Χάος στο Έλα στη Θέση μου (9-13/11) - Στη «φόρα» το μυστικό του Αχιλλέα

Τα πάνω κάτω στα επόμενα επεισόδια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χάος στο Έλα στη Θέση μου (9-13/11) - Στη «φόρα» το μυστικό του Αχιλλέα

Κανονικό χάος πρόκειται να επικρατήσει στα επόμενα επεισόδια (9-13/11) της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Έλα στη θέση μου. Μετά από έρευνα που θα κάνει, η Κέντρα θα καταφέρει να βγάλει στη «φόρα» το μυστικό που φυλάει ο Αχιλλέας.

Αυτά θα δούμε αυτή την εβδομάδα (9-13/11) στο Έλα στη θέση μου

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 41 β κύκλος

Ο Μάρκος έχει στα χέρια του το βίντεο του Αχιλλέα με τη Ρενάτα και δεν σκοπεύει να το αφήσει έτσι. Στο μεταξύ, η Ρενάτα εξακολουθεί να υποπτεύεται τον Αχιλλέα για επιχειρηματική απάτη, ιδιαίτερα όταν μαθαίνει κάτι για την Ελπίδα που την ταράζει. Ο Φώτης, γεμάτος τύψεις που χτύπησε τον Ζαχαρία, παίρνει αποφάσεις για το μέλλον του και τις ανακοινώνει στη Βάνα.

Και ενώ ο Βλάσης βοηθά τον Ζούβα να ξεμπλέξει με την αστυνομία, η Σύλβια φέρνει πολύτιμες πληροφορίες για τη Θάλεια στη Φαίη, που είναι έτοιμη να περάσει στην αντεπίθεση. Μόνο που το ειδύλλιο του Βλάση με τη Θάλεια δείχνει να προχωρά με βήμα ταχύ…

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 42 β κύκλος

Ο Βλάσης και η Θάλεια έρχονται επιτέλους κοντά, παρά τις αντιρρήσεις του Λεωνίδα. Η Σύλβια αναλαμβάνει να μάθει τι σκαρώνει η Μιράντα και ο Μάρκος βάζει έναν διαρρήκτη να κλέψει το κινητό με το βίντεο της Ρενάτας απ’ τον Αχιλλέα. Θα τα καταφέρει όμως; Θα δεχτεί η Βάνα να εγκαταλείψει την έπαυλη για πάντα, για να σώσει τον γάμο της; Ο Βλάσης ανακαλύπτει πως η Φαίη παρακολουθεί τη Θάλεια και την απειλεί να μείνει μακριά της. Πώς θα αντιδράσει η Φαίη όταν καταλάβει πως ο Βλάσης ενδιαφέρεται πραγματικά για τη Θάλεια;

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 43 β κύκλος

Ο Βλάσης περνάει μια χουχουλιάρικη βραδιά με τη Θάλεια στο sleepingbag την ώρα που ο Ζαχαρίας τραυματίζεται και στο άλλο χέρι από τον «διαρρήκτη» της Σόφο. Ο Θοδωρής ξεσκεπάζει τη Λατάνια και το Μίμη. Ρενάτα, Αχιλλέας, Κέντρα και Φαίη πηγαίνουν στη Σόφο να δουν τι συμβαίνει, την ίδια στιγμή που ο Μάρκος ανοίγει την καρδιά του στη Σύλβια. Ο Φώτης πιέζει τη Βάνα να απαντήσει στην πρόταση του.

Πώς θα αντιδράσει η Ρενάτα στην αναβολή της σύσκεψης για την πώληση της Σόφο; Τι θα συμβεί όταν η Φαίη ανακαλύψει την αλήθεια για τη Θάλεια και την δει να φιλιέται με το Βλάση;

Έλα στη Θέση μου Βλάσης Θάλεια

Δείτε εδώ ποιο πρόσωπο του Έλα στη θέση μου μπαίνει στη φυλακή!

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 44 β κύκλος

Η Ρενάτα πατάει πόδι στον Αχιλλέα και επιμένει να μην αναβληθεί το συμβούλιο για την πρόταση της Αναβατόρι. Η Φαίη βλέπει τον Βλάση με τη Θάλεια σε περιπτύξεις και αποφασίζει να πάρει το αίμα της πίσω, βοηθώντας τη Ρενάτα να εμποδίσει την πώληση της εταιρίας. Έχοντας εν τω μεταξύ καταλάβει τις προθέσεις της Θάλειας, αναθέτει στον Ζούβα να παρακολουθήσει τη γιαγιά της κατά την έξοδό της από το νοσοκομείο.

Εν τω μεταξύ, η Σύλβια προσπαθεί να ψαρέψει τη Μιράντα, αλλά για κακή τύχη της Φλωρέτας, την παίρνουν όλοι χαμπάρι. Και ενώ η Ρενάτα παίρνει ένα ανέλπιστο email από την Ελπίδα, η Κέντρα ανακαλύπτει ένα χρηματοκιβώτιο στην έπαυλη, στο οποίο κρύβει τα μυστικά του ο Αχιλλέα.

Έλα στη θέση μου – Επεισόδιο 45 β κύκλος

Η ώρα της σύσκεψης για την πώληση της Σόφο έφτασε, αλλά στο συμβούλιο οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη. Από τη μία η Φαίη κάνει πράξη το σχέδιό της με τη Ρενάτα, μπλοκάροντας την συμφωνία, κάτι που κάνει έξαλλο τον Βλάση. Από την άλλη, η Σύλβια μεταφέρει στον Αχιλλέα την πληροφορία ότι κάτι περίεργο συμβαίνει στην έπαυλη:

Η Κέντρα έχει ανακαλύψει το χρηματοκιβώτιο του Αχιλλέα και σκοπεύει να το ανοίξει. Θα την προλάβει ο Αχιλλέας; Τι έχει σκοπό να κάνει η Φαίη όταν φτάσει στα χέρια της η διεύθυνση της γιαγιάς της Θάλειας; Και τι θα κάνει η Φλωρέτα όταν μάθει πως η Μιράντα φίλησε τον Λεωνίδα;