Ήλιος: Η Άννα σκότωσε την Αγγελική - Αποκάλυψη σοκ

Σούπερ spoiler για τη σειρά!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ήλιος: Η Άννα σκότωσε την Αγγελική - Αποκάλυψη σοκ

Κανονικό σοκ πρόκειται να προκαλέσει μία αποκάλυψη που θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος. Σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, θα γίνει γνωστό πως η Άννα είναι αυτή που σκότωσε την Αγγελική.

Την ώρα που η Αντωνίου, αποφασίζει να κηρύξει πρώτη τον πόλεμο, ώστε να αποκαταστήσει το καλό της όνομα, ο Δημήτρης προσπαθεί να εντοπίσει τον αποστολέα των μηνυμάτων που πλέον είναι σίγουρος ότι είναι και ο δολοφόνος της Αγγελικής. «Είμαι σίγουρος ότι τα δυο γεγονότα δεν είναι αποκομμένα, αλλά συνδέονται. Ο δολοφόνος και ο αποστολέας είναι το ίδιο πρόσωπο», λέει στη Λήδα.

Μαζί θα δουν ξανά σχολαστικά το βίντεο του υπόπτου με την κουκούλα και θα εντοπίσουν μια λεπτομέρεια που δεν είχαν παρατηρήσει νωρίτερα. Η Λήδα θα ανακαλύψει κατά λάθος το ζητούμενο στοιχείο, εκεί όμως που δεν το περίμενε. Η γυναίκα σοκαρισμένη ανακαλύπτει ποιος είναι τελικά ο άνθρωπος που σκότωσε την αδερφή της 18 χρόνια πριν...

Δεν πιστεύει πραγματικά αυτό που συμβαίνει, αφού η ταυτότητά του δεν είναι καθόλου άγνωστη. Το αντίθετο. Τώρα κινδυνεύει και η ίδια από τα χέρια του. Ο Φίλιππος θα αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά και θα κάνει τα πάντα για να τη σώσει! Δείτε εδώ και μία είδηση που αφορά τον Ήλιο και έφερε "πανζουρλισμό" στον ΑΝΤ1.

Έτσι αποκαλύπτεται ότι η Άννα σκότωσε την Αγγελική στον Ήλιο

Οι γονείς της Λήδας δεν έχουν μάθει ακόμη την αλήθεια για τη δολοφονία της Αγγελικής, αλλά και το δολοφόνο της… Οταν μάθουν ποια πραγματικά τη σκότωσε θα ζήσουν έναν πραγματικό εφιάλτη καθώς αυτό το άτομο όλα αυτά τα χρόνια είναι μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και όχι μόνο αυτό, είναι και οικογενειακή φίλη που υποτίθεται τους στήριζε στις δύσκολες στιγμές. Κι αυτή είναι η Αννα, η συνεργάτιδα της Μαρίας στο σπα και κολλητή της.

Το φινάλε, όμως, της ιστορίας δεν έχει γραφτεί ακόμη και θα είναι σοκαριστικό για όλους. Στο μεταξύ ο Φίλιππος αρχίζει να αμφιβάλλει για τη μητέρα του για ακόμη μία φορά, ενώ νιώθει μόνος του ξανά αφού η Αλίκη θα βρεθεί απέναντί του και θα τον αμφισβητήσει. Από τη άλλη, η Μαρία κατηγορεί τον εαυτό της, τόσο για τη μοίρα της Αγγελικής που δεν μπόρεσε να την αλλάξει, όσο και για τις ευθύνες που ρίχνει όλα αυτά τα χρόνια άδικα στη
μικρότερη κόρη της.

Ήλιος δολοφονία Αγγελικής

«Θα με συγχωρήσεις ποτέ; Κατηγορούσα εσένα για ό,τι συνέβη στην Αγγελική. Ελεγα ότι εξαιτίας σου πέθανε και εσύ ήσουν η μόνη αθώα. Πώς στο έκανα αυτό; Πώς δεν κατάλαβα τίποτα;» της εξομολογείται κλαίγοντας. Από την άλλη, η επιμονή κι η λαχτάρα του Δημήτρη να ζήσει πια μαζί με τη Λήδα την καταπιέζει, αφού εκείνη ακόμη παλεύει να ελευθερωθεί από τα αισθήματά της για τον Φίλιππο. Και ο Φίλιππος, όμως, κάνει το ίδιο. Προσπαθεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με την Αλίκη.

Ωστόσο η στάση της Αλίκης, που επηρεάζεται πάντα απ’ τα κρυφά σχέδια της Αλεξάνδρας, δεν βοηθούν καθόλου τη σχέση της με τον Φίλιππο.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη για το TV Σίριαλ