Οριστικό: Αυτή παίρνει την θέση της Ελεονώρας Μελέτη στον ALPHA

Δεν άργησαν πολύ να την βρουν...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οριστικό: Αυτή παίρνει την θέση της Ελεονώρας Μελέτη στον ALPHA

Η Ελεονώρα Μελέτη βρίσκεται ένα βήμα εκτός από το κανάλι του ALPHA και οι ιθύνοντες φαίνεται πως ήδη βρήκαν την κυρία που θα πάρει την θέση της!

Ποια παίρνει την θέση της Μελέτη στον ALPHA

Όπως αναφέρει δημοσίευμα στις typologies.gr η Τατιάνα Στεφανίδου φαίνεται πως δεν έχει υπογράψει μόνο το συμβόλαιο με το κανάλι! Για την ακρίβεια οι ως τώρα συζητήσεις κατέληξαν στο να πάρει εκπομπή στις 11:00 το πρωί που θα έχει διάρκεια μέχρι τη μία το μεσημέρι.

Στεφανίδου εξελίξεις με τον ALPHA στην θέση της Μελέτη

Από το καλοκαίρι ακόμη, όταν και ολοκληρώθηκε η διετής συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ με την καθημερινή εκπομπή «Μαζί σου» και στη συνέχεια με το «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» - δείτε εδώ πως είχε αποχαιρετήσει το κοινό - όλοι αναρωτιόμασταν ποιο θα είναι το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας και δημοσιογράφου που μετρά ήδη 28 χρόνια λαμπρής καριέρας.

Όμως η Τατιάνα, που έχει ως μέγιστη αρετή της την υπομονή, δεν βιάστηκε για να κάνει το επόμενο βήμα της παρόλο που οι... μνηστήρες που την πολιορκούσαν ήταν πολλοί, με πρώτο και κυριότερο το Mega, στο δυναμικό του οποίου ήδη βρισκόταν ο σύζυγός της, Νίκος Ευαγγελάτος. Οι πρώτες συζητήσεις με το κανάλι δεν ευοδώθηκαν, παρόλο που κάποιοι θεωρούσαν ως σίγουρη τη νέα της μεταγραφή. Στα μέσα του καλοκαιριού ωστόσο υπήρξε και η πρώτη επαφή με ένα ακόμη κανάλι, τον Alpha, για να βρεθούν οι κοινοί στόχοι που θα επέτρεπαν τη συνεργασία τους.

Το θέμα για κάποιο καιρό έμεινε στάσιμο, αλλά όλο αυτό το διάστημα η Τατιάνα όχι μόνο δεν ήταν αδρανής, αλλά έθεσε σε εφαρμογή την πλήρη ανανέωση του ιντερνετικού της παιδιού με την ίδια να βρίσκεται καθημερινά στο γραφείο της. Εδώ και λίγες μέρες, ωστόσο, νέες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Alpha επανήλθε δριμύτερος με νέα πρόταση που αφορά την πρωινή ζώνη, μετά και το τέλος της συνεργασίας με την Ελεονώρα Μελέτη.

Η πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι αφορά το μεταίχμιο της πρωινής προς τη μεσημεριανή ζώνη με εκπομπή που θα φέρει την προσωπική της σφραγίδα, με την Τατιάνα να είναι ισχυρό όπλο απέναντι στον ανταγωνισμό. Οι συζητήσεις πια βρίσκονται στο τελικό στάδιο και οι υπογραφές, όπως λένε οι πληροφορίες της Κατερίνας Μπούσιου στο περιοδικό YOU, δεν θα αργήσουν να πέσουν.

Ανατροπή με την Ελεονώρα Μελετή στον ALPHA - Είδηση της τελευταίας στιγμής

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, όλοι γνωρίζαμε πως η Ελεονώρα Μελέτη έχει ήδη αποχωρήσει από τον ALPHA και το μόνο που μένει είναι να τα βρουν στο οικονομικό ώστε να σπάσουν μια για πάντα το συμβόλαιο. Πριν από λίγα λεπτά ωστόσο έχει γνωστό πως υπάρχει μια τεράστια ανατροπή καθώς οι δυο πλευρές έχουν προγραμματισμένο ραντεβού για σήμερα.

Για την ακρίβεια, στην εκπομπή Ευτυχείτε ειπώθηκε πως οι ιθύνοντες του ALPHA σήμερα θα συναντηθούν με την παρουσιάστρια και υπάρχει θετικό κλίμα κι από τις δυο πλευρές να βρεθεί μια λύση ώστε η συνεργασία τους να συνεχιστεί.

Ακούστε το αναλυτικό ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο: