Καλό Μεσημεράκι: Η δυσάρεστη ανακοίνωση στο instagram για την εκπομπή

Ενημέρωσαν τους τηλεθεατές για μια αλλαγή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καλό Μεσημεράκι: Η δυσάρεστη ανακοίνωση στο instagram για την εκπομπή

Δυσαρεστημένοι θα είναι σίγουρα οι φανατικοί τηλεθεατές της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι στον ΣΚΑΙ μετά από αυτή την ανακοίνωση για το σημερινό επεισόδιο που αναρτήθηκε στο instagram πριν από λίγα λεπτά.

Ο Νίκος Μουτσινάς και η παρέα του ενημέρωσαν το κοινό πως λόγω των ανακοινώσεων της κυβέρνησης όσον αφορά τον κορωνοϊό θα καθυστερήσει ένα μισάωρο να βγει στον αέρα σήμερα η εκπομπή. Δηλαδή αντί για 15:00 θα κάνει την έναρξή της στις 15:30.

Η ανακοίνωση για την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι στο instagram

Καλό Μεσημεράκι αλλάζει ώρα σήμερα

Καλό Μεσημεράκι: Άδειασε το πλατό του Νίκου Μουτσινά - Τα πάνω κάτω στον ΣΚΑΪ

Μία πραγματικά απρόσμενη εικόνα αντίκρυσε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή του ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος μόλις μπήκε μέσα στο πλατό συνειδητοποίησε πως είναι εντελώς άδειο καθώς τα νέα μέτρα έχουν φέρει για τα καλά τα πάνω κάτω στο ΣΚΑΪ.

Η κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού δείχνει να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και έτσι πλέον ο Νίκος Μουτσινάς δεν έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί κόσμο στο πλατό.

Μόλις μπήκε μέσα στο πλατό δεν ήξερε τι να πει και φυσικά σχολίασε το γεγονός που υπήρχε λίγος κόσμος γύρω του. Δείτε εδώ την έκκληση που έκανε ο Νίκος Μουτσινάς στο Instagram.

Αυτά είπε ο Νίκος Μουτσινάς για το πλατό του στον ΣΚΑΪ που άδειασε

Ο παρουσιαστής έκανε έναρξη περπατώντας ανάμεσα στις άδειες κερκίδες. «Alcatrash κυρίες και κ… Δεν βγαίνει το μεροκάματο. Καλησπέρα. Πόσοι είμαστε;», αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής και έδωσε πάσα για διαφημίσεις, ξεχνώντας τη Βάνια.

Η Ματίνα Νικολάου μπήκε στη συνέχεια στο πλατό κι έμεινε κι αυτή έκπληκτη αντικρίζοντας το άδειο πλατό. «Τι έγινε ρε Νικόλα; Ήρθα! Σου είπαν δεν ήρθα;» ρώτησε τον παρουσιαστή.