Σάλος στην Elif - Τα ουρλιαχτά της Ρεϊχάν! Είναι αβοήθητη

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο σημερινό 5/11 επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάλος στην Elif - Τα ουρλιαχτά της Ρεϊχάν! Είναι αβοήθητη

Παρενόχληση θα δεχτεί στο σημερινό 5/11 επεισόδιο της Elif η Ρεϊχάν και οι φωνές της θα ακουστούν δυνατά! Ο Κερέμ θα την βοήθησει;

ELIF Επεισόδιο 709

Ο Σαφάκ χρειάζεται την υπογραφή της Ζουλιντέ για κάποια χαρτιά για το σχολείο του Εμιρχάν και πηγαίνει σπίτι της. Η Ζουλιντέ είναι στη δουλειά και ο Εμιρχάν μαζί της. Το αφεντικό της όμως θυμώνει και της λέει να μην ξαναέρθει για δουλειά αν φέρει μαζί της το παιδί της. Ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά συζητούν για την Ελίφ. Ο Ταρίκ της λέει πως και εκείνος μεγάλωσε στο ορφανοτροφείο αλλά ήξερε πως να φέρεται στους μεγάλους, η Ελίφ δεν έχει τρόπους. Η Ελίφ είναι λυπημένη επειδή έσπασε το μουσικό κουτί και λυπάται και για όσα έχει περάσει η Χουμεϊρά. Σκέφτεται πως ίσως μπορεί να φτιάξει το μουσικό κουτί. Ο Κεράμ υποδέχεται στην πισίνα τους φίλους του. Ένας από αυτούς, ο Τολγκά, παρατηρεί τη Ρεϊχάν και δείχνει να του αρέσει. Η Παρλά το καταλαβαίνει. Ο Ταρίκ μιλάει με τη Ματσιντέ και της λέει πως η παρουσία της Ελίφ δεν κάνει καλό στην ψυχολογία της Χουμεϊρά. Η Ματσιντέ του απαντάει πως το να διώξουν την Ελίφ δεν θα διορθώσει κάτι. Η Ελίφ μπαίνει στο δωμάτιο της Χουμεϊρά για να επιδιορθώσει το μουσικό κουτί.

Ο Τολγκά πλησιάζει τη Ρεϊχάν και την φλερτάρει επίμονα. Η Ρεϊχάν απομακρύνεται και η Παρλά παρατηρεί τη σκηνή και λέει στον Τολγκά πως βάζει στοίχημα ότι δεν μπορεί να την κατακτήσει. Ο Τολγκά δέχεται την πρόκληση της Παρλά. Ο Τολγκά κάνει ερωτήσεις στον Κερέμ σχετικά με τη Ρεϊχάν. Ο Κερέμ καταλαβαίνει τις προθέσεις του φίλου του και δεν του αρέσουν καθόλου. Εκνευρίζεται ακόμα περισσότερο όταν η Παρλά του λέει πως η Ρεϊχάν έχει μάτια μόνο για τον Τολγκά.

Ο Τολγκά ακολουθεί τη Ρεϊχάν και τη φλερτάρει άκομψα, ο Κερέμ τον ακούει κρυφά αλλά φεύγει πριν ακούσει τη Ρεϊχάν να βάζει τις φωνές στον νεαρό. Ο Κερέμ παρεξηγεί την κατάσταση και πιστεύει πως η Παρλά έχει δίκιο και πως η Ρεϊχάν έχει γοητευθεί από τον Τολγκά. Ο Σαφάκ πηγαίνει στη δουλειά της Ζουλιντέ και μπαίνει στην κουζίνα τη στιγμή, που ο Εμιρχάν σπάει δυο πιάτα. Το αφεντικό μαλώνει τον Εμιρχάν αλλά ο Σαφάκ επεμβαίνει και φεύγει από το μέρος μαζί με τη Ζουλιντέ και τον γιο της. Η Ζουλιντέ τον ευχαριστεί αλλά της λέει πως μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό της.

Ο Εμιρχάν είναι λυπημένος επειδή η μητέρα του έχασε εξαιτίας του τη δουλειά της. Το σχολείο θα ξεκινήσει σύντομα και θα έχουν πολλά έξοδα. Η Ζουλιντέ του ζητάει να μην ανησυχεί και θα βρει τον τρόπο να τα καταφέρουν. Ο Εμιρχάν της προτείνει να τηλεφωνήσει στη θεία του, την αδελφή της Ζουλιντέ αλλά εκείνη δεν θέλει. Όταν επιστρέφουν σπίτι βρίσκουν λογαριασμούς ενώ ο μικρός μυρίζει το φαγητό των γειτόνων και πεινάει. Η Ζουλιντέ ξέρει πως χρειάζονται άμεσα χρήματα. Ο Τολγκά είναι αποφασισμένος να κατακτήσει τη Ρεϊχάν και αφήνει το τηλέφωνο του, σίγουρος πως θα το βρει εκείνη…

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο της σειράς!

Στιγμές σοκ στην Elif - Βίαιη επίθεση στην Ρεϊχάν

Ο Ταρίκ με τη Βιλντάν ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους για να διώξουν τη Ρεϊχάν από το σπίτι και το πετυχαίνουν, αλλά δεν υπολογίζουν την Ελίφ που κάνει τα πάντα για να σώσει το στήριγμά της. Στο μεταξύ η Ρεϊχάν δέχεται επίθεση με μαχαίρι και ο Κερέμ είναι εκεί για να τη σώσει. Οι στιγμές που θα ζήσουμε στην σειρά Elif είναι σοκ.

Η Βιλντάν έχει έναν και μόνο σκοπό μετά από απαίτηση του Ταρίκ, να διώξει κακήν κακώς τη Ρεϊχάν από το σπίτι προτού η Ελίφ της αποκαλύψει την αλήθεια. Το δέσιμο που έχει αποκτήσει η κοπέλα με το μικρό κορίτσι προκαλεί τρόμο στα δύο αδίστακτα πρόσωπα. Ενα πρωί, κι ενώ ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά τα βρίσκουν ξανά ύστερα από έναν καβγά τους, εκείνη αφήνει πάνω στο κρεβάτι της ένα φόρεμα μαζί με ένα πολύτιμο κολιέ που θα φορέσει και βγαίνει έξω.

Οταν επιστρέφει ανακαλύπτει πως το κολιέ έχει εξαφανιστεί! Αμέσως δίνει εντολή στη Βιλντάν, τη Γιλντίζ και τη Ρεϊχάν να πάνε στο σαλόνι και απαιτεί να μάθει ποιος πήρε το κολιέ της. Και οι τρεις αρνούνται πως έχουν ανάμειξη σ’ αυτό και η Χουμεϊρά βάζει τους άντρες της ασφάλειας να ψάξουν τα δωμάτιά τους. Το κολιέ βρίσκεται στο δωμάτιο της Ρεϊχάν και η κοπέλα με δάκρυα επιμένει να λέει πως είναι αθώα: «Εσύ το έκλεψες! Βρέθηκε στο δωμάτιό σου! Θυμάμαι που μου είχες πει ότι σου άρεσε και βρήκες την ευκαιρία να το κλέψεις! Μάζεψε τα πράγματά σου και φύγε από αυτό το σπίτι! Απολύεσαι». Η κοπέλα μαζεύει... διαβάστε την συνέχεια εδώ

TAGS