Βελούδινος "χωρισμός" για Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο

Όλο το παρασκήνιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βελούδινος

Δεν ευδοκίμησαν τελικά οι συζητήσεις της Τατιάνας Στεφανίδου με το κανάλι στο οποίο εργάζεται σήμερα ο Νίκος Ευαγγελάτος, Mega, και πολλοί κάνουν λόγω για βελούδινο "χωρισμό" πριν καν δοθούν τα χέρια.

Όλο το παρασκήνιο του "χωρισμού" της Στεφανίδου με το Mega - Τι θα συμβεί με τον Νίκο Ευαγγελάτο

Για την ακρίβεια, έντονες φήμες εδώ και καιρό ήθελαν την Τατιάνα Στεφανίδου να συγκατοικεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στον ίδιο σταθμό με τον άντρα της, κάτι που όπως αναφέρει δημοσίευμα στις typologies.gr δεν θα συμβεί αφού η Τατιάνα κλείνει προς τον ALPHA μετά την αποχώρηση της Ελεονώρας Μελέτη.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει πως “ερρίφθη ο κύβος” και η Τατιάνα Στεφανίδου μετακινείται στον Alpha. Η παρουσιάστρια αποφάσισε να συνεργαστεί με τον τηλεοπτικό σταθμό της Motor Oil ενώ ο Νίκος Ευαγγελάτος θα συνεχίσει να παρουσιάζει στο Mega την απογευματινή εκπομπή του σταθμού. Μάλιστα στο Mega είχαν δημιουργήσει χώρο στις κτιριακές εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού αναμένοντας την έλευση της παρουσιάστριας.

Να σημειωθεί πως ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι όπως πάντα στο πλευρό της όποια απόφαση κι αν πάρει η ίδια.

Η "άγνωστη" γνωριμία Τατιάνας Στεφανίδου και Νίκου Ευαγγελάτου

Σε μια δημόσια τηλεοπτική της εμφάνιση είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά η Τατιάνα Στεφανίδου την γνωριμία της με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο. Ωστόσο, έκανε γνωστή την πρώτη "άγνωστη" για πολλούς φορά που τον είδε από κοντά.

Μπορεί οι δυο τους να βρίσκονταν στον ίδιο επαγγελματικό χώρο, αλλά δεν είχε τύχει να συναντηθούν. Πρώτη φορά που είδε ο ένας τον άλλον δεν ήταν στο γραφείο, αλλά σε.... νυχτερινή τους έξοδο.

Αυτή είναι η "άγνωστη" γνωριμία της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

Συγκεκριμένα, η πρώτη φορά που είδε ο ένας τον άλλο από κοντά ήταν κατά την διάρκεια νυχτερινής τους εξόδου στα μπουζούκια. Τότε, ήταν ο καθένας με την παρέα του.

Τατιάνα Στεφανίδου Νίκος Ευαγγελάτος γάμος

Ο Νίκος Ευαγγελάτος ως πιο σοβαρός δεν έδειξε πολύ ενδιαφέρον, αφού πίστευε πως αν ήταν γραφτό να συναντηθούν θα συνέβαινε . Πράγματι, αυτό συνέβη την επόμενη μέρα, αλλά ήταν σαν να μην είχαν συναντηθεί το προηγούμενο βράδυ.

Να σημειώσουμε πως, ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου είναι παντρεμένοι πολλά χρόνια και ακόμη και σήμερα δηλώνουν πολύ ερωτευμένοι. Προσωπικός τους παράδεισος, είναι το απίστευτο σπίτι τους στην Χαλκίδα.