Έκτακτη ανακοίνωση για την εκπομπή "Χιούστον το λύσαμε"

Οσα θα δούμε απόψε το βράδυ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έκτακτη ανακοίνωση για την εκπομπή

Μια έκτακτη ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΝΤ1 για την εκπομπή Χιούστον το λύσαμε, που προβάλλεται κάθε Παρασκευή βράδυ, μέσα από την συχνότητα του Αμαρουσίου.

Αναλυτικά:

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος και o Νικόλας Ράπτης, απομονωμένοι σε έναν διεθνή διαστημικό σταθμό, σχολιάζουν ό,τι σημαντικό αλλά και ασήμαντο έρχεται… σαν «κομήτης» να ταράξει την καθημερινότητά μας και φιλοξενούν πρόσωπα της επικαιρότητας τα οποία απαντούν σε απρόβλεπτες ερωτήσεις και εκτελούν θεότρελες αποστολές, κάθε Παρασκευή στις 23:30.

Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στις 23:30, στον διαστημικό σταθμό έρχεται ο Γιάννης Σπαλιάρας ο οποίος συμμετέχει στο απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης του «Χιούστον το Λύσαμε» με αντιπάλους τον Φάνη, τον Νικόλα, την Αναστασία και τον κ. Σάκη. Ποιος θα καταφέρει να επικρατήσει και να κερδίσει το έπαθλο της εβδομάδας; Επίσης με space διάθεση ο Γιάννης απαντά στα παρακάτω ερωτήματα: Πώς ήταν τα γυρίσματα στο Μεξικό για τη σειρά που έπαιξε και προβλήθηκε στο Netflix; Ποιοι άλλοι Έλληνες ήταν υποψήφιοι για τον ρόλο, αλλά, τελικά, δεν τον πήραν; Είναι οι Ελληνίδες πιο ωραίες από τις Μεξικανές; Ποιο ήταν καλύτερο, το Nomads ή το Survivor; Τέλος, βλέπουμε τον Γιάννη να δοκιμάζεται σε διάφορους ρόλους, από ρεπόρτερ, έως τηλεπωλητής για κρέμες. Σε ποιον ρόλο είναι καλύτερος;

Χιούστον το λύσαμε Γιάννης Σπαλιάρας

Στη συνέχεια

Η αγαπημένη ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα έρχεται στο διαστημικό σταθμό και μας απογειώνει! Πόσο σύμβολο του σεξ νιώθει και πόσο σημαντικό είναι το σεξ στη ζωή της; Τι θα έκανε αν γινόταν για μία μέρα Πρωθυπουργός και ποιους θα «ξήλωνε»; Θα προτιμούσε να κάνει κάτι με τον Φάνη ή τον Νικόλα; Τι πραγματικά έγινε την βραδιά των Όσκαρ, ανάμεσα σε εκείνη και τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι; Υπάρχει, τελικά, άντρας που δεν ενέδωσε στη Βάνα Μπάρμπα; Έχει μετανιώσει για τις γυμνές της φωτογραφίσεις;

Χιούστον το λύσαμε Βάνα Μπάρμπα

Ετοιμαστείτε για πολλές ανατροπές, μοναδικές ατάκες και ασταμάτητο γέλιο! Απολαύστε τα πρόσωπα της επικαιρότητας, όπως δεν τα έχετε δει ποτέ πριν, να απαντούν σε καυστικές ερωτήσεις και να εκτελούν θεότρελες αποστολές γεμάτες χιούμορ και σάτιρα.

Μαζί με τον Φάνη και τον Νικόλα θα είναι ο άνκορμαν/ ανταποκριτής/ επιστημονικός συνεργάτης/ κονεσέρ/ ειδήμων σε διεθνή θέματα/ παλαίμαχος σταρ/ άσσος του ρεπορτάζ Μάκης Παπασημακόπουλος.

Συμμετέχουν επίσης ως μέλη του πληρώματος, η Αναστασία και ο κ. Σάκης.

Είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε μαζί τους στον καινούριο κόσμο που θα δημιουργήσουν;

We‘ll beam you up!

Χιούστον το λύσαμε: Έβαλε "φωτιά" στα νούμερα τηλεθέασης με την εμφάνιση του ο MadClip

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε» βρέθηκε ο MadClip, πραγματοποιώντας μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Μάλιστα, με την εμφάνιση του, έβαλε "φωτιά" στα νούμερα της τηλεθέασης.

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος και o Νικόλας Ράπτης με τις απρόβλεπτες ερωτήσεις τους για ακόμα μια φορά κατάφεραν να δημιουργήσουν την πιο χιουμοριστική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης.

Ποια είναι η μεγαλύτερη σπατάλη που έχει κάνει και έχει μετανιώσει;, Για ποιο λόγο τον πήγαν αυτόφωρο;, Θα έκανε ποτέ κουμπάρο τον TUS και τι έχει να πει για τη μεταξύ τους διαμάχη;, Τι θα έλεγε στον Ερντογάν αν τον είχε μπροστά του;, ήταν μερικές από τις ερωτήσεις που δέχτηκε από τους παρουσιαστές ο MadClip.

Όπως μάλιστα, φαίνεται οι τηλεθεατές θέλησαν να μάθουν τι θα απαντήσει και συντονίστηκαν στον ΑΝΤ1, με αποτέλεσμα να χαρίσουν στην εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε», υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση σε σύγκριση με την περασμένη Παρασκευή.

Αυτά είναι τα νούμερα που σημείωσε στην εκπομπή Χιούστον το λύσαμε ο MadClip

Συγκεκριμένα, η εκπομπή στην Late night ζώνη, σημείωσε 13,6%, ένα πολύ καλό ποσοστό, αφού απέναντι της έπαιζαν δυνατά προγράμματα. Ωστόσο, κατάφερε να βγει μια από τις νικητήριες της βραδιάς.

Late night

  • ΑΝΤ1: Χούστον το λύσαμε 13,6
  • ALPHA: Φως στο τούνελ 16,3
  • STAR: Η κοκκινοσκουφίτσα 7,6
  • Mega: Λατρεμένοι μου γείτονες 2,9
  • Open: In time 6,3
  • Mega: Στο σπίτι με 6