ΣΚΑΙ: Κόπηκε απροειδοποίητα η σειρά 8 Λέξεις - Τι συνέβη

Αλλαγή στο κανάλι χωρίς καμία ενημέρωση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΣΚΑΙ: Κόπηκε απροειδοποίητα η σειρά 8 Λέξεις - Τι συνέβη

Κι εκεί που οι τηλεθεατές είχαν συντονιστεί στην συχνότητα του ΣΚΑΙ το βράδυ της Τετάρτης 4/11 για να παρακολουθήσουν τις 8 Λέξεις, είδαν μπροστά τους να παίζει άλλο πρόγραμμα! Ψάξαμε, ψάξαμε κι εμείς να δούμε μήπως έβγαλε κάποια ανακοίνωση νωρίτερα ο σταθμός αλλά, τίποτα!

Γιατί κόπηκαν οι 8 Λέξεις από τον ΣΚΑΙ

Ενώ όλα τα κανάλια αποφάσισαν να παίξουν κανονικά το πρόγραμμά τους ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ θέλησε να δώσει βαρύτητα στις Αμερικάνικες εκλογές και το έβαλε στην θέση της σειράς 8 Λέξεις. Η αλλαγή αυτή ήταν της τελευταίας στιγμής γι'αυτό και δεν υπήρξε κάποια ενημέρωση.

Τα νούμερα που σημείωσε ήταν λίγο χαμηλότερα από αυτά που κάνει συνήθως η σειρά στην prime time ζώνη:

Prime time

  • ALPHA: Έλα στη θέση μου 12,5
  • ALPHA: Μην αρχίζεις την μουρμούρα 15,1
  • ΑΝΤ1: Ήλιος 10,1
  • ΑΝΤ1: Η φαμίλια 11,6
  • ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 29,8
  • STAR: Hitman 10.6
  • ΣΚΑΙ: Αμερικάνικες Προεδρικές εκλογές 8,2
  • Mega: Ευτυχισμένοι μαζί 10,4
  • OPEN: Ο πόλεμος των κόσμων 6,4

Διαβάστε εδώ τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς!

Φρίκη στις 8 Λέξεις: «Φέρτε την πίσω ανάπηρη» - Ο Δημήτρης σακατεύει την Βικτώρια

Φρίκη θα επικρατήσει στα επόμενα επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις, καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ο Δημήτρης βάζει ανθρώπους να σακατέψουν την Βικτώρια. Ωστόσο, να μην την σκοτώσουν, αλλά να την αφήσουν ανάπηρη.

Από την Μαρία Μεταξητινού

Η Βικτώρια με τον Μιχαήλ βρίσκονται στο «μάτι του κυκλώνα» - αφού την έκλεψε λίγο πριν το γάμο (Όλο το αποκλειστικό). Τόσο ο Δημήτρης όσο και ο Ακης, χωρίς να γνωρίζουν για τη σχέση της Βικτώριας με τον Μιχαήλ, ορκίζονται να πάρουν εκδίκηση για το ρεζιλίκι που έπαθαν λίγα λεπτά πριν τον γάμο. Ιδιαίτερα ο Δημήτρης επιστρέφει στις παραβατικές του παρέες και ζητά να σακατέψουν τη Βικτώρια.

Η Βικτώρια συνεχίζει να κρύβεται στο σπίτι του Μάρκου, γεμάτη φόβο για το τι την περιμένει. Ωστόσο, ο Μιχαήλ βρίσκεται στο πλευρό της και την καθησυχάζει: «Ολα θα πάνε καλά. Σε λίγο καιρό θα έχουν ξεχαστεί τα πάντα», της λέει. Κι ενώ ο Δημήτρης με τον Aκη είναι έξαλλοι με τη συμπεριφορά της, η Βικτώρια αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Aκη: «Δεν μπορώ να ζω σαν κυνηγημένη, θα του μιλήσω, δεν έχω άλλη επιλογή», επιμένει στον Μιχαήλ, ο οποίος με δυσκολία την πείθει να μην πάει αμέσως να δώσει εξηγήσεις στον Ακη για τη ματαίωση του γάμου, επισημαίνοντάς της πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει ο Αρώνης: «Δεν τον ξέρεις καλά. Είναι πολύ νωρίς για να του μιλήσεις. Η οργή του είναι τέτοια που δεν θέλεις να ξέρεις μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει», την προειδοποιεί.

Έτσι ο Δημήτρης στις 8 Λέξεις λέει σε ανθρώπους να σακατέψουν την Βικτώρια

Ομως, πιο επικίνδυνος και από τον πατέρα του μπορεί να γίνει ο ίδιος ο Δημήτρης, ο οποίος είναι έξαλλος από το ρεζιλίκι που του έκανε η Βικτώρια. Ετσι, αναθερμαίνει τις σχέσεις του με τα κυκλώματα του υποκόσμου και δείχνει ότι είναι αποφασισμένος να της κάνει κακό.

8 Λέξεις Δημήτρης Αρώνης Βικτώρια

Στο μεταξύ η Αντριάνα, για μια ακόμα φορά, έρχεται απροειδοποίητα στο σπίτι του Μάρκου και πέφτει πάνω στη Βικτώρια, την αναγνωρίζει και φυσικά δεν έχει σκοπό να κρατήσει το στόμα της κλειστό! Η Βικτώρια έντρομη κλειδώνεται στο δωμάτιό της καθώς ντρέπεται που η Αντριάνα την είδε μέσα στο σπίτι του Μάρκου και την αναγνώρισε.

Την ίδια στιγμή ο Ακης αποφασίζει να εκδικηθεί τη Βικτώρια για τον εξευτελισμό που του προκάλεσε και φυσικά έχει σύμμαχο και τον Δημήτρη: «Δεν θα την αφήσω σε χλωρό κλαρί. Δεν έχει βρεθεί άνθρωπος να με κάνει ρεζίλι εμένα, θα την τσακίσω!», φωνάζει έξαλλος.

Παράλληλα, ο Μάρκος βγάζει την Αντριάνα για φαγητό, θέλοντας να την καλοπιάσει και να κρατήσει ασφαλές το μυστικό του Μιχαήλ, ενώ ο Ακης παίρνει τηλέφωνο τη Βικτώρια κι εκείνη απαντά, θέλοντας να απολογηθεί για όσα έγιναν. Ο Μιχαήλ όμως, που είναι δίπλα της, αρπάζει το τηλέφωνο και το κλείνει, αφήνοντας τον Ακη να κάνει σενάρια για το τι έχει συμβεί: «Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; Μήπως την έχουν απαγάγει και την έχουν κάπου κλεισμένη για να ζητήσουν λύτρα;», αναρωτιέται σκεφτικός.

Στο μεταξύ ο Μιχαήλ με τη Βικτώρια εκμεταλλεύονται τον χρόνο που περνάνε μαζί για να γνωριστούν καλύτερα, ενώ ο Δημήτρης αναθέτει σε κάποιον να επιτεθεί στη Βικτώρια με σκοπό να την αφήσει παράλυτη: «Θέλω να τη σακατέψετε. Δεν τη θέλω νεκρή, προσέξτε μην τη σκοτώσετε. Ομως, δεν θέλω να ξανασταθεί στα πόδια της ποτέ, το καταλάβατε;», ξεκαθαρίζει στους πληρωμένους δολοφόνους.

Κι ενώ ο Δημήτρης δείχνει να μην ασχολείται άλλο με τον ματαιωμένο γάμο του, αφού έχει βάλει τους δικούς του να «καθαρίσουν», ο Ακης είναι εξαγριωμένος και έχει βάλει ντετέκτιβ για να ανακαλύψει πού κρύβεται η Βικτώρια. Στο μεταξύ, από ένα τυχαίο γεγονός μαθαίνει για τη σχέση του Μιχαήλ με τη Βικτώρια και πέφτει από τα σύννεφα με τις εξελίξεις, ενώ η Ναυσικά κατηγορεί τον Οδυσσέα: «Εσύ φταίς. Καλά, ο αδελφός σου δεν ήξερε τι έκανε, εσύ που τα ήξερες όλα γιατί δεν μου μίλησες; Γιατί δεν έκανες τίποτα για να αποτρέψεις αυτό το μπλέξιμο; Ξέρεις τι σημαίνει Ακης Αρώνης; Πώς θα τα ξεμπλέξουμε τώρα; Θα μας πάρει όλους και θα μας σηκώσει», του λέει έξαλλη. Από την άλλη, ο Μάρκος υπερασπίζεται τις επιλογές του Μιχαήλ, κάνοντάς την ακόμα πιο έξαλλη: «Δεν περίμενα και κάτι διαφορετικό από σένα. Αλλά βέβαια αυτό σε βολεύει, εμμέσως ξεφτιλίστηκε ο αντίπαλός σου», υποστηρίζει. Η ώρα όμως που θα βγει στην επιφένεια όλη η αλήθεια δεν αργεί και ο Ακης εμφανίζεται στην πόρτα του Μάρκου απαιτώντας εξηγήσεις από το ζευγάρι Μιχαήλ και Βικτώριας.