Τραγική κατάληξη στις Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη χαροπαλεύει στο νοσοκομείο μετά από...

Διώχνουν τον Βόσκαρη από την φυλακή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγική κατάληξη στις Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη χαροπαλεύει στο νοσοκομείο μετά από...

Τραγική κατάληξη θα έχει η Ελένη στα νέα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες, καθώς θα την δούμε μετά από πυροβολισμό να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο. Ενώ από την άλλημ θα διώξουν τον Βόσκαρη από τις φυλακές.

Κι ενώ η Ελένη δραπετεύει από τη φυλακή, ένα απρόσμενο περιστατικό θα τη γυρίσει πίσω στο κελί της, όμως η ζωή για εκείνη από εκείνο το σημείο και μετά θα αλλάξει ριζικά! Το TV4 σας παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα τις συγκλονιστικές στιγμές που θα ζήσει η Ελένη Σταμίρη.

Η βίαιη αποβολή της Ελένης οδηγεί τη Φωτεινή και τον Γκούμα στο να βοηθήσουν τη Σταμίρη με κάθε τρόπο προκειμένου να φύγει από εκεί και να γλιτώσει από τα χέρια του Βόσκαρη. Ετσι, ο Γκούμας τηλεφωνεί ανώνυμα στον Λάμπρο και τον ενημερώνει για τα όσα ζει η αρραβωνιαστικιά του στα χέρια του αδίστακτου διευθυντή των φυλακών. Ο Λάμπρος αναστατώνεται με όσα ακούει και επισκέπτεται την Ελένη στη φυλακή και χωρίς να της αφήνει άλλα περιθώρια, απαιτεί να μάθει όλα όσα της συμβαίνουν εδώ και έξι χρόνια, αλλά και τους λόγους που τον αποφεύγει. Εκείνη μαζεύει όσο κουράγιο της απέμεινε και του εξιστορεί τα βασανιστήρια του Βόσκαρη (αποφεύγοντας να του πει για τον βιασμό και την εγκυμοσύνη της) αλλά και ότι είχε δει τη Μυρσίνη στις φυλακές, όπως και την άγνωστη φιλία του με τον Σέργιο. Ο Λάμπρος γίνεται έξαλλος και ζητάει τη βοήθεια του Προύσαλη για να μάθει το ποιόν του Βόσκαρη! Ραγδαίες εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες. Εκτός σειράς η Ανέτ. Τι συμβαίνει;

Την ίδια ώρα, η Χριστίνα έχει μια παράτολμη ιδέα που θα μπορούσε να τις γλιτώσει όλες από τα δεινά τους, όταν προτείνει να δραπετεύσουν από τη φυλακή. Τόσο η Ελένη όσο και η Φωτεινή προσπαθούν να την αποτρέψουν και της τονίζουν πόσο επικίνδυνο είναι όλο αυτό, αλλά εκείνη επιμένει: «Και τι προτιμάτε; Να είμαστε εδώ μέσα μια ζωή και να μας φέρονται σαν ζώα;». Η Φωτεινή τελικά συμφωνεί να αποδράσει κι εκείνη μαζί της, αλλά η Ελένη συνεχίζει να αρνείται, ωστόσο θα βρει τρόπο να τις βοηθήσει να το πετύχουν.

Το ίδιο βράδυ ο Βόσκαρης φέρνει την Ελένη στο σπίτι του και εκείνη καταφέρνει να πάρει το κλειδί του! Στο μεταξύ η Χατζίδου έχει υποψιαστεί τι σκαρώνουν οι τρεις φυλακισμένες και τις παρακολουθεί στενά. Μάλιστα, η Μαίρη καταφέρνει να βρει το κλειδί του Βόσκαρη στα πράγματα της Ελένης και την απειλεί: «Τι ετοιμάζεις, Σταμίρη; Ο Μάνος το ξέρει; Αραγε τι θα κάνει αν το μάθει;», τη ρωτάει και η Ελένη της φωνάζει: «Πώς τολμάς και ψάχνεις τα πράγματά μου;». Η Μαίρη συνεχίζει: «Ηρέμησε Σταμίρη, οι απειλές σου εδώ δεν περνάνε! Λοιπόν, έχεις δύο επιλογές ή αποκαλύπτω όλη την αλήθεια στον Μάνο ή θα υπολογίσετε κι εμένα στην απόδραση και αφήστε όλα τα άλλα πάνω μου». Η Ελένη δεν έχει παρά να συμφωνήσει, αλλά κάτι μέσα της την τρώει πως πρόκειται για παγίδα και προσπαθεί μάταια να πείσει τη Φωτεινή και τη Χριστίνα να κάνουν πίσω από το σχέδιό τους. Μαζί με τη Χατζίδου, που ρίχνει στάχτη στα μάτια του Βόσκαρη, αποφασίζουν να προχωρήσουν άμεσα.

Άγριες Μέλισσες Ελένη φυλακή πυροβολισμός

Ο θάνατος & το μεγάλο μυστικό

Η μεγάλη στιγμή της απόδρασης έχει φτάσει και η Φωτεινή με τη Χριστίνα και τη Μαίρη είναι έτοιμες να το σκάσουν, ενώ προσπαθούν να πείσουν και την Ελένη να τις ακολουθήσει. «Είναι τρέλα αυτό που πάτε να κάνετε! Φύγετε, όμως, προτού σας καταλάβουν», τις προτρέπει, όμως η Φωτεινή επιμένει: «Είναι η μοναδική σου ευκαιρία, Ελένη, να γλιτώσεις από αυτόν τον εφιάλτη». Τελικά η Ελένη αποφασίζει να τις ακολουθήσει. Αμέσως σημαίνει συναγερμός και οπλισμένοι άντρες βγαίνουν στο δάσος να τις ψάξουν. Ο Βόσκαρης εξαπολύει πίσω τους ένα άγριο ανθρωποκυνηγητό και ορκίζεται να τις κάνει όλες να πληρώσουν όταν πέσουν στα χέρια του ξανά. Κάποια στιγμή η Φωτεινή πέφτει στο έδαφος και η Ελένη τρέχει να τη σώσει. Ομως εκείνη τη διώχνει: «Φύγε, Ελένη! Φύγε να σωθείς», την παρακινεί και εκείνη την ακούει. Ενας πυροβολισμός σοκάρει τους πάντες. Η σφαίρα πετυχαίνει τη Φωτεινή, η οποία αφήνει την τελευταία της πνοή και η Ελένη συγκλονισμένη συνεχίζει να τρέχει να σωθεί! Αυτός είναι ο πρώην σύντροφος της Ελένης, πρωταγωνίστριας των Άγριων Μελισσών!

Οπως λέει το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ μας ρεπορτάζ, η είδηση του θανάτου της Φωτεινής θα γίνει γνωστή και στην κόρη της, η οποία τόσα χρόνια δεν είχε δεχτεί να επισκεφτεί τη μητέρα της. Τώρα που ήρθε η ώρα να το κάνει θα την αντικρίσει νεκρή! Οπως μαθαίνουμε, στο παρελθόν η κόρη της Φωτεινής ήταν παντρεμένη μ’ έναν πολύ βίαιο άντρα, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία τη σακάτευε στο ξύλο και την έβριζε. Παρά τις προσπάθειες της Φωτεινής να την πείσει να φύγει από αυτόν τον γάμο, εκείνη αρνιόταν. Κάποια στιγμή, η κοπέλα που ήταν έγκυος δέχτηκε τόσο ξύλο από τον άντρα της με αποτέλεσμα να χάσει το μωρό που περίμενε. Τότε η Φωτεινή με θολωμένο μυαλό από τον θυμό της σκοτώνει με τα ίδια της τα χέρια τον γαμπρό της! Αυτός ήταν ο λόγος που μπήκε στη φυλακή, αλλά και η απάντηση στο γιατί τόσα χρόνια η κόρη της δεν την επισκέφτηκε ποτέ.

Για αυτό το λόγο η Ελένη στις Άγριες Μέλισσες θα δούμε να χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Καθώς η Ελένη τρέχει να σωθεί και κρύβεται στο δάσος, ένα απρόσμενο περιστατικό θα γίνει και η αφορμή για την ελευθερία της. Σύμφωνα με το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ μας ρεπορτάζ, σ’ ένα αυτοκίνητο θα επιβαίνουν η κόρη του υπουργού Δικαιοσύνης και ο αρραβωνιαστικός της, αλλά άγνωστοι έχουν στήσει ενέδρα στο ανυποψίαστο ζευγάρι. Δεν γνωρίζουμε αν ο στόχος είναι το αγόρι ή το κορίτσι, ωστόσο οι εντολές είναι σαφείς: «Βγάλτε τους από τη μέση». Η Ελένη όπως κρύβεται, αντιλαμβάνεται πως οι άντρες που κρατάνε όπλο δεν είναι οι φύλακες που την ψάχνουν και αποφασίζει να δράσει προκειμένου να σώσει το νεαρό ζευγάρι. Ετσι, ορμάει μπροστά στο αυτοκίνητο και η μία από τις σφαίρες που προοριζόταν για τους δύο νέους, βρίσκει την Ελένη στο στήθος. Οι άγνωστοι τρέπονται σε φυγή, ενώ η κοπέλα με τον αρραβωνιαστικό της παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στην Ελένη, την οποία μεταφέρουν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και σε κώμα. Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να την κρατήσουν ζωντανή και οι ώρες στην εντατική είναι ατελείωτες και για τους ανθρώπους της Ελένης που μαθαίνουν τι έχει συμβεί και σπεύδουν κοντά της. Οταν η Ελένη ανακτά τις αισθήσεις της και η ζωή της έχει ξεφύγει τον κίνδυνο, μεταφέρεται στο νοσοκομείο των φυλακών μέχρι να να γίνει καλά.
Μετά το περιστατικό με τη δολοφονική επίθεση και την αυτοθυσία της Ελένης να σώσει την κόρη του υπουργού και τον αρραβωνιαστικό της, η νεαρή κοπέλα αποφασίζει να κάνει κάτι καλό για τη Σταμίρη προκειμένου να την ευχαριστήσει που της έσωσε τη ζωή. Ετσι μιλάει στον πατέρα της για την άγνωστη καταζητούμενη που την έσωσε από βέβαιο θάνατο και του ζητάει να τη βοηθήσει ώστε να αποφυλακιστεί ή τουλάχιστον να τύχει καλύτερης μεταχείρισης. Ο υπουργός πατέρας της χωρίς δεύτερη σκέψη δίνει εντολή να του φέρουν όλα τα χαρτιά με την υπόθεση της Ελένης Σταμίρη. Εκεί ανακαλύπτει πολλές παραλείψεις που έγιναν κατά την κατάθεσή της, αλλά και με τη λήψη της απόφασης του δικαστηρίου και σε συνδυασμό με την καλή διαγωγή της στη φυλακή, αποφασίζει να της δώσει την πολυπόθητη ελευθερία της. Ετσι ύστερα από έξι χρόνια η Ελένη επιστρέφει και πάλι στο Διαφάνι!

Ο Βόσκαρης χάνει τη θέση του

Μετά την εξέγερση στις φυλακές και την απόδραση της Ελένης και άλλων κρατουμένων, ο Μάνος Βόσκαρης απολύεται και τη θέση του ως διευθυντής των φυλακών αναλαμβάνει ο Γκούμας και οι συνθήκες πια στη φυλακή αλλάζουν ριζικά για όλες. Ομως, μη νομίζετε πως ο Μάνος δεν θα εμφανιστεί ξανά στη σειρά. Αντιθέτως, μετά την απόλυσή του θα μετακομίσει μόνιμα στο Διαφάνι, όπου, υπό την προστασία των Σεβαστών, θα συνεχίσει με άλλους τρόπους πια να κάνει κόλαση τη ζωή της Ελένης και του Λάμπρου.