Τα πάνω κάτω στο Έλα στη θέση μου σήμερα 29/10 - Ο Θοδωρής φρικάρει όταν...

Ο Βλάσης «τσακώνεται» ξανά με τη Θάλεια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα πάνω κάτω στο Έλα στη θέση μου σήμερα 29/10 - Ο Θοδωρής φρικάρει όταν...

Το σημερινό 29/10 επεισόδιο του Έλα στη θέση μου θα φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή των φανατικών τηλεθεατών αφού όχι μόνο ο Θοδωρής θα φρικάρει όταν καταλάβει πως δεν μπορεί να ξαναφάει φαγητό από το μαγαζί του αλλά και η Θάλεια θα βρεθεί σε αδιέξοδο!

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά το σημερινό επεισόδιο πριν παιχτεί στον ALPHA!

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 34 β κύκλος

Ο Βλάσης «τσακώνεται» με τη Θάλεια γιατί του αναφέρει πάλι το θέμα του Καγκαλούδη, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να ισορροπήσει τις παλαβομάρες της Σύλβιας. Ο Θοδωρής συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να ξαναφάει κρέας στο μαγαζί του και φρικάρει. Το δείπνο του Αχιλλέα και της Ρενάτας καταλήγει σε φιάσκο.

Η Κέντρα δεν βρίσκει τον Αχιλλέα στην αυλή, αλλά εκείνος προλαβαίνει και σώζει την κατάσταση. Ο Φώτης πιάνει τον Ατσαλάκη έξω από την έπαυλη, την ώρα που ο Μάρκος προσπαθεί να ηρεμήσει τη Ρενάτα. Πώς θα την παλέψει η Φαίη που νοίκιασε ένα σπίτι δίπλα από τον Θοδωρή και πώς θα αντιδράσει η Θάλεια όταν ο Βλάσης επιμένει να αποδείξει τις αδικίες του Καγκαλούδη;

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο!

Ερωτεύεται ξανά ο Θοδωρής - Ραγδαίες εξελίξεις στο Έλα στη θέση μου

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως το τέλος με την Μπεάτα είναι οριστικό αφού δεν μπορεί για κανένα λόγο να συγχωρέσει το ότι την έπεσε στον γιο του. Το πραγματικό της πρόσωπο πλέον έχει αποκαλυφθεί και... δεν ζητάει ούτε η ίδια συγχώρεση!Μπορεί ο Θοδωρής να δείξει μεγαλοψυχία και να την συγχωρέσει σε ανθρώπινο επίπεδο αλλά δεν θα την δεχτεί ποτέ πίσω και θα είναι αρκετά επιφυλακτικό απέναντί της. Αντιθέτως, η Μαρίνα θα του αλλάξει την ζωή αφού η κόντρα που είχαν μεταλλάχθηκε σε τρομερή αγάπη.

Πέμπτη σεζόν έλα στη θέση μου

Ο Θοδωρής αισθάνεται πολύ όμορφα μαζί της. Τώρα στην πέμπτη σεζόν του Έλα στην θέση μου ο Θοδωρής ενδέχεται να βρει τον έρωτα στα μάτια μιας γυναίκας που θα του αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία! Τουλάχιστον έτσι λένε οι δικές μας πληροφορίες, για να δούμε...