Στην υγείας μας ρε παιδιά: Ανακοίνωση από τον ΣΚΑΙ για την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου

Θα εκτοξευτεί η τηλεθέαση του Σαββάτου 31/10

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στην υγείας μας ρε παιδιά: Ανακοίνωση από τον ΣΚΑΙ για την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου

Ακόμα ένα Σάββατο που θα μας κρατήσει συντροφιά η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, Στην υγεία μας ρε παιδιά! Ο ΣΚΑΙ με μια ανακοίνωση που έστειλε πριν από λίγη ώρα έκανε γνωστούς τους καλεσμένους!

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τον Στην υγεία μας ρε παιδιά

Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα σε μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες τραγουδίστριες, την Γλυκερία, έχει ετοιμάσει η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Ένα μουσικό ταξίδι από τον Μάνο Χατζηδάκι ως το ρεμπέτικο και από το παραδοσιακό ως το έντεχνο τραγούδι.

Η εξαιρετική ερμηνεύτρια «υπογράφει» καλλιτεχνικά ένα πρόγραμμα γεμάτο από ξεχωριστές στιγμές και ντουέτα που εντυπωσιάζουν. Στο πλάι της βρίσκονται η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Χρήστος Θηβαίος, η Ευρυδίκη, ο Γιώργος Καραδήμος, ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, ο Θοδωρής Μέρμηγκας και η Ειρήνη Τουμπάκη. Το δικό τους μελωδικό τόνο δίνουν επίσης η Φιλαρμονική του Δήμου Βόλου και η νεανική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου.

Μία παρέα μαζί τους γίνονται ο Τάσος Χαλκιάς, ο Απόστολος Γκλέτσος, η Θάλεια Ματίκα, ο Κούλλης Νικολάου, ο Κώστας Αποστολάκης, η Πηγή Δεβετζή, ο Μιλτιάδης Παναγιωτόπουλος και η Ιφιγένεια Τζιόλα απολαμβάνοντας τις σπουδαίες ερμηνείες και τα διαχρονικά τραγούδια σε αυτό το ξεχωριστό αφιέρωμα στην αγαπημένη Γλυκερία.

Άσχημα μαντάτα για τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το Στην υγειά μας ρε παιδιά

Πριν από λίγη ώρα, έφτασαν τα χθεσινά (24/10) νούμερα τηλεθέασης και τα μαντάτα για τον Σπύρο Παπαδόπουλο φαίνεται πως είναι πολύ άσχημα, αφού ο παρουσιαστής σημείωσε κακά ποσοστά και βγήκε προτελευταίος στην prime time.

Το Στην υγειά μας ρε παιδιά επέστρεψε για μία ακόμα χρονιά στον ΣΚΑΪ, ωστόσο μέχρι στιγμής, τα νούμερα που σημειώνει δεν είναι τα επιθυμητά.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δεν πρόκειται για μία από τις πιο κλασικές και αγαπημένες εκπομπές του καναλιού και σε κάθε περίπτωση ο ΣΚΑΪ συνεχίζει να δείχνει εμπιστοσύνη στον έμπειρο παρουσιαστή παρά τις μικρές ατυχίες που είχε τις τελευταίες εβδομάδες.

Σπύρος Παπαδόπουλος τηλεθέαση

Με αυτά τα νούμερα ήρθαν τα άσχημα μαντάτα για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Παπαδόπουλος σημείωσε 7,9% στο δυναμικό κοινό και βρέθηκε μία θέση πριν το τέλος.

Prime time

  • AΝΤ1: Ταξί 9,1
  • ALPHA: Ο γόης 14,7
  • STAR: Ο γιος του Μεγαλοπατούσα 16,3
  • ΣΚΑΙ: Στην υγειά μας ρε παιδιά 7,9
  • OPEN: J2US 17,6
  • Mega: Ξύπνα Βασίλη 7,6