεπτικό.

Τρίτη 27 Οκτωβρίου - Παρουσιάστε - Περίληψη Επεισόδιο 10

Εσχάτη προδοσία! Όλοι οι φαντάροι του Γούλα πήγαν στο πάρτι του Σκορδά, και η τιμωρία έχει μπόλικο καψόνι. Βέβαια ούτε οι φαντάροι του Σκορδά τη γλιτώνουν όταν εκείνος ανακαλύψει ότι έφεραν λαθραία αλκοόλ στο πάρτι των γενεθλίων του. Απ' την πολύ καμπάνα, οι φαντάροι κάνουν παράπονα στον Ταξίαρχο για κακομεταχείριση. Η κόντρα για το ποιος πρέπει να είναι τελικά διοικητής του στρατοπέδου ξαναφουντώνει! Για να λύσουν επιτέλους το θέμα, ο Γούλας και ο Σκορδάς καταφεύγουν σε μια πρωτότυπη λύση: Εκλογές! Ποιος θα νικήσει; Την ίδια ώρα, η είδηση για το φιλί μεταξύ Καρυπίδη και Βαρκάρη φέρνει τον Μέγα στα όριά του, και απειλεί να μεταφέρει την πληροφορία στον πατέρα της…

«Βόμβα» θα σκάσει στα νέα επεισόδια της σειράς, καθώς 2 νέα πρόσωπα θα εισβάλλουν και θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Συγκλονίζει ηθοποιός της σειράς του ΑΝΤ1, Παρουσιάστε: "Είχα μείνει με 300 ευρώ στην καραντίνα..."

Στα οκτώ της χρόνια ο Παύλος Σιδηρόπουλος της έδινε να ακούσει πρώτη τα τραγούδια του. Λίγα χρόνια μετά, ο θείος της Γιάννης Μπέζος της εμπιστευόταν τον πρώτο της τηλεοπτικό ρόλο και δύο δεκαετίες αργότερα ξαναβρίσκονται τηλεοπτικά στην κωμωδία του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε» που ήρθε σε μια δύσκολη οικονομικά στιγμή για εκείνη, αλλά και συναισθηματικά φορτισμένη.

Στη ζωή της Βαλέριας Κουρούπη όλα έρχονται καρμικά. Ακόμη και ο χωρισμός της μετά από 20 χρόνια με τον σύζυγό της, για τον οποίο μιλά με πολύ τρυφερά λόγια. Είναι ο άντρας που της καθόρισε τη ζωή, όπως την καθόρισαν και οι γονείς της που είναι φύλακες-άγγελοί της, αλλά και ο έφηβος γιος της, με τον οποίο μιλά από τώρα για τη στιγμή που θα κληθεί και εκείνος να υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα!

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Βαλέρια Κουρούπη περιοδικό You

Συναισθηματικά είσαι επηρεασμένη που συναντιέσαι ξανά τηλεοπτικά με τον Γιάννη Μπέζο;

Όταν δουλεύω με τον Γιάννη ενθουσιάζομαι σαν παιδί, γιατί πάντα κάτι έχω να μάθω από εκείνον. Έχουμε κοινούς κώδικες, είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μπορώ να συνεννοηθώ, γνωρίζω τι του αρέσει και τι όχι. Αυτή η άμεση συνεννόηση σε μια δουλειά σαν τη δική μας, που είναι απαιτητική, είναι παράλληλα και μια πρόκληση. Πάντα με πάει ένα βήμα παρακάτω ο Γιάννης.

Στον ρόλο σου ως Γλυκερία δουλεύεις για τον διοικητή Σκορδά, αλλά είσαι ερωτευμένη με τον Γούλα που υποδύεται εκείνος...

Είναι τρελαμένη μαζί του, παρόλο που είναι ορκισμένος εχθρός του διοικητή της. Η Γλυκερία στον ρόλο της μπορεί να είναι τρελή, αλλά έχει καλές προθέσεις και είναι πάντα ο εξισορροπητικός παράγοντας στη σχέση τους. Όταν το καλοκαίρι με πήραν από τον ΑΝΤ1 για το «Παρουσιάστε», μόλις διάβασα το σενάριο είπα αμέσως το «ναι» χωρίς καν να ξέρω ακόμη ποιοι θα συμμετέχουν.

Σε έχει βοηθήσει ο Γιάννης κάποια στιγμή στην καριέρα σου, είτε όταν δεν είχες δουλειά είτε όταν ένιωθες ότι βρίσκεσαι σε τέλμα;

Η βοήθεια που μου έχει προσφέρει δίνοντάς μου έναν βασικό ρόλο στην πρώτη μου δουλειά, στο «Εκείνες και εγώ», ήταν το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να μου κάνει. Αλλά αυτόν τον ρόλο δεν μου τον έδωσε για να με βοηθήσει, αλλά γιατί πίστευε σε μένα. Όταν τον ρώτησα μήπως πουν ότι το κάνει γιατί είμαι ανιψιά του, μου είχε απαντήσει «αν είσαι καλή στον ρόλο δεν θα το πουν. Αν δεν είσαι, θα το πουν». Και όντως, κανείς τότε δεν ασχολήθηκε με αυτό. Πάντα ωστόσο με έχει έννοια, είναι ένας πολύ γλυκός και ευαίσθητος άνθρωπος. Ποτέ όμως δεν θα μου προτείνει κάτι επαγγελματικό -κυρίως στο θέατρο που έχουμε δουλέψει πολύ μαζί- αν δεν είναι απολύτως σίγουρος ότι μου ταιριάζει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ