Παντρεύονται και το αποκάλυψαν στο The 2night show - Ο Αρναούτογλου έμεινε με ανοιχτό το στόμα

Ευχάριστα νέα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παντρεύονται και το αποκάλυψαν στο The 2night show - Ο Αρναούτογλου έμεινε με ανοιχτό το στόμα

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης 12/11 στον αέρα της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, όταν οι καλεσμένοι του του αποκάλυψαν πως έχει γίνει ήδη η πρόταση γάμου και ετοιμάζονται να παντρευτούν

Η αποκάλυψη για τον γάμο τους στο The 2night show του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο λόγος για τον πρώην παίκτη του Survivor, Λάμπρο Χούτο και την αγαπημένη του Ματίνα Ζάρα.

Η Ματίνα Ζάρα είπε: «Πρώτη φορά την είδα σε ένα μαγαζί έξω τυχαία μέσω κοινής φίλης. Μετά βρεθήκαμε πάλι μέσω της κοινής φίλης σπίτι μου… Εκεί νιώσαμε την έλξη. Το ένιωσα κατευθείαν, αυτό το ανεξήγητο», απάντησε η Ματίνα.

Ο δε Λάμπρος Χούτος είπε πως η πρόταση γάμου έγινε τυχαία χωρίς δαχτυλίδι σε μία από τις εξορμήσεις τους στο Λυκαβηττό: «Ήταν αυθόρμητο. Πήγαμε σε μία εκκλησία στον Λυκαβηττό για να προσευχηθούμε και σε κάποια φάση το ένιωσα πάρα πολύ έντονα και έτσι όπως ήμουν της είπα να παντρευτούμε».

Καλεσμένη στην ίδια εκπομπή ήταν και η Σοφία Αρβανίτη που έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη.

Αποκλεισμένοι στην Σκιάθο Χούτος και Ζάρα

Για τον πρώην παίκτη του Survivor, Λάμπρο Χούτο «έσκασε» μια αδιανόητη είδηση η οποία έγινε γνωστή μέσα από το Πρωινό σήμερα. Την αποκάλυψη μάλιστα, έκανε δημοσιογράφος της εκπομπής του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ανέφερε πως ο ποδοσφαιριστή και η σύντροφός του Ματίνα Ζάρα, πήγαν λίγο πριν «σκάσει» η καραντίνα στη Σκιάθο για ένα τριήμερο για να δουν τους γονείς της, ωστόσο δεν μπόρεσαν λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας να επιστρέψουν.

Η δημοσιογράφος του Πρωινού, όπως είπαν στον αέρα, επικοινώνησε με την Ματίνα Ζάρα και της είπε πως περνάνε πολύ όμορφα με τον ποδοσφαιριστή Λάμπρο Χούτο και ζουν ρομαντικές στιγμές δίπλα στη θάλασσα. Μάλιστα, τώρα που θα μπορούν να γυρίσουν, δεν θέλουν.