Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έλα στη θέση μου: Τα πάνω κάτω - Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Ραγδαίες εξελίξεις

Έλα στη θέση μου: Τα πάνω κάτω - Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια
TV24 15.11.2020 19:30
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ραγδαίες εξελίξεις θα σημειωθούν στην αγαπημένη καθημερινή σειρά στον ALPHA, Έλα στη Θέση μου. Πάρτε μια γεύση από τα επόμενα επεισόδια.

Η Θάλεια κινδυνεύει και ο Βλάσης βρίσκεται σε απόγνωση. Τι συνέβη;

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 46:

Ο Βλάσης απειλεί με… lockdown τη Σόφο! Κλειδώνει τις πόρτες της εταιρίας και αποφασίζει να τους κρατήσει όλους μέσα μέχρι να υπογράψει η Φαίη την πώληση της Σόφο.

Εν τω μεταξύ, ο Αχιλλέας προσπαθεί να βρει τρόπο να δραπετεύσει για να προλάβει την Κέντρα, προτού ανοίξει το χρηματοκιβώτιό του. Η Φλωρέτα συγκρούεται με τη Μιράντα για το φιλί που έδωσε στον Λεωνίδα, ο οποίος εξομολογείται κάτι πολύ δυσάρεστο στον Θοδωρή. Κι ενώ η Κέντρα περιμένει κλειδαρά για να μάθει τα μυστικά του άντρα της, η Φαίη καταστρώνει νέα σχέδια, για τη γιαγιά της Θάλειας. Πώς θα αντιδράσει ο Βλάσης όταν βρει για άλλη μια φορά τη Θάλεια να κινδυνεύει;

Τρίτη 17 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 47:

Ο Βλάσης μαθαίνει από τη Θάλεια για την έκταση που της έχει κλέψει ο Καγκαλούδης κι ό,τι είχε συμβεί μέχρι στιγμής κι αναλαμβάνει να τους ξεμπροστιάσει. Η Φαίη βρίσκει τρόπο να μπει στον οίκο ευγηρίας για να βρει τη γιαγιά της Θάλειας, την ώρα που στην έπαυλη η Βάνα κι ο Φώτης τσακώνονται τόσο άσχημα που μπορεί όλο αυτό να οδηγήσει σε χωρισμό. Η Ρενάτα βρίσκει τυχαία από το Ζαχαρία τη διεύθυνση του σπιτιού της Ελπίδας αλλά ο Μάρκος την πιέζει για τα θέματα της σχέσης τους. Η Κέντρα προσπαθεί να δει τι έχει μέσα το χρηματοκιβώτιο, αλλά ανακαλύπτει ότι έχει εξαφανιστεί. Πώς θα αντιδράσει η Θάλεια όταν ο Βλάσης θα την ρωτήσει ευθέως αν ξέρει ποιος/α τον έκλεψε; Τι κατάφερε τελικά η Φαίη από την επίσκεψη στη γιαγιά Πανδώρα;

Έλα στη θέση μου, Τετάρτη 18 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 48:

Ο Φώτης μαζεύει τα πράγματα του και φεύγει από την έπαυλη, την ώρα που ο Αχιλλέας σβήνει το επίμαχο βίντεο με τη Ρενάτα, για να μην πέσει στα χέρια της Κέντρας. Η Φαίη κλέβει τα λεφτά του Βλάση από την κρυψώνα της Θάλειας, ενώ εκείνη είναι έτοιμη να ομολογήσει όλη την αλήθεια και να του τα επιστρέψει. Τι θα κάνει η Θάλεια όταν καταλάβει πως τα δέκα εκατομμύρια που έκρυβε έκαναν φτερά;

Έλα στη θέση μου, Πέμπτη 19 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 49:

Ο Βλάσης ανήσυχος όλη τη μέρα προσπαθεί να βρει τη Θάλεια στο τηλέφωνο, η οποία τον αποφεύγει. Η Κέντρα ετοιμάζεται να μετακομίσει στο σπιτάκι του κήπου και παραχωρεί στη Σύλβια και το Ζούβα τη διαμονή τους στην έπαυλη. Ο Φώτης βρίσκει νέες αφορμές να τσακωθεί με τη Βάνα, η οποία τον αγνοεί μέχρι να βάλει μυαλό. Ο Θοδωρής χαρούμενος που τα κεφτεδάκια φακής κάνουν θραύση, την ώρα που ο Μίμης και η Λατάνια περιμένουν να εκτεθεί και να χάσει τα πάντα. Πώς θα εμποδίσει ο Αχιλλέας τη Ρενάτα όταν μάθει ότι είναι έξω απ’ το σπίτι της Ελπίδας και ποια η αντίδραση του Μάρκου σε όλο αυτό; Τι θα κάνει η Θάλεια όταν θα πέσει άθελα της πάνω στο Βλάση που ζητάει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά της;

Έλα στη θέση μου, Παρασκευή 20 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 50:

Ο Ζούβας καταλαβαίνει πως η Φαίη κάνει παιχνίδι μόνη της και προσπαθεί να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί. Ο Μάρκος έρχεται σε νέα αντιπαράθεση με τον Αχιλλέα, ενώ η Ελπίδα φυγαδεύεται για να μην τη βρει η Ρενάτα. Η Κέντρα κρύβεται στο σπιτάκι της έπαυλης για να παρακολουθήσει τον Αχιλλέα, την ώρα που η Βάνα αρνείται να τα ξαναβρεί με τον Φώτη. Η Θάλεια αποκαλύπτει στον Βλάση πως εκείνη τον λήστεψε και ήθελε να του επιστρέψει τα λεφτά, αλλά της τα κλέψανε. Πώς θα αντιδράσει ο Βλάσης όταν ένα περιπολικό σταματήσει τη Θάλεια μπροστά σε όλους;

«Βόμβα» στο Έλα στη θέση μου - Μπαίνει στη φυλακή η...

Μία κανονική βόμβα πρόκειται να σκάσει στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Έλα στη θέση μου. Μία μεγάλη αποκάλυψη που θα γίνει είναι αρκετή για να στείλει στη φυλακή έναν από τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς.

O Βλάσης το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, αφού κάποιος του έκλεψε τα δέκα εκατομμύρια ευρώ, που προορίζονταν για την αγορά κάποιων εκτάσεων γης. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, ο νεαρός άντρας και ο δικοί του άνθρωποι, δηλαδή ο Λεωνίδας, ο Μίμης και ο Ζούβας, κάνουν τα πάντα για να βρουν τον κλέφτη.

Κάποια στιγμή, οι έρευνες τους αποδίδουν καρπούς, όμως τα στοιχεία που βρίσκουν οδηγούν στα ίχνη της... Θάλειας. Γεγονός που δεν αρέσει καθόλου στον Βλάση μιας και οι δυο τους, κάθε μέρα που περνάει, έρχονται όλο και πιο κοντά. Σε πολύ δύσκολη κατάσταση βρίσκονται ωστόσο και η Ρενάτα με τον Αχιλλέα. Δείτε εδώ γιατί.

Αυτή κινδυνεύει να μπει φυλακή στο Έλα στη θέση μου

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού μας, ο Βλάσης μαθαίνει από τη Θάλεια για την έκταση που της έχει κλέψει ο Καγκαλούδης και ό,τι είχε συμβεί μέχρι στιγμής, με εκείνον να συνδυάζει τα κομμάτια του παζλ και να βεβαιώνεται ολοένα και περισσότερο ότι η νέα του αγαπημένη είναι αυτή που του έκλεψε τα δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, αποφασίζει να τη ρωτήσει ευθέως αν ξέρει ποιος/α τον έκλεψε, προκειμένου να δει αν θα του πει την αλήθεια, με εκείνη να έρχεται σε δύσκολη θέση και να αποφεύγει να απαντήσει.

Έλα στη θέση μου Θάλεια

Ύστερα κι ενώ η ίδια σκέφτεται σοβαρά να ομολογήσει όλη την αλήθεια στον Βλάση και να του επιστρέψει τα λεφτά, διαπιστώνει ότι αυτά έχουν κάνει φτερά. Έτσι, μην έχοντας άλλη επιλογή, τον αποφεύγει με κάθε τρόπο, μέχρι που πέφτει άθελα της πάνω στον νεαρό άντρα, ο οποίος ζητάει εξηγήσεις για την αλλόκοτη συμπεριφορά της.

Τότε οι δυο τους κάνουν μία συζήτηση εφ' όλης της ύλης όπου, ανάμεσα σε άλλα, η Θάλεια αποκαλύπτει στον Βλάση πως εκείνη τον λήστεψε και ήθελε να του επιστρέψει τα λεφτά, αλλά της τα έκλεψαν. Ο τελευταίος, ακόμη -μία φορά, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και της λέει ότι θέλει να μάθει ποιος ανακάλυψε την κρυψώνα της, μπήκε μέσα και τα πήρε ώστε να παρθούν αποτυπώματα.

Η Θάλεια, όμως, του απαντά πως το να πάνε από το γηροκομείο, που βρίσκεται η γιαγιά της και έκρυβε τα χρήματα, δεν είναι η καλύτερη λύση, με εκείνον να γίνεται έξω φρενών. Εν τω μεταξύ, τη συζήτηση τους ακούει και παρακολουθεί ο Μίμης, τον οποίο όμως κανείς δεν έχει αντιληφθεί. Μάλιστα, ο νεαρός αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Συγκεκριμένα, όντας έντρομος, παίρνει το κινητό του και καλεί αμέσως την Αστυνομία, για να συλλάβει τη Θάλεια, πριν καταφέρει να διαφύγει. Οπως και γίνεται. Σύντομα, λοιπόν, η Αστυνομία προχωρά στη σύλληψη της νεαρής κοπέλας μπροστά σε όλους και την οδηγεί στο τμήμα, προκειμένου να ανακριθεί για τη ληστεία και εν συνεχεία να οδηγηθεί στη φυλακή!
Εκείνη, από την πλευρά της, είναι ιδιαίτερα στενοχωρημένη και πανικοβλημένη για αυτή την εξέλιξη, ενώ ο Βλάσης είναι πιο μπερδεμένος από ποτέ σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να χειριστεί την υπόθεση.

Πηγή: mytv

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έλα στη θέση μου: Χωρισμός για Ρενάτα και Μάρκο; Αποκάλυψη!

Έλα στη θέση μου: Σκληρός εκβιασμός στον Αχιλλέα - Οι φωτογραφίες που θα φέρουν "σεισμό"

Share